local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinoši raksti spokos194

926 31

Tas vairāk attiecas uz reģistrētiem lietotājiem, kuri publicē rakstus. Teiksiet "ja nepatīk, neskaties" or "kas tu esi, lai diriģētu mums." Bet mīļie koļegas, atcerēsimies, ka to cilvēku, kuriem šis ir tikai izklaides portāls, ir daudz vairāk. Tāpat kā citos informatīvos portālus, vajadzētu rakstos būt kaut kādam ticamības momentam vai cilvēciskai gramatikai. Viņi nezina, kas ir cepumi,reitings, kuri daudziem no jums ir tik vitāli nepieciešami, ka liekat rakstus likšanas pēc. Rezultātā cilvēkam, pat ieejot viņam interesējošā sadaļā, ir jāvandās kā bomāram pa konteineru, cerot atrast kko jēdzīgu.

Admini arī ir tikai cilvēki. Kā saprotu, viņi nedrīkst apstiprināt rakstus, kuri atbilst kategoriskiem noraidījumiem- pornogrāfija or smth. Bet ir tik daudz rakstu, kuri ir pēc vienkāršiem vārdiem ir definējami kā hu**a. Nu ko tu tādiem padarīsi.

926 31 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000

kāds vismaz beidzot nosauca lietas īstajos vārdos.

4 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " kas ir loh nepatika ka tiki pieskaitits pie... " Tu kko teici? Kamēr esi anonīms, vari muti nedzesēt, tu esi neredzams! Gribi kko pateikt, ielogojies. Negribi neko teikt? Then get the fuck off my internetz,betch! Es esot ielikusi šo rakstu,lai nopelnītu pāris cepumus. Tu ar dirsu domā vai kā?

3 0 atbildēt

Labs gabals, un galvenais ka taisnība. Ja nu vienīgi par tām mākslinieciskajām izpausmēm nedaudz nepiekrītu, jo šis ir izkalidējoš portāls nevis'"māku un protu".

3 0 atbildēt

Paldies par rakstu! Taisnība 100%. Nav nepieciešams spokus pārvēst par miskasti, kur var sabāzt - vienalga ko. Ja jau latvieši tik ļoti, kā daudzi izsakās "nodirš" krievus, tad vizmaz latviešu valodā pareizi gramatiski varētu rakstīt. Tur jau tā lieta mūsdienu jaunatnes sabiedrībā "Citam acī skabargu ieraudzīsi, bet sev baļķi nepamanīs". Tā kā draugi mīļie, no sākuma izglītosimies, iedziļināsimies problēmas konceptā un tad izteiksim savu argumentēto viedokli. Citādi jau garlaicīgi paliek lasīt vienu un to pašu par krieviem, urlām utt. Kā saka nodiršana bez pamata. Un kam tas ir vajadzīgs??? Boooooring ;)

3 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " ko tu te atvilkies cepumus pelnit un sabota... " Ne nu protams ienakt un izspļaut no savas sejas trīs vārdus no kuriem 2 ir neizprotami un treišais kautkāds lēts lamuvārds...Celsim augšā rokas par Svēto tēvu Emanuelu? ^^ turklāt ieskrienot uz piecām sekundēmu un uzdiršot kādam cenšoties ar to parādīt kāds ''baķka''  esi. Pipec čalīt pamperu sev nomaini ludzu?

3 0 atbildēt

par katru atkārtoto rakstu vajadzētu sākt piešķirt medaļas "Atkārtošanās karalis" vai ko tamlīdzīgu un pēctam jau skatīties, ko darīt ar silktajiem zēniem, motivējot cilvēkus izmantot spoki.lv meklētāju, lai paskatītos, vai šī tēma jau nav bijusi. 

3 0 atbildēt

PREZIDENTI PAR ADMINISTRĀTORU! par rakstu mīlzonīgs + emotion

2 0 atbildēt

Piebilde otrajam.. Tie paši labu gribētāji visvisādi var noformulēt savus virsrakstus, un nav iespējams pilnībā pārliecināties, vai šāds raksts bijis, vai nē, ja nu vienīgi sēžot spokos 24 stundas diennaktī un bolot acis uz katra raksta. 

Bet pārējam daudz man piekrītu..

Tagad jau arī  tie 5 cepumi par garo tekstu klāt, medaļa par pirmo rakstu <- tas mudina spokus sameklēt 'nahaļavu' kādas bildes un  ielikt, lai dabūtu cepumus un medaļu.. bet nu.. protams daudzi arī cenšas.. 

Tptās motivēt daudzus jau neizdosies..  beēt nnju.. =]

4 2 atbildēt

- par to ka 4iknsti ka tads mazs berns, sito rakstit ir ka mīzt pret vēju, nekas nemainisies...

3 1 atbildēt

slavenības čurā II WTF? :D:D

2 0 atbildēt

Liels +++++

2 0 atbildēt

WE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEED BOOOOOOOOOOOOBS..JUICY LATVIAN BOOOOOOOOOBS

2 0 atbildēt

**Kad lasīju "lavenības urbina degunu" i lol'd, jo tad es arī meklēju naftu

*Apstājos pie krieviem, jo arī to bieži vien pamanu. Pareizi vien saki.

Pārskatīju tā uz aci rakstu, protams, man arī vienu brīdi bija tas klikšķis ( šeit http://www.spoki.lv/aktuali/Kadu-temu-NEPIEVIENOT-raksta/188863 ), kad nenoturējos. Diemžēl spokos un nekur citur nav TIKAI saprātīgu cilvēku, bet tas būtu garlaicīgi, ja būtu :D Enivej, liekie raksti ir un būs, tā kā tur neko nevar darīt. Labi, mēs (spoki) varam apiet liekos rakstus, jo zinam, ko skatīties, ko nē, jau pēc bildes vai/un virsraksta. Kā arī parastie mirstīgie, kam šis ir izklaides portāls uz 20 minūtēm ir prieks lasīt 5 foršus rakstus dienā, kas izsitas draugiem.lv topā :)

Katrā ziņā, ko vairāk padarīsi - mēģini saglabāt savus nervus :)

2 0 atbildēt

+ Prezidentei bet kad es uzsaku karu ar šito murgu kad biju reds izlidoju kā korķis.jo visi te tiktāl iegrimuši savās jukušo intrigās kas atgādina slimu hameleonu rotaļu roleplayu ka tevi norok ignorē vai vnk izmet laukā. Pilna administrācija ar putojošiem dārzeņiem kas domā ka nu vinji ir vnk immortal :D smiekli nāk bet nu jā par rakstu +

2 0 atbildēt

"ir mums tādi puikas kā AndOne, ainiss13, Moonvalker, Abadins, Pirāts u.c."

varēji jau arī mani pieminēt :(

2 0 atbildēt

Man, piemēram, patīk iečekot kā slavenības izskatījās jaunībā, jo pats esmu par slinku, lai to meklētu.

 

Bet nu pārējam +/- jāpiekrīt, īpaši par cmukajiem bilžukiem.

2 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " tu esi tada pati attention padauza ka prezi... " Nē puiss..... galīgi greizi tev iet ^^ 1kārt esmu 4alis 2kārt uzmanības problēmas te ir vienīgi tev 3kārt kopš kura laika bērniem lamāties māca 4kārt kad sencis tevi pēdējo reizi nozilināja? Skatos vnk atkal drosmi sarijies: Interneta supervaroņi ^^  

2 0 atbildēt

Aa aizmirsu pateikt ka tev pat divus plusus iedevu ++

2 0 atbildēt

PAREIZ!

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »