local-stats-pixel fb-conv-api

Esi laimīgs/a24

20 2
Esi laimīgs un pasmaidi šai dienā un uzreiz būs labāk, kā arī atceries vienmēr ir kāds, kam ir sliktāk :)
Raksts tiem, kam prātā depresija (Tā pat kā man) !


Man pašam šie ieteikumi nepalīdz, jo es laikam esmu, iekritis bezdibenes, bezdibenē :D Bet ceru ka kadam kam grūti, tas palīdzēs :)
Reklāma
Reklāma
Reklāma
20 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000
Down - tu biji daunis, bet apsveicu tu iegāji nakošaja līmenī, tagad tu esi superdaunis :) Vai nav jauki :) Vispār vecīt šai pasaulē ar skaistām bildēm un jaukiem tekstiem bieži vien var panākt daudz vairāk nekā ar visām zālēm vai stulbu psihoterepētu palīdzību :) Nav obligāti kautkas tāds jada :) Vienkārši ir kārtīgi jaizrunājas un japaskatās debesīs u japasmaida un viss būs labi : ) Bet ta'ka tu nemaz nezini kas ir Depresija ja pats neesi izbaudijis tad tu nevari cik drosi kautko teikt vispār. Un man neviens galvaskausu neielauztu , jo es zinu ka kadam tas palīdzētu :) Un es atbildu par saviem vardiem, ja npatīk ko saku, tā nav mana problēma, tikai neej raudāt atkal pie Jacky, ja ir problema risini ar mani nevis ej rauda't uzreiz .
0 0 atbildēt
patīk..forš raksts..bet nepalīdz.. i mean, paskatieties uz manu vārdu lol anyway, foršs raksts emotion
2 2 atbildēt
DON'T VORY BE HAPPY DRINK PEPSY BE SEXY emotion
3 3 atbildēt
Kasis007, Par tavu depresiju nespriedīšu - cita galvā nieielīdīšu... bet kas attiecas uz depresijas ārstēšanu, tad iespējas ārstēt ir atkarīgas no cēloņiem. Ja tās cēlonis ir iedzimtība, tad izārstēt praktiski vispār maza varbūtība, var vienīgi ar antidepresantiem uzturēt slimnieku, kas tāpat pārvēršas atkarību un lielākoties sasniedz loģisku finālu - suicīdu. Savukārt, ja tai ir kāds ārējs cēlonis, tad, pirmkārt, būtu jārunā par šī celoņa novēršanu. Ja tas ir izdarīts, tad akarībā no slimnieka spējām var runāt arī par ārstēšanos bez zāļu un psihoterapijas iejaukšanās, bet ne jau ar salkanām frāzēm un bldītēm...Tas, ko tu te esi publicējis, ir vienkārši ņirgāšanās par tiem, kas nopietni slimo ar depresiju. Aizej varbūt kādā labdarības gājienā ar savām bildītēm uz kādu iestādi pie slimniekiem, kuri ārstējas no depresijas, un, ja vien tev kāds par to nebūs ielauzis galvaskausu, varēsi pastāstīt atsauksmes par šo ārstēšanās metodiku!Un, protams, ja tev nepatīk atbildēt par saviem vārdiem, "nelasi nekomente un vacies..."
1 2 atbildēt