local-stats-pixel fb-conv-api

Esi laimīgs/a24

20 2
Esi laimīgs un pasmaidi šai dienā un uzreiz būs labāk, kā arī atceries vienmēr ir kāds, kam ir sliktāk :)
Raksts tiem, kam prātā depresija (Tā pat kā man) !


Man pašam šie ieteikumi nepalīdz, jo es laikam esmu, iekritis bezdibenes, bezdibenē :D Bet ceru ka kadam kam grūti, tas palīdzēs :)
20 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Ja cilvēku iepriecē sajūta, ka kādam ir sliktāk, tad man domāt, ka ir trīs varianti, ko darīt: 1) darīt visu iespējamo, lai citiem reāli arī būtu sliktāk. Piemēram, iziet uz ielas un kādu brutāli atspārdīt. 2) doties pie psihoterapeita, kas suģestējot radīs ilūziju, ka visiem citiem ir ļoti slikti. 3) doties pie psihoterapeita un kaut kā likvidēt šadu psihisku defektu.
9 1 atbildēt
amonjaks un paareejie depresiivie- tad jaaiziet uz toleti, un viss sliktais jaanolaiz lejaa! ;) ja ir sausaa tolete- juusu probleemas! :D :)))) raksts tieshaam forsh! :)) var arii meeginaat paskatiities spogulii un taisiit stulbas grimases, liidz pasham paliek jociigi par sevi! :)) pasmaidiet, tas nesaap! :)))))))
7 1 atbildēt
Jaa, izrunaaties tas ir vislabaakais! :) [iziireeju briivu plecu, var raudaat arii, otrs ir rezervee! :))] galvu aukshaa, forshie! :)) shis ir joku portaals, nedriikst punkjoties! :))))))))))
7 1 atbildēt
Bet ja nelīdz? emotion
8 2 atbildēt
ja tev ir deresija man arī tu jau tač to zini emotion :D
6 0 atbildēt
bet baigi foršais raksts, uzreiz palika jaukāk (sun)
5 0 atbildēt
Kā man patīk pēdējā bilde.. :D
6 1 atbildēt
don't worry, be happy emotion emotion emotion emotion emotion
6 1 atbildēt
supaa izlasīte
6 1 atbildēt
Pilnigi pareizi don't worry, :) Prieks ka p[atik ceru, ka kadam noderes un neviens neteiks neko stulbu, ja tu saproti ko ar to domaju matisens :D :D :D (Man ';zēl zakisa)
6 1 atbildēt
ir labi
6 1 atbildēt
patik
6 1 atbildēt
Nezinu :( Man pašam nelīdz :( Es netieku lauka neka :( Itka bija viss ok un viss atkal Blow Up :) Isteniba ja nelidz es tev zini ko ieteiktu atrast kadu ar ko parunat varbtu skiet ka nepalidz, bet tomer dzili ieksa tas palidz :) Paruna ar vienalga ko, ar kautkom tadu kas spej uzklausit :) Nav svarigi džeks vai meitene, : ) Kaut ar mani, bet tas ta ka piemers :)
6 1 atbildēt
ForšīĪ ... pacēla garīĪgo emotion emotion
6 1 atbildēt
down, tavaa optimismaa esmu iemiileejusies! :D
5 1 atbildēt
Down, ej un iz**z sevi! ! ! Ja kautkas nepatik nelasi nekomente un vacies, es te ielieku tiem kas varbut kadam palīdzes, un depresiju var izārstēt netikai ar zalem, tas nav obligāts pasaciens. Bet ta ka tev depresija varbuyt nav bijusi tu to nezini, man ir bijusi veselus 3 gadus, es manuprāt labāk zinu.
3 0 atbildēt
apnicis jau runāt. emotion
3 2 atbildēt
Mani personīgi iepriecē šitādi depresiju fanāti, kuri šķiet, neapjēdz, ka depresija ir klīniska slimība, ko diagnosticē ārsts un kurai mazs sakars ar kaut kādām garastāvokļa fāzēm vai mazgadīgo * pokazuhām. To parasti cenšas ārstēt ar gadiem ilgstošu terapiju un antidepresantiem, nevis ar kaut kādām salkanām frāzēm un bildītēm...
2 1 atbildēt
Jā zinu, varēsim depresoteis abi kopa :) Cimdiņš vot šito es zināju tikai nekadi nevareju atcerēties :D :D :D
2 1 atbildēt
Down - tu biji daunis, bet apsveicu tu iegāji nakošaja līmenī, tagad tu esi superdaunis :) Vai nav jauki :) Vispār vecīt šai pasaulē ar skaistām bildēm un jaukiem tekstiem bieži vien var panākt daudz vairāk nekā ar visām zālēm vai stulbu psihoterepētu palīdzību :) Nav obligāti kautkas tāds jada :) Vienkārši ir kārtīgi jaizrunājas un japaskatās debesīs u japasmaida un viss būs labi : ) Bet ta'ka tu nemaz nezini kas ir Depresija ja pats neesi izbaudijis tad tu nevari cik drosi kautko teikt vispār. Un man neviens galvaskausu neielauztu , jo es zinu ka kadam tas palīdzētu :) Un es atbildu par saviem vardiem, ja npatīk ko saku, tā nav mana problēma, tikai neej raudāt atkal pie Jacky, ja ir problema risini ar mani nevis ej rauda't uzreiz .
0 0 atbildēt