local-stats-pixel

Tests: Tu esi izglītots pavārs vai parasts iesācējs?

Izpildi testu un noskaidro, cik labas ir tavas zināšanas!

70 0
1. Kas jāizmanto, lai produktus plaucētu?
ūdens
eļļa
piens
2. Žuljēns ir kulinārijas termins, kā sagriezt produktus. Kā izskatās šie produktu gabaliņi?
kubiņi
strēmelītes
riņķīši
Reklāma
3. Bujabēze ir sautējums, kas mazliet atgādina zupu. Kas ir šī sautējuma pamatā?
liellopa gaļa
vistas gaļa
jūras veltes
4. Kā sauc darbību, kad karbonādi pirms cepšanas apviļā olās un miltos?
glazēšana
panēšana
fritēšana
5. Kāda ir pasta, ja tā pagatavota Al dente?
kraukšķīga
mīksta un mitra
stingra, bet reizē arī mīksta
Reklāma
6. Kādai jābūt gaļai, gatavojot liellopa tartaru?
labi izceptai
vidēji jēlai
jēlai
7. Coq au Vin ir klasisks franču ēdiens. Kas ir tā galvenā sastāvdaļa?
vista
pīle
dārzeņi
8. Kas ir fuagrā?
cepta pīle
putnu gaļas galerts
pīļu vai zosu aknu pastēte
Reklāma
9. Kā vispareizāk kausēt šokolādi?
mikroviļņu krāsnī
pannā
ūdens peldē
10. Kas ir kanapē?
mazas uzkodu maizītes
pīrādziņi ar sāļu pildījumu
siera un gaļas plate
70 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma