local-stats-pixel

McDonald's virtuve39

284 7

Priecīgas brīvdienas visiem.

Pirms kāda brītiņa mans kolēģis Jūs spokos nedaudz apgaismoja par darbu McDonald's.

Ņemot vērā, ka viņš ir pārtraucis rakstus, gribēju paturpiāt šo stāstu un principā parādīt, ka starp McDonald's un Hesīti labāk ņemt Maķīti.


Tad nu aiziet.


Es sāku strādāt šā gada janvārī.

Pirms tam jāiziet ārstu komisija, kas apstiprina, ka esi normāls, vesels, tev pakaļgalā nedzīvo tārpi. Pirmajā darba dienā iepazinos ar telpām un lielos vilcienos ar visu restorāna darbību. Pēc kādām 3h mani pielika strādāt pie frī. Protams, ka paralēli arī mēģināja manā galvā dabūt visādas temperatūras un laikus. Mana lielākā problēma bija: karstums un nereāli daudz cilvēku pie letes (tā bija 6diena) Katrs darbinieks reizi divās stundās var kaut ko padzerties no dzērienu automāta. Varbūt esat ievērojuši, ka reizēm darbinieki staigā ar 0.2l glāzītēm. Padzeršanās pauzītes arī bija vineīgās, kas palīdzēja izturēt pirmo dienu. Dzert nedrīkst virtuvē, bet gan dziļāk restorāna telpās pie izlietnēm. Laikam jau lai kāds nesadomā kaut ko kkur ielet un apmeklētāji neredzētu, ka puse darbinieku pumpē bezmaksas kōlu :D

Runājot par frī. Es uzskatu, ka maķītī viņus pārāk daudz sāla. Ja Hesītī to dara uz izjūtu, tad Maķītī ir speciāls trauks, kas katrā apgriezienā izbirdina 5 gramus sāls uz friškām. Plus vēl tajās vannītēs paliek sāls no iepriekšējām porcijām (kurš pēc būtības būtu katru reizi jāiztīra). Ja daudz cilvēku tad ne vienmēr to var izdarīt.

Frī kartupeļus gatavus var uzglabāt 5 minūtes, pēc tam tie ir jāizmet un jānoraksta. Principā katras dienas beigās sanāk viens 10l musors ar 'veciem' frī kartupeļiem.

Pēc pirmās darba dienas kājas bija kā želeja. Reāli visu laiku cepu un cepu, un cepu. Pusdienās ēdu dubultā čīzburgera komplektu ar frī un majonēzes mērcīti, samaksāju 1.4 Ls aptuveni.

Otrajā darba dienā viss gāja gludāk un vairs nebija tik liels satraukums un šoks par jaunās informācijas daudzumu. Vienīgi vakarā kā kājas bija želejā tā bija.

Pēc divām dienām sāku arī sapņot par kartupeļiem. Miegā, protams, ka neko nevarēju pagūt un visu laiku bija sajūta ka šausmīgi kavēju visu restorānu.

Aptuveni pēc nostrādātas nedēļas pienāca diena, kad mani apmācīja uz grila-iekārtas uz kuras cepj visas gaļas izņemot vistas produktus.

Bet par to nākamajā reizē, protams, ja vispār gribēsiet lai turpinu.

;)

284 7 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Es biju klāt
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma