local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunākā transseksuāle!119

389 13

Manu prāt viens no retajiem gadījumiem, kad šāda iejaukšanās dabā ir pareiza rīcība. Šī meitene ir rekordiste kā jaunākā, kam veikta hormonu terapija un arī jaunākā, kas operēta. Diezgan interesants ir fakts, ka visas izmaksas šāda tipa operācijām Vācijā sedz valsts, ja stingrs ārstu konsilijs aprstiprina to par nepieciešamu, kā šajā gadījumā.

Reklāma
Reklāma


389 13 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 119

0/2000

Smuks čalis.  emotion

1 0 atbildēt

Nu super liberālie idioti, kas ar paplestām kājām ņem sevī iekšā un atzīst to par labu esam visu dīvaino, atšķirīgo, praktiski jebko, nekad nemainīsies un paliks pie sava. Bet lai tur vai kā, es labprātāk pievienojos tavam teiktajam ^.^

1 0 atbildēt

Lol.

Ērmība > All

xD

1 0 atbildēt

Bērnus ar var dzemdēt?

0 0 atbildēt

par tevi vairak zinu

0 0 atbildēt

Es tev neprasu sakatīt viņu ideoloģijā sev kaut ko pieņemamu, es nekādā gadījumā neesmu nekāds homoseksualitātes tiesību cīnītājs, pa lielam tas pat nav saistīts ar homoseksualitāti, es vienkrši gribētu, lai cilveku nevērtē pēc tā vai viņš ir ges, nēģeris vai punduris, bet pēc viņa personības un tā, ko viņš spēj sniegt citiem...neviens neliek tev ne skatīties, ko viņš dara savās mājās privātajā dzīvē. Es vnk spēju iedomāties sevi līdīgā situācijā, ja pēkšņi pasaulē izdomātu, ka mēs te Latvijā esam bomžu tauta, visi esam kkādi pabiras un mums ir jāierobežo tiesības, tikai tapēc, ka esam maza tauta...tu gribi teikt, ka izmestu kuleni un nosprāgtu? necīnītos par savām tiesībām?

Man vnk ir žēl, ka tie, kas jūtās lieli un vareni var apspiest citus un nejust par to nekādu nožēlu, ka vērtē citu dzīves tik zemu, ka tikai savas iegribas dēļ būtu gatavi viņus iespundēt karceros vai apslaktēt.

0 0 atbildēt
   

nu ja ka skaidrs

 

taapat kaa krievvalodigie dazi te muld Latvijaa ''kjipa latviesi padzivojat 20 gadus Latvija,tagad laiks krievveljiem naakt''

nju taadi stulbenji. njaa....geji labaaku dzivi dzivot pelnijusi? tur no labuma ne smakas........sapuut!!!

0 0 atbildēt

Vispar parasti transseksualem sejaas drusku var pateikt ka ir bijis dzeks, bet sij patiesham piemiliga seja un noskatoties video liekas diezgan sirsniga :) 

0 0 atbildēt

akd. ja tas mazais puika , kļuva par TĀDU meiteni , .... tad es noteikti būtu trollis emotion  bet ja tādu dzīvē satiktu tad tiešām padomātu ka skaista meitene, bet nu lai jau viņam veicās emotion

0 0 atbildēt

vienigais gribeetu uzzinaat kaa piemeram 2 pedinji dziivo vecumdienaas. vai tadus var nosaukt par viiriesiem? izdraazti kropli...vecumdienaas varees nevis audzinat mazbeernus,bet tiiriit savu pakalju no sakaltusaas spermas!

0 0 atbildēt

A vinai boobs operaciju ari taisija? 

0 0 atbildēt

Es domāju, ka homoseksualitate neaprobežojas ar seksuālo orientāciju, bet ar jūtam pret cilvēku...kamēr pārējās abas tiešām ir tikai seksuālas perversijas ir protams izņēmuma gadījumi, bet atkārtošos jau kuro reizi, ka šados gadījumos šī attieksme ir vienpusēja, ko zinamā mērā gandrīz var pielīdzināt izvarošanai.

0 0 atbildēt

pēc kādas skalas viņa ir tikpat nepareiza? savu pamatojumu es jau sniedzu kādēļ homoseksualitāte ir pieņemama un zoofīlija un nekrofīlija nav.

0 0 atbildēt

Es necenšos tevi peispiest viņus mīlēt...es CERU, tevi pārliecināt, ka viņi nav jāienīst un jāierobežo. Iespējams, tev tam ir grūti noticēt, bet es ticu, ka ja viņiem dotu šīs tiesības tu par viņiem dzirdētu aizvien mazāk, jo viņiem nebūtu iemesls tik skaļi izpausties, ņemot vērā, ka viņiem būtu tiesības pilnvērtīgai dzīvei. Vēl ne vairāk kā pirms 200 gadiem arī sievietes netika uzskatītas par pilntiesīgu cilvēku, tu gribi teikt, ka pasaule tagad ir sliktāka tapēc, ka viņām šīs tiesības tika dotas?

0 0 atbildēt

kas tev ir pret citu orientaciju?

0 0 atbildēt

A ko ar viņa pimpi izdarīja? Nevaru iedomāties kā tur izskatās.

0 0 atbildēt

skaistais timsemotion

0 0 atbildēt

Pasaule klluust debiilaaka ar katru dienu, driiz jau buus taadi kuri buus paarveidoti par kaut kaadu shreku un teiks ka no muuzza saakuma gribeejusi buut cilveekeedaaji XD

1 1 atbildēt

dzimuma maiņas operācijā, cik zinu, iekļauts arī tas,ka nogriež krāniņu. Vienīgi,kas neļaus šim cilvēkam būt sievietei uz visiem 100% ir tas, ka bērnus radīt/dzemdēt viņa gan nevarēs

0 0 atbildēt

man žēl viņa topošā "vīra".

3 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »