local-stats-pixel fb-conv-api

Analītiķi apšauba Windows 8 panākumus29

171 2

Izstrādājot Windows 8. Microsoft galvenokārt orientējas uz sensoru saskarni un planšetdatoru lietotājiem, bet kā uz jaunās operētājsistēmas iznākšanu reaģēs vienkāršo galda datoru īpašnieki? Ja ņemam vērā analītiskās kompānijas IDS prognozes, tad sajūsmā par Windows 8 viņi nebūs?

Kompānijas IDS analītiķi izteicās visai skarbi par Windows 8 perspektīvam galda datoru tirgū:
“Windows 8 pamatā bus nebūtisks jauninājums parasto galda datoru lietotājiem un mēs sagaidām, ka atjaunināšanās no Windows 7 uz Windows 8 šajā tirgus segmentā praktiski nebūs.”
Jāpiebilst, ka kompānija IDS prognozē Windows 8 RTM-versijas iznākšanu tikai 2012. gada augustā.

Turklāt arī kompānija IDS prognozē, ka Windows 8 ne tik raiti veiksies arī planšetdatoru tirgū. Arī te analītiķi paredz neiepriecinošus rezultātus 2012. gadā. Tātad planšetdatoru ražotāji, kas izmantos Windows 8 bāzi, ienāks 2012. gada planšetdatoru tirgū, kas jau būs pārsātināts ar spēcīgiem spēlētājiem un interesantiem risinājumiem. Zināmā mērā var atkārtoties Windows Phone 7 stāsts. Windows Phone 7 ir lieliska operētājsistēma, tomēr tā parādījās mobilo telefonu tirgū ar lielu nokavēšanos, kā rezultātā Microsoft nākas ar milzīgām pūlēm iekarot savu tirgus daļas gabalu. Ir dzirdētas ziņas, ka ARM- risinājumi bāzēti uz Windows 8 parādīsies tikai 2013. gadā.

171 2 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.3dnews.ru/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Windows xp un windows 7 visvairāk izdevušīes! emotion

24 0 atbildēt
bux avatarsbux

reali... windows95 bija sūds tad 98 - labs, milēnium - sūds, xp - labs... vista - sūds, win7 - labs... nu tad spriešiet paši par to kāds būs win8. :D

15 1 atbildēt

ss jau pardodas "orginalais" windows 9  un iphone 5 :D

6 1 atbildēt

Es neuzskatu, ka šķiest par produktu pirms tā iznākšanas ir normāli. Varbūt viņi uzlabos lietošanas ērtumu, kas arī būtu labi. XP arī skaitās ātrāks par windows 7, bet pēc manām domām XP var iet ieskrieties, jo lai gan win 7 ir par 0,00001 % lēnāks, viņam nav pilna pakaļa ar 101 erroru, visas programmas uz viņa iet un viņš ir daudz ērtāks un smukāks.

Bez tam, te bija arī raksts par viņa demo versijas statiem un tur bija rakstīts, ka viņš ir ātrs un pieprasa maz resursus.

4 0 atbildēt

Man šķiet smieklīgs standarta lietotāja viedoklis par jauno Windows 8 - Izskatās labs! emotion

Ķip reāli visiem vienalga tas, ka viss tiek pārbāzts ar lieku informāciju, programmētāji labāk palielina dzelžu jaudu nekā samazina kodu un uztaisa viņu vienkāršāku. Katrā ziņā Windows 8 būs kārtējais mēsls, kurš prasīs lielu jaudu, kamēr, piemēram, es ar galīgi vecu datoru ar Pentium 3 un Linux Ubuntu visu varu izdarīt tikpat ātri kā ar jaudīgu kompi un Windows 7.

6 2 atbildēt

Varēji jau nu nekopēt - http://www.notepad.lv/zinas/12392/analitiki-apsauba-windows-8-panakumus/

Cik paskatījos tavu profilu, tad pirmajā lapā kādi 9 raksti ir kopēti no Notepad.Lv

2 0 atbildēt

XP jau ir sen novecojis

1 0 atbildēt

Ja godīgi no visiem os ko esmu lietojis xp viss labākais pat 7 ir bikīt sliktāks :D

0 0 atbildēt

XP ir novecojis, bet man ar viņu nau problēmas, Lietoju jau no pirmsākumiem un visi tie 7 un vistas utt.. ir gan mani izvedusi no pacietības, tas nejiet, tad tas nepatik un vel kautkas nejiet.. brrrr.. da nu .. Prieskam citu win ja tas pats pagaidam stradaa kaa vaig :)

0 0 atbildēt

Ha Ha, drīz notepad.lv apsūdzēs spokus plaģiātismā. Vismaz atsauci varēji likt uz notepad, nevis mānīties un likt tur norādīto atsauci.

0 0 atbildēt

nu kas gan nezina microsofta genialo strateegiju labs/suuds

...

98 labs

me kaka

xp labs

vista kaka

7 labs

8 kaka

9 buus labs :P to arii buus jaanem ;)

4 4 atbildēt

Es katru dienu apšaubu windows panākumus! emotion

0 0 atbildēt

es izmeginaju windows 8 to kas ir developer izlaidums! iet pec manam domam vins pilniba un un darbojas ideali atri tik vajadzeja video kartes driveri! ir paris lietas kas nepatiik piemram tas ka vis visur ir paslepts, kas galigi nav tas labakis , jo no sakuma vis bija jamekle un ja grib atri nonakt atpakal uz destop ir loti daudz jaspaida pogas vai arii jasniedzas pie klaviaturas , tikmer ar win7 tu butiba vari iztikt tikai ar peli!

0 0 atbildēt

ta  nav  isteniba

0 0 atbildēt

es lasiiju arii atsauksmes par 8toto. un ja arii vinji izlabos vinju prieks stacionaariem šikvaitaa es pagaidaam ar vinju nekraameesos jo cik lasiiju baigi tiks savilkta josta ap piraatu speeleem un softu. kameer tam nebuus drosa apeja es vinju neaztiksu

0 0 atbildēt

Tā pat XP labākais.

0 1 atbildēt

Visi kas par XP dod plusus un kas pret minusus. emotion

1 6 atbildēt