local-stats-pixel

Lai paliktu uz otru gadu, pietiek ar 1 nesekmīgu atzīmi...86

30 12
Tam visam varētu piekrist ar vienu nosacījumu - ja skolās
pastāvētu cilvēcība, un ja pedagogi būtu cilvēki, nevis roboti.
Iedomājieties, ja ķīmijas skolotājai nepatīk Ļena? Viņa ieliek
viņai semestrī 3, un ļena, kurai pārējos mācību priešmetos
atzīmes ir no 5-7, paliek uz otru gadu, rezultāts? Ļenai tas viss
ir apnicis, viņas sekmes nākamajā gadā ir vēl sliktākas, jo
viņam to morāli nespēj izturēt, skolotāju attieksme pasliktinās,
interese zūd, rezultātā Ļena ir pametusi vidusskolu.
Vārdu sakot, jūs saprotiet, OTRS GADS nav pāraudzināšana.
Tā ir beigta balle. Kas notiks tālāk, pieļaujot, ka Ļena
noteikti nav vienīgā, kas nonākusi šādā situācijā. Izskatās
ka valstij vajag narkomānus, bezpajumtniekus, alkoholiķus,
bezdarbniekus.
30 12 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 86

0/2000
Man jau gan liekas, ka jābūt pēdējam loham un visu stundā jārēc un neko nedarīt vajag, lai dabūtu 3. Ja tu esi normāls cilvēks, tad 4nieku nebūtu problēmu dabūt. Un tādas kā "Ļenas" varbūt beidzot padomās, vai nevajag aiziet pie Ķīmijas skolotājas un izlabot nesekmīgās atzīmes. Skolotājs, tieši tā, ir tikai cilvēks.
6 1 atbildēt
mācīties vajag, tad problēmu nebūs!
5 0 atbildēt
vajagg vajagg emotion
5 0 atbildēt
murdoc -ja sēžot klasē nesaprot, tad var aiziet pie privātskolotāja, kurš individuāli visu izskaidros un skaidros, kamēr sapratīs. rakstam nepiekrītu, jo pazīstu vienu otrgadnieku, kurš tiešām cenšas savas sekmes uzlabot, ne jau visi ir tādi, kuriem pēc pirmās neveiksmes gals klāt un kuri nespēj tikt ar sevi galā.
5 0 atbildēt
Urbans, tās "nevajadzīgās vielas" krietni paplašina tavu redzesloku un intelektu. Padomā, kāds būtu tavs intelekts ja tev skolā mācītu tikai matemātiku/latviešu valodu/kādu no svešvalodām/ Un tici man, ka tas tev nāk tikai par labu, ka tu mācies sarežģītākas tēmas, nekā tavi vienaudži ārzemēs.
5 0 atbildēt
maciba no ta nekada nebus ;) atradusies gudra beby :p un iet runa par to ka ja ieriebj skolotajs kadam bernam
4 0 atbildēt
Njam.......! Nu tas notiek tikai latvijā emotion pretigi veel nepaliek?
4 0 atbildēt
a tas likums ir jau pienemts?? emotion ja ta tad jasak rubities emotion
4 0 atbildēt
ko macities ble ko??? :o ja cilvekam piem nepielec algebra un sez mierigi stundaa un klausas skolotajaa un tikuntaa nerubi un gadaa ieliek3 ?? ble un tas pem vienigais prieksmets?/ vot sto ble ko
6 2 atbildēt
pakārt aiz pautiem viņus |(
5 1 atbildēt
nu ja cilweeks macaas kkada lauku widenee, tad triis ,domaju, ka gruuti dabuut, bet, ja maacies skolaa, kur pus klase dabon 1mas wietas valsts olimpiades , tad triis ir normala paradiiba, newis tapeec, ka stulbs esi, bet tapeec, lai tewi motiweetu weel wairaak maciities.
4 0 atbildēt
Runājot par to, kāpēc ir bērni, kuri slikti mācās un deģenerējas. Kā teica Gandijs, par to, ko viņš domā par izglītības sistēmu pasaulē, ''būtu jauki, ja tāda būtu''. Skolās būtu jāmāca atrast veidi, kā saprast, kas tev patīk, kas tev padodas un to arī izkopt. Priekšmeti kā filozofija un psiholoģija būtu jau no 1. klases jāmāca, jo, paskatoties uz daudziem bērniem, viņi pilnīgi nesaprot kā jārisina dzīves problēmas, no kurām daudzas ir problēmas tikai viņu pašu uztverē. Daudzi bērni šausmīgi viegli padodas apkārtējo iespaidam un vissādiem steriotipiem, līdz ar to, viņiem veidojas ļoti kropļota dzīves uztvere un viņi kļūsts par vissādiem deģenerētiem, patstāvīgi nedomājošiem idiotiem. Skolās būtu cilvēkiem jākļūst par sevis apzinošām personībām, bet ar šādu skolu sistēmu, ja vien noteikti nezināsi, ko apmēram no dzīves vēlies, tu visticamāk kļūsi vai nu par kompleksainu, likuma paklausīgu, uzcītīgu darbinieku (kas būtībā arī ir izglītības sistēmas mērķis), vai nu uzspļausi uz to visu un paliksi par pohujistisku, deģenerētu aitu (ja neesi gudrāks par valdību, tad arī šads variants viņiem der). Tās, protams, abas ir galējības, bet ideja tāda, ka pašreizējai izglītības sistēmai ir vajadzīgas nopietnas pārmaiņas.
5 1 atbildēt
nice phoptoshops uz Bauskas 1. videnes :)
5 1 atbildēt
vajag macities nevis tusēt,skolotāji ari ir tādi paši cilvēki kā parejie...ir ģimene,berni...un skolā vel skolnieki kuri zin tik savas tiesibas,bet ne savus pienākumus....
6 2 atbildēt
Audzināšanas pietrūkst, ja būtu skolās laba disciplīna tad nemas nevajadzētu šādus likumus pieņemt. Nav jau visiem tik laba prātiņa bet tad vismaz par normaliem cilvēkiem izaugtu.
4 0 atbildēt
oj vainiigs nevis par 3%,bet 30%
4 0 atbildēt
nu okey vareeja pienemt to likumu,bet ļaut tagadeejiem 10,11,12 iziet cauri ar veco likumu,un peec tam pienjemt jo vnk tagadeejie 9iitie zinas uz ko iet,un varbut tad pa velti dazi neizniekos laiku skolaaa jo laikus sapratis ka nav jegas jo buus matene vai kkr nesekmiigs,,sviesc
4 1 atbildēt
Vai tad labāk būtu ja latvijā strādātu cilvēki bez zināšanām, bet ar smukām atzīmēm?
4 1 atbildēt
Kas par debiilu rakstu. Es veel nekad neesmu redzejis ka kadu , kuram visos prieksmetos butu 5-7, kada prieksmeta nevaretu izvilkt 4 . Varu deret ka raksta autoram ir ne vairak ka 16 gadi :D
4 1 atbildēt
galējā stulbuma pakāpe!
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »