local-stats-pixel

Lai paliktu uz otru gadu, pietiek ar 1 nesekmīgu atzīmi...86

30 12
Tam visam varētu piekrist ar vienu nosacījumu - ja skolās
pastāvētu cilvēcība, un ja pedagogi būtu cilvēki, nevis roboti.
Iedomājieties, ja ķīmijas skolotājai nepatīk Ļena? Viņa ieliek
viņai semestrī 3, un ļena, kurai pārējos mācību priešmetos
atzīmes ir no 5-7, paliek uz otru gadu, rezultāts? Ļenai tas viss
ir apnicis, viņas sekmes nākamajā gadā ir vēl sliktākas, jo
viņam to morāli nespēj izturēt, skolotāju attieksme pasliktinās,
interese zūd, rezultātā Ļena ir pametusi vidusskolu.
Vārdu sakot, jūs saprotiet, OTRS GADS nav pāraudzināšana.
Tā ir beigta balle. Kas notiks tālāk, pieļaujot, ka Ļena
noteikti nav vienīgā, kas nonākusi šādā situācijā. Izskatās
ka valstij vajag narkomānus, bezpajumtniekus, alkoholiķus,
bezdarbniekus.
30 12 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 86

0/2000
Nē es saprotu ka ir jāmācās, man piemēram visi priekšmeti ir pat ļoti labi, vienīgi diemžēl krievu valoda šogad var sanākt nesekmīga. Un rezultāts - Es piekritu, es cenšos, perejos priekšmeots man veicās izņ*t vienā, un vai ir jēga sačakarēt manu dzīvi tikai 1 priekšmeta dēļ? Es ienīstu mūsu valdību, tas arī viss.
2 0 atbildēt
Bļāviens. Tā jau domāju. Bildē ir Bauskas 1. vidusskola. Gan jau kā vienmēr - kārtējais apbižotais Bauskas ģēnijas uzrkastījis garadarbu. Nevajag kasīties ar pusi pasaules, tad arī neliks sliktas atzīmes. Nepatīk skola - maini. Arī nepatīk. - maini vēl. Arī tā nepatīk - hm, varbūt nemaz skolā nav vaina? Bet šitā kasīšanās ir totāls sviests. Bet patiesība jau būs savādāka - šis punkts realitātē (nevis tā, kā pasniedz skolotājiem, bet skolēniem) nozīmē to, ka skolotāji nedrīkstēs likt skolēnam nesekmīgu gada atzīmi. Ja nu vienīgi liela čupa skolotāju piekritīs, ka tas ... patiesi to ir pelnījis. Bet te šūmējas beztolkā. Izglītības ministrija jau gadus 10 nevēlas saprast, kas patiesībā notiek. Ticiet vai nē - par sliktajām atzīmēm ir vainīgi skolotāji, kuriem pēc tam lasa gan vadība, gan pārstāvji no augšas riktīgas morāles. Ja kāds fizikas vai matermātikas skolotājs saliks reālās atzīmes skolēniem, tad viņam vadība tik ilgi kačās uz smadzenēm, ka ieliks visiem sekmīgi. Bet pēc tam LU brīnās - gandrīz labinieki, bet nemāk ne saskaitīt, ne atņemt, kur nu vēl reizināt, par integrāļiem pat runāt bail.
2 0 atbildēt
Tev kkas sajucis 1 vidusskolas bilde ir izvēlēta nejauši bet labs raksturojums par 1 videni
2 0 atbildēt
JUP, es jums 100 % piekritu!Sakam lietot ko stipraku ...Klustam par slaistiem un alkaholikiem tikai tapec ke nevaram pabeikt skolu....Atrisinajums visam ir ALKAHOLS!
2 0 atbildēt
Ja vecaki nevar normali bernu uzaudzinaat tad vismaz tam butu skolaas janotiek, bet diemzel tas nav iespejams dazu labu likumu deelj !! Tagad kad paskatos uz sava vecuma cilvekiem tad jau liekas ka ktkas ir pietrucis audzinasana, bet kad paskatos uz jaunakiem ... tad vispar zoklis atkaraas, tas vnk psc kas tagad notiek.. diemzeel !!!
2 0 atbildēt
Pakart valdibu par sito
2 0 atbildēt
:D shaubos par to, ka ja nepatiik skoleens, tad vinjam ieliek 3 un atstaaj uz otru gadu, ja man nepatiktu skoleens, tad es no vinja meeginaatu peec iespeejas aatraak tikt valjaa un ieliktu kautvai 4, nevis mociities ar vinju vel vienu gadu, kautkaa nav izdomaats liidz galam...
1 0 atbildēt
Vai tiesam musdienu Latvijas jaunatne ir stulbi, ka nevar pabeigt vidusskolu? Vai tiesam musdienu Latvijas vidusslanis sastav no cilvekiem, kas beigusi vidusskolu ar nesekmigam atzimem? Autor, padoma par to vai tik tiesam vaina nav tevi pasa, nevis kimijas skolotajas dusmas uz Lenu!
3 2 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-02-17 18:32:04 Karoca lai valdiba gaida peec 31maja sexas :D ja neacels likumu ! un sexas bus nepajokam lielas :)) atkal pa logiem lidos akmeni ;) Es atvainojos, valdība? tu te puis kaut ko jauc. Valdībai, jebšu, Saemai nav nekāda sakara ar Izglītības ministriju, kas pieņem šos likumus. Nu es jau arī neatbalstu to par 1nieku ka jāpaliek, bet ko tur vairs. sīkie loši stundās neko nedara, spēlē savus PSP par kuriem vecāki ir samaksājuši un pamazām deģenerējas un pēctam raud un rāpo uz vēdera pie skolotājiem lai tik ieliek labāku atzīmi.
2 1 atbildēt
viss ir atkariigs no skolotaaja. ja skolotaajs ir stingrs un straadaa ar visiem skoleeniem kas ir klasee, buus ari rezultaats, bet ja straadaa tikai ar tiem kam padodas prieksmets tad iznakums ir zinams.
3 2 atbildēt
atlaist saeimu
3 2 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-02-17 21:17:15 par matemaatiku ir taada lieta mums maca to, jo itka domasanu attista un taa,bet citiem,kam ar to gruuti(nebuutu gruuti atrast cilvekus,kas matemaatika neko nerubij) viniem vispar vakars uz ezera.... bet par kiimiju tas gan pilniigi nekur nenoderees... ja vien jau ieprieks ir izlemta kada profesija,tad lidz 9.klasei jamacaas buutu bet vidusskolaa kam to vajaga....
1 0 atbildēt
Pilniibaa piekriitu huskie. ieprieksheejaa anoniimaa par mateni un kjiimiju varu teikt , ka pamati ir jaazin, protams, ja tu roc graavi un tev ir nosprausta vieta kur jaarok tad matemaatiku nevajag, bet ja jaaizdomaa kur un kaadaa veidaa izrakt graavi vajadzees matemaatiku. ( tas taa piemeeram, varbuut ne iipashi izdevies), ja nezinaaji, formulas maaca tapeec, lai tu taas saprastu nevis visu muuzhu no galvas atcereetos jo taas var atrast graamataas. un sorrii ja tu nemaaki izreekjinaat sakni vai vienkaarshus vienaadojumus ar paaris nezinaamajiem ... tad man nav ko teikt. Un shie daudzie priekshmeti tiek maaciiti arii taapeec, lai tu vareetu izlemt, kur maaciities taalaak, jo daudzi liidz pat skolas beigshanai nezina ko dariit taalaak.
1 0 atbildēt
es skolaa ar suudus taisju!!visu laiku noveelu vainu uzskolotaajiem!!!ka vinji vainiigi un tt pie sliktaam atziimem bet taa nav!!!veelak pamaniju ka pats pie visa esmu vainiigs!!nokaveeju stundu vai aizguleejos taa ir mana vaina nevis skolotaja!!!trauceeju citus ta ir mana vaina!!skolotaaji kad aizrada tas ir normaali!!ja aizrada tad arii skolenam ir jamacas no aizradijuma!!bet nuja labi ka skolu emsu jau beidzis pagasho gad
1 0 atbildēt
siikie jums jau nesaprast!!!kapeec maaaca to kaapec maaca to!!!maaca lai juus debiilie attiistiitu smazdenes!!tas ir normali ka liidz deviitai klasei maca kjimiju un tt!!man ar nekas no ta nepadevaas bet uzksatu ka tas bija oki!!viduskola tu pats vari izveleties savu virzienu!!negribeesi maaciities luuduz neej uz skolu esi debiils!!!bessii tas vards kapeec??daudzkas matemaatika ir suuds bet to vajag maciites lai veidotos iztele un domashanas prasme!!!vot tam ir taa jeega!!!
1 0 atbildēt
Diemzeel musdienas vis ir aizgajis par taalu. Saksim jau ar muusu mazako paaudzi - nekada respekta pret skolotajiem. Un par ko mums tam japateicas - cilvektiesibaam. Atceros ka veel 95. gadaa (pats tad ktkadaa 4. klase macijos) skolotajs vareja nepaklausigajam bernam uzsist pa pirksiem vai ielikt stuuri vai veel ka savadaak. Un tad normals respekts pret skolotaju izveidojas. A tagad skolotajs pat pirkstinju nevar piedurt vai ko nopietni aizradiit, lai siicis jau nesudzetos vecakiem ( kuriem par berna normalu uzaudzinasanu ar maza saprasana), kuri atnak uz skolu un skolotaju pie vietas noliek. Un tas siicis izaug par "normalu" cilveeku. Sakat ko gribat bet padomju izglitibas sistema bija laba (spriezu pec manu vecaku teiktaa) un visi macijas. Nevis laida luni, ka tas tagad notiek. Kas attiecas uz tiem vajadzigajiem vai nevajadzigajiem prieksmetiem - cilvekam ir jazina viss, vajadzes vinjam to dzive vai nee. Neesam jau plana galdinja urbeeji :)) Kads te saka ka kimija nav vajadziga - vinja ir vajadziga ktvai tapeec ka jebkuras zinasanas attista smadzenes, un varbuut ka kadam no klases gribesies talaak macities kjiimiju. Matematika - protams kads teiks ka vinjma jau vajag macet tikai sakaitiit un atnjemt. Ja jau tu stradasi kada parastaa darba tad jau varbuut, bet te atkal tas joks, ka matematika ir vajadziga tavai smadzenju attistisanai. Un visam inzenieru profesijam ir vajadzigas arii parejas matematikas zinasanas(un tas ir jasak maciit jau skolaa). Taatad secinajums - nav taadu nevajadzigu prieksmetu, kads varbut ir garalicigaaks vai grutaaks, bet neviens nav nevajadziigs. Mes esma cilveki nevis ktkadi dzivnieki kuriem dzive tikei viens merkis - eest,paroties un guleet (ktkgan daziem cilvekiem arii ar to pietiek :D )
1 0 atbildēt
maazinc tev vel nav trapijies "laba" skolotaja, man bija viena es vareju darit visu kaut vai list ara no adas bet vairak par 4 nedabu :D par raxtu + no manis
1 0 atbildēt
šitā ir normāla lietai pietiek jums dzert un kuriit un ļeņa pats vainīgs . skolotāji nav robuti bet jūs kā duraki nezinko gribat no viņiem
4 4 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Skatoties peec visu gudro komentaariem,kas saka,ka pilniigi viss ko maaca ir vajadziigs... Paskatieties kaa Juus rakstat... kaada ir juusu gramatika un viss paareejais...?? redz,ka viss cits ko ieguusti maacoties nevajadziigas lietas - Tev chakaree galvu... Man pasham ir videejas atziimes,bet visas sekmiigas... Un kas no taa..? tas ko es iemaacos - taapat peec 2 nedeeljaam aizmirstas... Kur jeega?
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »