local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunākā transseksuāle!119

389 13

Manu prāt viens no retajiem gadījumiem, kad šāda iejaukšanās dabā ir pareiza rīcība. Šī meitene ir rekordiste kā jaunākā, kam veikta hormonu terapija un arī jaunākā, kas operēta. Diezgan interesants ir fakts, ka visas izmaksas šāda tipa operācijām Vācijā sedz valsts, ja stingrs ārstu konsilijs aprstiprina to par nepieciešamu, kā šajā gadījumā.



389 13 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Ja viņa jutās kā meitene, tad pareizi darīja! emotion

77 4 atbildēt

Bet tīri skaista meitene sanākusi. ;D

63 3 atbildēt

zinātnieki ir pierādījuši, ka šo transeksuālo cilvēku smadzenes patiešam atšķiras un pieder tam dzimumam, par kuru viņi sevi uzskata. piem, čalis domā, ka ir meitene, nevis tāpēc, ka viņam širmis aizvēries, bet tāpēc, ka viņam patiešām ir sieviešu smadzenes. tā kā šādas operācijas, manuprāt, ir pat ļoti ok! prieks par meiteni.

52 2 atbildēt

Es uz pakaļas, cik spokos daudz neizglītotu jauniešu. Palasot komentārus par šādu tematu, nebrīnos kur tvnetā/delfos parādās tik sekli komentāri. Lai taču dzīvo laimīga meitene, ja jūs nezinātu šo faktu, nemūžam uz ielas ieraugot neiedomātos. 

36 1 atbildēt

Prieks par viņu...

25 1 atbildēt

Vai bija pareizi veikt tik nopietnu transformāciju tik agrā vecumā?

Kā jau tika minēts - pēc ārstu komisijas lēmuma veikt hormonu terapiju un dzimuma maiņas operāciju.. Ja paši uz savu galvu izdomātu - vot tgd taisam, tad būtu savādāk.

Tātad, vai veikt operāciju, ja tā nepieciešama, lai dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi? Jā, ja tas nerada saslimšanu draudus nākotnē.

18 0 atbildēt

Wow nu viens no gadijumiem,kas tiesam nav stulbs SUPER! emotion

9 1 atbildēt

Izskatās pat diezgan simpātiska emotion

8 1 atbildēt

vismaz šīs transeksuālis tiešam izskatās sievišķīgi ^^ 

8 2 atbildēt

Labaak lai maina dzimumus nekaa lai apkaart staigaa pedinji emotion

9 4 atbildēt

Cilvēks, no kurienes tevī tāds naids un negatīvisms? Šeit neiet runa par visiem tiem perversajiem transvestītiem, kas taisās pa sievietēm(un kuri tiešām ir pretīgi kropļi), bet par nevainīgu bērnu, kas piedzimis nepareizā ķermenī...

6 1 atbildēt

es bez pincīša nevarētu dzīvot ! bet nu nezinu vai bija to vērts ...

2 0 atbildēt

Droši vien tā ir hromosomu vaina. Viņai varēja būt xxy hromosomas vai līdzīgi.. 

2 0 atbildēt

awsome, pincīša arī nav? nevienam džekam nepatiks extra pincīts nakts laikā :DDD

3 1 atbildēt

Shitais jau n-to reizi sheit.

2 0 atbildēt

Hah^.^ Un jo tālāk, jo trakāk būs. Nākotnē gaidam zoofilu un nekrofilu iestāšanos par savām tiesībām. Absolūti jebkādas vērtību sistēmas sagraušanu un civilizētās pasaules sabrukumu xD Bet tas viss nāks reizē arī ar multikulturālismu un daudzām citām problēmām, un tas viss būs iespējams tikai ar šitādu liberālistu atbalstu. Woohooo xD

2 0 atbildēt

Kā pie velna vispār tik jaunā vecumā var veikt "dzimuma maiņu"?

2 1 atbildēt

Nu super liberālie idioti, kas ar paplestām kājām ņem sevī iekšā un atzīst to par labu esam visu dīvaino, atšķirīgo, praktiski jebko, nekad nemainīsies un paliks pie sava. Bet lai tur vai kā, es labprātāk pievienojos tavam teiktajam ^.^

1 0 atbildēt

Bez tam seksuālā orientācija veidojas līdz ~21 gadam, un tad ir tā ļoti interesanti skatīties padsmitgadīgos tīņus, kuri saka, ka ir geji un lesbietes, un ka viņi ir tādi dzimuši un traļi vaļi... xD

1 0 atbildēt

varbūt esmu konservatīvs, bet to neuzskatu par dabisku vai pieņemamu, sarīties hormonus un uzlikt špakteli un sataisīt operācijas man nešķiet īsti normāli, bet katrs dara ar savu dzīvi ko pats grib.

5 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »