local-stats-pixel fb-conv-api

6 Iemesli, kapēc Zombiju apokalipse ir reāla99

681 63

Iedomāsimies, ka zombiji ir reāla padarīšana. Esam redzējuši vairākas filmas, kurās parādīts, uz ko tie spēj. Muļķības?? Kapēc!? Pasaule palikusi tik draņķīga, ka dzimst trīsacaini mazuļi, seškājaināni kaķēni un divgalvainas žurkas. Pēc šitāda es nedomāju, ka zombiji nav tāla nākotne, vai tikai izdomas. (Kādu laiku atpakaļ bij raxts : (Kapēc Zombiju apokalipse izgāztos) Nu tad lūk. Šajā raxtā, būs rakstīts, kapēc zombiju apokalipse, var būt pilnīgi reāla lieta.

Īpašs paldies, ūserim : boyman

681 63 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

kkads murgs ne raksts :D protams ka zombiju var but, bet te jau ir parak daudz filmas saskatijusies :D

0 1 atbildēt

Jā un man ir 5gadi, un man patīk pokemoni...

1 2 atbildēt

Autor - tu esi mazliet apsēsts ar zombiju padarīšanu.

1 2 atbildēt

Tev iekodis ods,kurš pārnēsā sliktumgrammatikum,jeb normālo cilvēku valodā - vīrusu,kurš ietekmē spēju pareizi salikt komatus un pareizi uzrakstīt vārdus. 

1 2 atbildēt

Laikam pārak daudz filmas esi saskatījies

0 1 atbildēt

es zin kp tape ka elle nav vietas un mirusies saks pa zemi staigat  absintu sadzeries ?

0 2 atbildēt

 

Zombiji aīzmirsti par viņiem,ja jau viņiem nav iekšējo organu,tad kāda viņiem jēga ir ko ēsti?,ka tas nekur nesagremosies,bet pats labākais ka viņiem nemaz negribētos ēsti,jo nav iekšējo orgānu viņi būtu parasti gaļas blāči,kā tāds stūlbums tev ienāca prātā?,tu esi sīkais kas tiko noskatijās kādu zombiju filmu,vai pārāk daūdz spēlītes saspēlējies emotion

0 3 atbildēt

Es varetu daudz labaku rakstu uzrakstit  :D jo esmu izlasijis gramatu - ''zombie survival guide'' 200lpp gara :D

Tagat pat apsveru domu to izdarit :D

viss ko tu uzrakstiji ir 90% nepareizi :D

0 3 atbildēt

Nestāsti mums nākotni, kas kā notiks. Zombiji pastāv, bet par to tagad nestāstīšu. Garš stāsts ( enerģiju rijēji( tie paši cilvēki).)Nākotni nevar tik viegli paredzēt, jo tā var mainīties. Tā var mainīties pa visam savādāk nekā tu domā. Piemēram tas apgabals kur notika negadījums ar atomreaktoriem zemetrīces laikā. Tur varbūt var dzimt dažādi neredzēti radījumi, augt neredzēi  augi u.t.t ( Nav jau tos uzreiz jāsauc par kropļiem, rebīgiem , zombijiem un jābaidās no tiem) ( vienīgi nevajag dzīvot tajā apgabalā jo tur  jau paši zināt kas var notikt.) Piemēram pasaulē citā vietā var būt pa visam savādāk. Atīstīties savādāk cilvēki. Piemēram Āfrikāņi savādāk, Amerikāņi savādāk, u.t.t Kāds var vispār neatīstīties un cilvēki var iedalīties dažādās grupās. Tākā pasauli nav tik viegli paredzēt.  Es nesaku ,ka manas domas ir pareizas . Tikai nedomā ,kas notiks nākotnē. Tas bojā nervus un dzīvi. Kas notiks , tas notiks.Mēs nevara tur neko padarīt. Kā arī ja izuda dinozauri, varam arī mēs izust pēc  vairākiem tūkstošiem gadu, bet tai vietā var rasties daudz gudrākas un inteleģentākas radības. Vai tagad gaidīsim pastardienu (pasaules galu) jeb slēpsimies alās. Nedomāju vis. Tā pat dažas zemes plātnes no seniem laikiem ir mazliet mīkstas ( un visas zemes plātnes kustas , saduras vienas ar otru), kur notiek lielākoties zemestrīces un vulkānu izvirdumi u.t.t  Tad nu bēgsim? Muļķīgi! Kas būs,tas būs.Jūs baidaties,ka starp mums radīsies jaunas radības? (un sauksiet tos par kropļiem tāpēc ka tie ir atšķirīgi?Tad kas tad nav atšķirīgs?) Kā arī beidz skatīties šausmenes par zombijiem. Tas acīmredzams tevi iespaido un tagad tu trakā prātā to raksti spokos!

1 5 atbildēt

Raksts super+ bet man druciņ pietrūka tās daļas ka iznīcināt zobijus bet parējais viss superemotion

0 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »