local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunākā transseksuāle!119

389 13

Manu prāt viens no retajiem gadījumiem, kad šāda iejaukšanās dabā ir pareiza rīcība. Šī meitene ir rekordiste kā jaunākā, kam veikta hormonu terapija un arī jaunākā, kas operēta. Diezgan interesants ir fakts, ka visas izmaksas šāda tipa operācijām Vācijā sedz valsts, ja stingrs ārstu konsilijs aprstiprina to par nepieciešamu, kā šajā gadījumā.

Reklāma
Reklāma


389 13 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 119

0/2000

A vinai boobs operaciju ari taisija? 

0 0 atbildēt

Es domāju, ka homoseksualitate neaprobežojas ar seksuālo orientāciju, bet ar jūtam pret cilvēku...kamēr pārējās abas tiešām ir tikai seksuālas perversijas ir protams izņēmuma gadījumi, bet atkārtošos jau kuro reizi, ka šados gadījumos šī attieksme ir vienpusēja, ko zinamā mērā gandrīz var pielīdzināt izvarošanai.

0 0 atbildēt

pēc kādas skalas viņa ir tikpat nepareiza? savu pamatojumu es jau sniedzu kādēļ homoseksualitāte ir pieņemama un zoofīlija un nekrofīlija nav.

0 0 atbildēt

Es necenšos tevi peispiest viņus mīlēt...es CERU, tevi pārliecināt, ka viņi nav jāienīst un jāierobežo. Iespējams, tev tam ir grūti noticēt, bet es ticu, ka ja viņiem dotu šīs tiesības tu par viņiem dzirdētu aizvien mazāk, jo viņiem nebūtu iemesls tik skaļi izpausties, ņemot vērā, ka viņiem būtu tiesības pilnvērtīgai dzīvei. Vēl ne vairāk kā pirms 200 gadiem arī sievietes netika uzskatītas par pilntiesīgu cilvēku, tu gribi teikt, ka pasaule tagad ir sliktāka tapēc, ka viņām šīs tiesības tika dotas?

0 0 atbildēt

kas tev ir pret citu orientaciju?

0 0 atbildēt

skaistais timsemotion

0 0 atbildēt

Jāiet koļīt nost :D

0 1 atbildēt

Man prieks par viņu. Es jau nezinu, bet piemēram man nepatiktu, ka par to ziņotu entajos tv kanālos utt. Tomēr tas ir nedaudz personīgi..

0 1 atbildēt

Joprojām no neviena šeit neesmu sagaidījis nevienu argumentu kāpēc homoseksuāļi apdraud pasaules mieru un pastāvēšanu! Izņemot attaisnojumu,  ka tas man nepatīk un tas ir fūūj! Un tapēc arī beigšu šo bezjēdzīgo debati!

P.s. Ērmība, mani patiesībā biedē fakts, ka tu par normālu uzskati jūsmojoši komentēt šoka sadaļā pie izšķaidītu cilvēku ķermeņiem, bet tajā pašā laikā izjust tik kvēlu naidu pret citādi orientētiem cilvēkiem.

1 2 atbildēt

jaa...... nesaprotu kapeec vinjus vnk nesaak sist? ipasi tos kuri demonstratiivi vazajas pa ielu.... lai aarsteejas. man pohuj vinju atrunas. vinjiem nedriikst buut tiesiibas kaa normaaliem cilveekiem. pat ne tuvu..... bet arpus sii portaala Latvija ir pret shitajiem homo daunjiem un citiem pabiraam. veel veselais sapraats ir.

ja grib beernus un preceeties,laiks tiem mainiit orientaaciju uz normaalu. lai gan tie kuriem jau ir bijis sekss ar savu dzimumu-tiesi gejiem,tad njju tur jau neko liidzeet nevar. greecinieks uz muuziem!!!!!

kaa jau mineeju,orientaaciju izveelas cilveeks pats!

0 1 atbildēt

Varam tad šoreiz pie tā ar palikt. Man tik gribas ticēt, ka pasaule spēj būt progresīva un nesēdēt uz vietas, jo sevišķi jautājumos, kuros neviens tā ar nav spējis paskaidrot , kas tad ir tā negatīvā puse, vislabākais arguments, ko esmu līdz šim dzirdējis ir "they eat the poo, poo..." :D

0 1 atbildēt

ciet no homofobijas?

0 1 atbildēt

Joprojām nesagaidīju racionālu paskaidrojumu un iemeslu kāpēc pienāks pasaules gals, ja homoseksuāļi saņems  šīs tiesības? Tas, ka tu esi aizspriedumaina, ciniska un naidpilna persona, kas spējīga ienīst arī citu iemeslu ne tikai orientācijas dēļ, tas tā pat ir skaidrs no taviem komentāriem.

0 1 atbildēt

sen jau visiem ir zinams ka baznica neko neaptures diemzheel jums nekas neizdosies. viss nak atpakalj

0 1 atbildēt

 

:D

izvilki no bibeles kaut kadu suda tekstinju un tagad metaa gudro , un tas ir viss?

1 2 atbildēt

kur ir teikts , ka homoseksualitate ir kaut kas nepareizs un nenormals?

 

1 2 atbildēt

Ja netā uzdurtos kādai intevijai ar viņu,kur būtu runa par ko citu un nezinātu,ka tas ir čalis, domātu,ka tā ir meitene un pie tam diezgan smuka :D Eh balītēs ar vien vairāk un vairāk jāsāk uzmanīties :D

0 1 atbildēt

Uzskatu, ka vecāki izdarīja pareizu lēmumu atbalstot, jo tādējādi saglabāja labas attiecības ar bērnu, kas nenotiktu, ja viņu ierobežotu šajā jautājumā. Ja viņa gribēja to darīt, tad izdarītu to tik un tā, kaut vēlāk. Pie tam veicot šīs hormonālās terapijas un operāciju jau laicīgi, viņa tiešām attīstīsies kā meitene nevis, ja sāktu to darīt 25 gados un izskatītos pēc kaut kāda hibrīda, ne šā, ne tā...

1 2 atbildēt

Smuks čalis :) emotion emotion

0 1 atbildēt

Es gribu, lai tu man sniedz racionālu pamatojumu tam, kas tad īsti notiks, ja viņiem tiks dotas šīs tiesības? "Labāk nerunāsim , tās būs beigas...", nav nekāds pamatojums.

Runājot par bāšanu acīs un spļaušanu sejā...nekad neesmu neko tādu ievērojis, ja tu ar to acīs bāšanu domā "Pride" parādes, tad man jāprasa, kapēc tu nepārmet cilvēkiem, kas rīko parādes par godu heterosexuālai orientācijai? šādu parāžu un izstāžu ir daudz vairāk, viņās ir daudz atklātākas un perversākas izdarības, kur uz skatuves tiek publiski priekšā ņemtas pornozvaigznes ar pretdabīgiem silikona "pupiem", vai parādes kurās nav nekāda soviāla mērķa, kuru vienīgais pastāvēšanas iemesls ir propogandēt nodzeršanos? Salīdzinot ar šādām parādēm "Pride" ir pieklājīgs gājiens, kurā dalībnieki vicina krāsainus karogus, ak nē...šie neģēļi.

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »