local-stats-pixel fb-conv-api

"Nieres lieta" vēl nebeidzas5

3 0
ASV lielpilsētas Ņujorkas iedzīvotājs Ričards Batista laulības šķiršanas laikā nevarēs pretendēt uz 1,5 miljonu ASV dolāru lielu kompensāciju par savu nieri, kura tika pārstādīta viņa sievai astoņus gadus atpakaļ. Tiesa uzskatīja Batistas prasības par nelikumīgām, ziņo AP. Asinsvadu ķirurgs Ričards Batista (Richard Batista) un viņa dzīvesbiedre Donela (Dawnell) bija precējušies kopš 1990. gada. 2001. gadā sievietei bija nepieciešams pārstādīt nieri, un vīrs kļuva par tās donoru. Četrus gadus vēlāk attiecības starp laulātajiem ievērojami pasliktinājās, un Donela Batista iesniedza tiesā prasību šķirt laulību. Pie tam viņa aizliedza pāra trijm bērniem satikties ar tēvu. Savukārt Ričards Batista pieprasīja bijušajai sievai vai nu atdot viņa nieri, vai arī izmaksāt naudas kompensāciju.
Tiesas sēdes gaitā tiesnesis Džefrijs Grobs (Jeffrey Grob) paziņoja, ka niere nevar tikt uzskatīta par laulāto īpašumu, jo atbilst dāvinājuma kategorijai. Tomēr ārsta advokāte Dominika Barbara (Dominic Barbara) nodēvēja tiesas lēmumu par uzvaru. Pēc viņas vārdiem, dāvanas tiks uzskatītas par svarīgu faktoru laulāto īpašuma dalīšanas laikā.
3 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
ble tak apriebushies tavi stulbi copy-paste, neviens interesants raksts nav bijis
0 0 atbildēt
Tas noziimee vienu-nekad nevar zinaat kaa buus...
0 0 atbildēt
Ak, glupie cuiveecinji!
0 0 atbildēt
Eso avatarsEso
nepateicīgā kuce.. viņai aizdod nieri un pec šķiršanās pat ar bērniem neļauj tikties. mopsi viņš atdod savu nieri un tev neizraisa nekādu cieņu?? protams, man ar būtu škrobe, ja šitā izrīkotos..
0 0 atbildēt
Vecis galīgi cieņu neizraisa,,, Viņam vajadzētu pašam sev riebties!!
0 1 atbildēt