local-stats-pixel

Lai paliktu uz otru gadu, pietiek ar 1 nesekmīgu atzīmi...86

30 12
Tam visam varētu piekrist ar vienu nosacījumu - ja skolās
pastāvētu cilvēcība, un ja pedagogi būtu cilvēki, nevis roboti.
Iedomājieties, ja ķīmijas skolotājai nepatīk Ļena? Viņa ieliek
viņai semestrī 3, un ļena, kurai pārējos mācību priešmetos
atzīmes ir no 5-7, paliek uz otru gadu, rezultāts? Ļenai tas viss
ir apnicis, viņas sekmes nākamajā gadā ir vēl sliktākas, jo
viņam to morāli nespēj izturēt, skolotāju attieksme pasliktinās,
interese zūd, rezultātā Ļena ir pametusi vidusskolu.
Vārdu sakot, jūs saprotiet, OTRS GADS nav pāraudzināšana.
Tā ir beigta balle. Kas notiks tālāk, pieļaujot, ka Ļena
noteikti nav vienīgā, kas nonākusi šādā situācijā. Izskatās
ka valstij vajag narkomānus, bezpajumtniekus, alkoholiķus,
bezdarbniekus.
30 12 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 86

0/2000
Atzīme 5 vidusskolā var tikt turēta parsalīdzinoši normālu dažos priekšmetos, manuprāt, ja attiecīgais priekšmets tev ir mazsvarīgs, kā, piemēram, man bija ķīmija (tagad studēju Fizmatos).
12 0 atbildēt
otrais gads ir paaraudzinaashana un 5 nav normaala atziime videnee.
13 1 atbildēt
Otrais gads nau pāraudzināšana , visiem pie kājas par to , no 100 cilvēkiem 1 iespējams no tā gūs labumu , un prātiņā kaut kas izmainīsies.
11 0 atbildēt
Bet, idiotu, kas izbrauc uz citu reekina ir veel vairaak. Ja paliks sisteema kaa tagad, tad vinju zinaasanu liimenis atklaasies veelaak, kad saaks straadaat (domaasanas liimenis) ja pamainiis, tad, uzreiz buus redzams... nav sliktu skolotaaju, ir slikti skoleeni, taa pat ir ar darba deveeju un padoto - ja esi lohs, tad visi paareejie arii skitiis taadi pashi!
10 0 atbildēt
debīli izdomāts [mani, paldies Zemei mātei, tas neskars - es mācos pietiekami labi] bet iedomājieties kādu gudru bērnu, kuram sports nepadodas, bet zīmes viņam nav, un galu galā sportā ieliek 3 [lielākajai daļai sporta skolotāju nepatīk nesportiskie bērni], un, kaut visur citur atzīmes būtu kaut vai 10, viņš paliktu otru gadu - KUR DIRSĀ JĒGA??????? [piedošanu par gramatiku un komatiem, ja kādas kļūdas ātrumā pieļāvu]
8 0 atbildēt
nu manaa skatijumaa,ja vini pienems to likumumu,tad sogad 12. klasi pabeigs par kkadiem 3% mazaak cilveeku, ja vien skolotaji neizradis lidzjutiibu..... sakumaa jau peronigi padomaaju par savu klasi un ecinaaju,kad manv inas next year vienkaarsi nebuus daudzi paliks 11.klasee,bet tad pa lnt redzeeju top10,kur kkadas 1 klases liimeni paraadija,tad skaidrs kaa diena jatinaas prom buus no Latvijas... karo4i peedejais latvietis izsleedz gaismu lidosta
8 0 atbildēt
Grib uzlabot izglītību? Skolēnu attieksmi pret mācībām un skolotājiem? Jāsāk ar pamatiem, respk., audzināšanu. Mācības pirmās, un tad viss pārējais.
8 0 atbildēt
Ļena :DDDD
8 1 atbildēt
tas viss ir speciāli, jo valstij ir izdevīgi lai daudzi izaugtu par kkādiem melnstrādniekiem, lai nebūtu jāmaksā lielas algas, un visādiem kalvīšiem un godmaņiem nebūtu jāceļ savas resnās pakaļas no ministru krēsliem ! un nevar atstāt uz otru gadu ar vienu nesekmīgu,reti kurā skolā ir tik augsti standarti, un tie kas te bļauj ka jaunieši ir stulbi, tad vnk saprotiet, ka nevar visi visu saprast, un ja kas ir tādi skolotāji kas tiešām neko nemāca, kuriem tas vnk nesanāk ! un arī skolotājiem ir pienākumi, ne tikai tiesības, piemēram viņam ir jāgādā par to, lai skolēns nesaņem to nesekmīgo vērtējumu, jo tas ir uz skolotāja atbildības, bet protams arī skolnieks nedrīkst visu vainu novelt uz skolotājiem !
7 0 atbildēt
Bet nevajag jau arī tādus, kas pēc skolas "beigšanas" nekā nesaprot.
7 0 atbildēt
njaa kadu no saimas pasauktu lai izzietu 12 klases kursu ar valsts ieskaiteem neviens netiktu pari 100%
8 1 atbildēt
kā jau mēs visi esam pamanijuši krīze skar visu, VISU! tai skaitā arī izglītības sistēmu.... un kurš tagad ies ķēpāties ar tādiem sīkumiem ja citur ir vel lielāki mēsli?!
7 0 atbildēt
Taa izglitiibas ministrija neko citu jau nemaak, ko lai mees daram izglitiibas ministrijaa Stradaa Tatjana. Un atstaashanai uz otru gadu nav nekaada jeega. Agraak iisu briitinju @ LV ir bijis ka tika paari ar visaam nesekmiigajaam bet tad to atceela. Vnk nebuutu probleemas . I sink :))
7 0 atbildēt
tāds idiotisms šitais raksts, ja cilvēks mācās un mēģina izprast vielu tad trijnieku nekā neiefīrēsi, kautvai pie direktora var aiziet, lai paskatās, ka ir kontroldarbi nevienlīdzīgi vērtēti. es savai angļu valodas skolotājai arī nepatiku, lai gan dabūju rīgas olimpiādē pirmo vietu semestrī man bija piecinieks vairāk mājasdarbus tai kucei par prieku papildīju un nesaucu sevi par Ļenu emotion emotion
7 0 atbildēt
Kaut kādas muļķības nerakstiet- šis likums attieksies tikai uz VIDUSSKOLU! Un, ja nespēj "pavilkt" vidusskolas vielu,tad jāiet uz "profeni"!
6 0 atbildēt
nezinu kaa tagad, bet manaa skolaa 3s bija normala atziime. man 60 gadu :D
6 0 atbildēt
kas jūs galīgi traki palikuši , uz otru gadu paliek nevis ar vienu nesekmīgo atzīmi gadā, bet ar vienu-n/v gadā, kādā priekšmetā, nesen vēl šito jautāju skolotajai un viņa vēl teica, ja viens priekšemts ir nesekmīgs tad pagarinatais, bet ja kādā māc. p . ir n/v tad ir otrais gads.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 0 atbildēt
Es uzskatu kad tas ir traki kad notiek vispar Latvija !!! Un taa maacibu minstre ir debiila idiote ! Skolaaa macaaties NEVAJADZĪGAS VIELAS ko dziive vispar nevajadzes Ko mums maaca peimeram 7klase to maca arzemes 9klasee !!! Debiliisms
6 0 atbildēt
Urbans, tās "nevajadzīgās vielas" krietni paplašina tavu redzesloku un intelektu. Padomā, kāds būtu tavs intelekts ja tev skolā mācītu tikai matemātiku/latviešu valodu/kādu no svešvalodām/ Un tici man, ka tas tev nāk tikai par labu, ka tu mācies sarežģītākas tēmas, nekā tavi vienaudži ārzemēs.
5 0 atbildēt
Nu jā, tiešām idiotisms. Un Latvijā esot d*krātija... Kur paliek vecais labais - "vienu jau var!" Skola ir vieta, kur katrs atrod savas īpašās dotības. kādēļ izcilam matemātiķim un fiziķim būtu jāmācās, piemēram, literatūra? Tagad vienas, viņam nevajadzīgas mācības dēļ viņam jasabojā sava dzīve. Ja viņš tālāk ies stundēt fizmatos, tad tā literatūra nahuj viņam nebūs vajadzīga. Kurš šito huinju izdomāja? Bļin aiz olām/olnīcām pakārt!!!
5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »