local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinoši raksti spokos194

926 31

Tas vairāk attiecas uz reģistrētiem lietotājiem, kuri publicē rakstus. Teiksiet "ja nepatīk, neskaties" or "kas tu esi, lai diriģētu mums." Bet mīļie koļegas, atcerēsimies, ka to cilvēku, kuriem šis ir tikai izklaides portāls, ir daudz vairāk. Tāpat kā citos informatīvos portālus, vajadzētu rakstos būt kaut kādam ticamības momentam vai cilvēciskai gramatikai. Viņi nezina, kas ir cepumi,reitings, kuri daudziem no jums ir tik vitāli nepieciešami, ka liekat rakstus likšanas pēc. Rezultātā cilvēkam, pat ieejot viņam interesējošā sadaļā, ir jāvandās kā bomāram pa konteineru, cerot atrast kko jēdzīgu.

Admini arī ir tikai cilvēki. Kā saprotu, viņi nedrīkst apstiprināt rakstus, kuri atbilst kategoriskiem noraidījumiem- pornogrāfija or smth. Bet ir tik daudz rakstu, kuri ir pēc vienkāršiem vārdiem ir definējami kā hu**a. Nu ko tu tādiem padarīsi.

926 31 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000

Par 1. piekrītu, par 3. īpaši piekritu, zb tā krievu nolikšana - vairums šo nolicēju neko vairāk par pacaniem no rajona nav redzējuši un tagad gudri d**š, ka krievi tādi un šitādi. Par mazbudžeta mūziķiem nepiekrītu, tad jau sanāk, ka jāliek tikai visiem zināmu grupu visiem zināmā mūzika. Tieši tādēļ jau man patīk spoki, ka varu ieteikt savas mīļākās grupas, kuras Latvijā cilvēki nezina vai principā nezina un atrast jaunas grupas, kuras paklausīties!

3 1 atbildēt

"ir mums tādi puikas kā AndOne, ainiss13, Moonvalker, Abadins, Pirāts u.c."

varēji jau arī mani pieminēt :(

2 0 atbildēt

Es arii pievienojos par krieviem +

Esmu latviete, bet nekad praataa nav ienaacis visaadus meeslus par vinjiem rakstiit.

es paziistu daudzus krievus un NEurlas, kuri taadus suudus par mums latvieshiem neizteiktos, kaa to dara sheit letinji pret krieviem (KJIPA visiem urlaam).

Piekriitu Muua - stulbie nacisti.

3 2 atbildēt

Tici vai nē, bet tas tik ātri nemainīsies!!! :(

1 0 atbildēt

Sorry, ka pieķēzīju rakstu ar 7 komentāriem pēc kārtas. Laikam vēls un nav, kas piebiedrojas komentāros :)

1 0 atbildēt

gandriz vai manas domas, vnk apkopotas viena ideala rakstaa - paldies. +

1 0 atbildēt

citigi mekleju to bomentals .. izradas anonimikjis =\ ... tizls dikti gan vins =D 

peikritu prezidente .. liec vinam mieru SAGE =D

1 0 atbildēt

Labs raksts , ķer plusu!

1 0 atbildēt

...TAISNĪBA!*

1 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " tu to vien dari " Aiztaisi muti, izdzimteni. Ej labāk parunā tualetē ar savu krānu, kuru tu parasti rausti, rakstot savus sick komentus.

1 0 atbildēt

raksts vietā ! ++

1 0 atbildēt

atbildot uz bomentals komentāru " kas ir loh nepatika ka tiki pieskaitits pie... " umm analfabētus lūgšu nogriezties pa kreisi. Pirms gudri dirst izlasi par ko iet runa. Faktiski tiku minējis nelielu ieskatu kāpēc notiek šāda veida bullšits un kas pie tā vainojams,par to ka Prezidenti vajag par redu vai adminu netiku piebildis nekur,lai gan izbrīna tas ka izrādas te ūdensgalvas vien nesēž. hatja par tevi to gan nevarētu teikt :/

1 0 atbildēt

vsp par slaveniibu rakstiem ir liels skatiijums. tikai ja vinji bezjeegaa atkaartojas tad gan tas nav interesanti

1 0 atbildēt

Tiešām ļoti labs raksts. Varbūt administrācijai tiešām vajadzētu padomāt par to, kuram lietotājam piešķirt privilēģiju pievienot rakstus, un kuram nepiešķirt. Jo nu, manuprāt, lielākā daļa te ir zemē metami. Katrs trešais raksts ir ''melnie'', ''atkal melnie'', ''melnie rāmji''. Iespējams, ka raksti jāsadala vēl vairākās grupās, piemēram, tādos, kuros ir tikai bildes, un tādus, kuros ir arī kripatiņa informācijas ielikt kādā augstākā plauktiņā, kur to var redzēt vairāk lietotāju... : )

2 1 atbildēt

4. par to jau vien plusss.

1 0 atbildēt

Hell yeah! +++

1 0 atbildēt

mans raksts pasaa augsaaa:D  eee labs:D  vareeji jau niku ar paraadiit:D lai tauta redz:D  bet ja godiigi tad 2. taisiiju jo 1. diezgan daudz +

1 0 atbildēt

ou, es ar te ticis iekšā.. arī tevi mīlu, bumbulīt. xD

1 0 atbildēt

beidzot... beidzot kāds to pateica skaļi. cepums tev par to :)

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »