local-stats-pixel fb-conv-api

Gruzija atsakās no dalības Eirovīzijā24

13 5
Gruzija nepiedalīsies Eirovīzijas konkursā Maskavā, 11. martā paziņoja Gruzijas sabiedriskās televīzijas pārstāvji, šādi reaģējot uz konkursa organizatoru pieņemto lēmumu diskvalificēt dziesmu "We don't wanna put in", kurā tiek apspēlēts Krievijas premjerministra Vladimira Putina uzvārds. "Mēs esam nolēmuši nemainīt dziesmas tekstu un neizvēlēties citu dziesmu. Mēs nedosimies uz Maskavu un nepiedalīsimies 2009. gada Eirovīzijas konkursā," pavēstīja Gruzijas sabiedriskās televīzijas producents Natja Uznadze. 10. martā kontroles grupa, kas veica ekspertīzi, paziņoja, ka Gruzijas izvēlētās dziesmas "We don't wanna put in" nosaukums un vārdi neatbilst noteikumu punktam 4.9. "Dziesmu vārdi un to izpildījums nedrīkst kaitēt uzstāšanās vai Eirovīzijas dziesmu konkursa reputācijai. Eirovīzijas dziesmu konkursā aizliegti politiska vai līdzīga satura dziesmu vārdi, runas un darbības. Dziesmās nav pieņemams lamuvārdu un citas necenzētas leksikas izmantojums. Neievērojot šo noteikumu, dalībnieks var tikt diskvalificēts," informēja kontroles grupa.

Dziesmu angļu valodā izpilda Gruzijas grupa "Stephane and 3G", un tās producents Kahabers Ciskaridze uzskata, ka dziesma tika noraidīta Maskavas politiskā spiediena dēļ. Eirovīzijas konkurss šogad norisināsies Maskavā 12., 14. un 16.maijā.


13 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Strencenietis spēcīgi tups domāšanas veids tev ir. Zini, kas ir fašisms, vai tikai klausies ko apkārt tantes kladzina?! Ir atšķirība starp autoritārismu un fašismu. Kāda vēl z*šanās, tas ir starptautisks konkurss, katrs dzied ka grib, bet Krievu un angļu valodu saprot vairāk cilvēku, tapēc arī dzied krieviski, ja ikreiz, kad tu runā krieviski tu z*jies, tad sorry veci, tas ir skumji.
3 0 atbildēt
dziesma tagad ir mana dziesmu saraksta. Itka pareiz jau nav tadu sutit uz eiroviziju (it ipashi Krievija :D ) bet par humoru izjutu 11 balles no 10 :D
3 0 atbildēt
Piekrītu, par informācijas telpas kontroli un par ierobežoto d*krātiju. Bet kādu karu pēdējo gadu laikā ir izraisījusi Krievija?! Ja domā par gruziju, tad sorry man tevi jāapbēdina, man dzīvoja krustmāte tur, un tur visi jauki apzinās, ka naktī viņiem uzbruka gruzija, un tikai pēc tam Krievija deva pretriecienu. Tu domā Čečeniju, kura bij iekļauta Krievijas sastāvā mega sen, viņi gribēja atdalīties, protams neveina valsts neļaus atdalīties tās daļai, jo paskaties kā latvji raud par Abreni. Par valodām, ar Latvijas krievvalodīgajiem runāju vienalga kā, tas an diskomfortu nesagādā, jo krievu valodu pārvaldu tikai nedaudz sliktāk par latviešu. Un man darbā tā ir nepieciešamība. Vairāk valodu=vairāk klientu=vairāk naudiņas Un par tiem domāšanas veidiem es bik pāršāvu pār strīpu, bet nu tas nenozīmē, ka piekrītu tevis teiktajam ;)
3 1 atbildēt
Pa teemai: Wuhuu Baltaas Vaarnas atkal uzdarbojas emotion Ne tik loti pa teemai: piekriitu fujaks saciitajam.
2 0 atbildēt
Dziesma ir zbiss - zeel ka nepiedalaas !
2 0 atbildēt
!
1 0 atbildēt
Strencenietis Nū par to apmelošanu Krievijas masu medijos nu gan nav, jo esmu ticies ar Krievijas pilsoņiem un esam par šito runāju, viņi nesaprot, kapēc visi tik ļoti nemīl Krieviju, jo paši viņi dievina gan sočus gan jūrmalu klaipēdu un baltiju kā tādu. Krievija neokupēja, man vispār ir alerģija pret vārdu okupācija. Kreivija vienkārši nobumboja Gruzijas stratēģiski svarīgos punktus, ar pēc iespējas mazākiem civilo upuriem, kamēr Gruzija sāka bombīt pa mierīgajiem iedzīvotājiem
3 2 atbildēt
Es ar negribu lai tas Utulis tur piedalās , bet neko jau neizdarīs :P
1 0 atbildēt
manuprāt, Krievija vēl nāks gaismā ar daudziem pārsteigumiem šī eirovīzijas konkursa ietvaros :(
1 0 atbildēt
Manuprāt, dziesma ir vienkārši briesmīga, labi vien ir, ka nebrauc.
1 1 atbildēt
ziepiite būs par vienu ārprātu mazāk jāklausās!!!!
1 1 atbildēt
ta ari vajag, gruzinji vispar ka seshinieki tiem asv tik maksa a tie tik ruka
1 1 atbildēt
dzsiesmas izpildijums ir vnk shausmigs
1 1 atbildēt
jeje 90.... emotion
0 0 atbildēt
Kādā maisā tu dzīvo, ka nesaproti kāpēc nepatīk Krievija??? Loģiski, ka viņiem patīk kūrorti!!! kuram tie nepatīk?????
0 0 atbildēt
taatad.... eiroviizija ir h***a!!! Mani shis popsiigais muzikas stils nesaista un es nepaziistu nevienu kuram tas patiktu (izn*t manu mammu, bet es ceru ka vinja ar laiku sapratiis savu kludu)! tapec es aicinu visus alternativi domajoshos jaunieshus ignoret eiriviziju un negruziit tautu ar tik stulbam diskusijam! par valodu runajot es nerunaju ar lv krieviem krieviski! es runaju latviski un vinji krieviski mees viens otru saprotam, ja shaadi nenotiek tad kkur ir probleema! abas valodas ir jazin, taa kaa es piekritu ieprieksh teiktajam, ka mums nav jaruna krieviski ar lv krieviem, un ja lv krievs var runaaat latviski tad tas ir tikai apsveicami! P.S. Busulja dziesma labaak izklausas lv!
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Ka es skatos tik daudz ir neizglitotu cilveku, kuri negrib domat ar galvu un raksta tadas mulkibas! Es rekomendeju atrast noteikumus dziesmai, lai piedalities konkursa. Domajiet par musu valsti, ka mes te dzivojam:::::)))) Atkal ir pilna lidosta un visi lido prom! Varbut beidzot saksim domat par mums!!!!
0 1 atbildēt
stulba dziesma
0 1 atbildēt
pats labākais ir tas, ka krieviju pārstāves ukrainiete ! ar dziesmu ukraiņu valodā ! , kuru ir sarakstījis gruzīnu komponists ! un vārdu tapšanā piedalījusies iegauniete ! :D Visas krievijas mazās '' naidīgās'' kaimiņvalstis pārstāves pašu lielo krievzemi :D Brīnums, ka krievijas fašistiskais režīms ko tādu ir pieļāvis :D Tad nu sanāk, ka mēs būsim vienīgie pa visu eirovīziju , kas dziedāsim krievu valodā, lai gan, es uzskatu, mums to nevajdzētu darīt. Parādīsim tik pārējai Eiropai savu zamošanos un, ka 20 gadus pēc komunistiskā terora beigām mēs joprojām cienam savu pāridarītāju valodu
2 3 atbildēt