local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinoši raksti spokos194

926 31

Tas vairāk attiecas uz reģistrētiem lietotājiem, kuri publicē rakstus. Teiksiet "ja nepatīk, neskaties" or "kas tu esi, lai diriģētu mums." Bet mīļie koļegas, atcerēsimies, ka to cilvēku, kuriem šis ir tikai izklaides portāls, ir daudz vairāk. Tāpat kā citos informatīvos portālus, vajadzētu rakstos būt kaut kādam ticamības momentam vai cilvēciskai gramatikai. Viņi nezina, kas ir cepumi,reitings, kuri daudziem no jums ir tik vitāli nepieciešami, ka liekat rakstus likšanas pēc. Rezultātā cilvēkam, pat ieejot viņam interesējošā sadaļā, ir jāvandās kā bomāram pa konteineru, cerot atrast kko jēdzīgu.

Admini arī ir tikai cilvēki. Kā saprotu, viņi nedrīkst apstiprināt rakstus, kuri atbilst kategoriskiem noraidījumiem- pornogrāfija or smth. Bet ir tik daudz rakstu, kuri ir pēc vienkāršiem vārdiem ir definējami kā hu**a. Nu ko tu tādiem padarīsi.

926 31 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000

95% piekrītu autorei

1 0 atbildēt

mans raksts pasaa augsaaa:D  eee labs:D  vareeji jau niku ar paraadiit:D lai tauta redz:D  bet ja godiigi tad 2. taisiiju jo 1. diezgan daudz +

1 0 atbildēt

Hell yeah! +++

1 0 atbildēt

4. par to jau vien plusss.

1 0 atbildēt

Tiešām ļoti labs raksts. Varbūt administrācijai tiešām vajadzētu padomāt par to, kuram lietotājam piešķirt privilēģiju pievienot rakstus, un kuram nepiešķirt. Jo nu, manuprāt, lielākā daļa te ir zemē metami. Katrs trešais raksts ir ''melnie'', ''atkal melnie'', ''melnie rāmji''. Iespējams, ka raksti jāsadala vēl vairākās grupās, piemēram, tādos, kuros ir tikai bildes, un tādus, kuros ir arī kripatiņa informācijas ielikt kādā augstākā plauktiņā, kur to var redzēt vairāk lietotāju... : )

2 1 atbildēt

vsp par slaveniibu rakstiem ir liels skatiijums. tikai ja vinji bezjeegaa atkaartojas tad gan tas nav interesanti

1 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " kas ir loh nepatika ka tiki pieskaitits pie... " umm analfabētus lūgšu nogriezties pa kreisi. Pirms gudri dirst izlasi par ko iet runa. Faktiski tiku minējis nelielu ieskatu kāpēc notiek šāda veida bullšits un kas pie tā vainojams,par to ka Prezidenti vajag par redu vai adminu netiku piebildis nekur,lai gan izbrīna tas ka izrādas te ūdensgalvas vien nesēž. hatja par tevi to gan nevarētu teikt :/

1 0 atbildēt

raksts vietā ! ++

1 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " tu to vien dari " Aiztaisi muti, izdzimteni. Ej labāk parunā tualetē ar savu krānu, kuru tu parasti rausti, rakstot savus sick komentus.

1 0 atbildēt

...TAISNĪBA!*

1 0 atbildēt

citigi mekleju to bomentals .. izradas anonimikjis =\ ... tizls dikti gan vins =D 

peikritu prezidente .. liec vinam mieru SAGE =D

1 0 atbildēt

Nezinu kāpēc, bet 3šo punktu lasīju gandrīz 3minūtes un dažas reizes pat sāku no sākuma, kāpēc tā?

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

3. tieši tā.  emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " beidz sev pati plusus likt ... lol " Iemācies dzimumus atpazīt jeb iemācies lasīt.  Jā, man nav ko darīt un es taisu 47 feik profilus,lai būtu kruts.

0 0 atbildēt

puk :D

0 0 atbildēt

Un šito te. Beigās baigi vajadzētu pievienot Changali. Pirmkārt tāpēc, ka viņam ir ļoti labi raksti un otrkārt tāpēc, ka viņš ir brālis čangals. :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Anon%26%2337 komentāru "   " No tā nebūs jēga jo par adminiem un rediem liek gados pieaugušus bet prātā berndārzniekus..

0 0 atbildēt

Šis raksts man šķita viens no kaitinošākajiem rakstiem  EVER! -----

0 0 atbildēt

atbildot uz Black Sun komentāru "  Pirmkārt, Angele Merkele nesen teica,... " Es nezinu, kādēļ krievvalodīgie ar Tevi nerunā latviski. Jo- man tādu problēmu nav. Man nav saskarsmes ne ar tādiem, kas nezina valodu, ne tādiem, kas mani jel kā citādi aizvainotu, jo es esmu latviete. Nesaku to vienkārši tāpat, jo aptuveni 60% cilvēku, kas man apkārt nav latvieši.

 

Piedod, bet Taviem argumentiem es nevaru piekrist. 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »