local-stats-pixel fb-conv-api

6 Iemesli, kapēc Zombiju apokalipse ir reāla99

681 63

Iedomāsimies, ka zombiji ir reāla padarīšana. Esam redzējuši vairākas filmas, kurās parādīts, uz ko tie spēj. Muļķības?? Kapēc!? Pasaule palikusi tik draņķīga, ka dzimst trīsacaini mazuļi, seškājaināni kaķēni un divgalvainas žurkas. Pēc šitāda es nedomāju, ka zombiji nav tāla nākotne, vai tikai izdomas. (Kādu laiku atpakaļ bij raxts : (Kapēc Zombiju apokalipse izgāztos) Nu tad lūk. Šajā raxtā, būs rakstīts, kapēc zombiju apokalipse, var būt pilnīgi reāla lieta.

Īpašs paldies, ūserim : boyman

681 63 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Un komentārs: Zombiju eksperts atradies emotion

84 0 atbildēt

Ko tu pīpē? emotion

Bet labs raksts, kaut kas oriģināls! emotion

68 1 atbildēt

pohuj, ledusskapī vienmēr ir vieta un izlikšos par siera gabalu

47 0 atbildēt

Malārija neizplatās pa gaisu

49 4 atbildēt

Starpcitu - zombiji nevarēs kustēties bez asinsrites, jo muskuļiem ir vajadzīga enerģija, lai to darītu, bet enerģiju piegādā asinis.

44 6 atbildēt

Labais tik interesanti bija gaidu no tevis 2. daļu :)

24 2 atbildēt

kads te nav macijies anatomiju...

24 2 atbildēt

ES GRIBU UZPĪPĒT TO PAŠU , KO VIŅŠ !!!!!!

19 2 atbildēt

Bet ja asinis necirkulē, tad cilvēka miesa paliek samērā stīva. Tas varētu nedaudz apgrūtināt zombija pārvietošanos. Pag... ak tad tāpēc tā tā dīvainā gaita....

16 0 atbildēt

Medicīnu esi studējis, lai vismaz pamatus zinātu? Nē? Tad nebūtu rakstu ievietojis šeit!

20 5 atbildēt

Tev ir ļoooti sekls priekšstats par bioloģiju, anatomiju, ķīmiju u.c. zin ātnēm, kuras parasti māca vidusskolās un pamatskolās. Labāk  necenties izglītot citus, izglīto sevi.

13 1 atbildēt

Ja viniem nav iekshejie organi un tiem necirkule asinis tad jau tie ir parasti galjas gabali.. Visticamak pec nedeljas saputu un sadalitos zeme.

10 0 atbildēt

Cik man zināms tad trakumsērgu izraisošais vīrsu nedaudz maina noteiktu šūnu kautkādas hromosomas vai DNS īsti nepateikshu jo nēsu ārsts, tādējādi izmainot dzīvnieka uzvedību padarot to agresīvu kā arī izraisa pastiprinātu siekalu un citu ķemreņa šķidrumu izdalīšanos lai vaŗetu izplatīties tālāk, tā pat arī darbojas virus ar ko slimo ozol lapugruazējs, kas liek tam pēc iespējas vairāk apēst lapu un tad kāpt koka galotne nevis kā to parasti šis tārps dara nolien koka pakājē un iekūņojas, tas ir ar mēŗķi lai mirstot koku galotnē ;šis tārps inficētu pēc iespējas vairāk citus indivīdus. Tas ir reāls scenārijs kā tas viss strādā... 

Ja teiksi pēkšņi rastos kāds Agresīvāks trakumsērgas paveids, tad lieta varētutik tālu nonākt, taču es nedomāju ka tas izraisītu pilnīgu apokalipsi, tam būtu jābūt ļoti ilgam intubācijas preiodam, jo atsevišķus gadījumus uzreiz pamanīs, un veisk visus pasākumsus..

Lai kas tik šausmīgs notiktu tam būtu jāsākas uzreiz vairākās pilsētās, turklāt ar ļoti daudz inficētiem cilvēkiem un dzīvniem....

8 0 atbildēt

nosmējos par ideju :D

8 0 atbildēt

LAbs raskts patika .. +

8 1 atbildēt

Jāsāk gatavoties apokalipsei laikam emotion

7 2 atbildēt

Nebrīnītos ja, kas tāds būtu!emotion

3 0 atbildēt

Nebūtu pārsteigta, ja kaut kāds līdzīgs vīruss jau pastāvētu, ne velti tik daudzas filmas uzņemtas, jo atcerēsimies, ka katrā stāstā ir daļiņa patiesības. Pacentīšos neizklausīties muļķīgi, ka ticu kaut kādam filmām, tpc neliels paskaidrojums :D tā pati, sībīrijas mēris, tīfs un daudzas citas briesmīgas sērgas ir radījuši cilvēki dažādos eksperimentos, varbūt sākotnējā ideja bija izpēte kā reaģēs organismis vai kaut kas tam līdzīgs, ok, tas nav svarīgi, bet ko es mēģinu pateikt ir tas, ka ir ļoti daudzas slimības, sērgas un infekcijas labarotorijās, par kurām mums nav ne jausmas, bet viena kļūme un ar to var inficēties puse pasaules. (Eh, šodien galīgi nesakarīgi izsakots, lkm par maz gulēts, bet cerams, ka sapratāt, ko es gribēju pateikt)

3 0 atbildēt

Tur tika minēts ka asinis necirkulē, tātad sirds ir apstajusies, tātad pie muskuļiem netiek asinis kas satur skābekli un pārējās figņas kuras vajadzīgas lai muskuļi būtu veiktspējīgi , tātad muskuļi nav veiktspējīgi, tātad zombijs nevar kustēties. PROBLEM?

2 0 atbildēt

Saskatījies filmas un domā ka tā ir taisnība :DDD Tikpat labi es varētu argumentēt to, ka enģeļi ir īsti: Viņiem ir spārni, viņi lido un izvairās no cilvēkiem. Viņi ir nemirstīgi jo jau ir nomiruši un tās ir dvēseles. Spēj aizsargāt cilvēku ar mistiskajiem uber-spēkiem, ko dabū no dieva. :DDD PROBLEM?? Īstenībā, padomā, lūdzu, par tādām reālām lietām kā dzīvnieku un cilvēku fizeoloģija. Labi, tā varētu būt infekcija. LABI, cilvēki varbūt sajuktu prātā un viņiem interesētu tikai ēst. BET - kas dos enerģiju muskuļiem? Dieva spēki? Katrs orgāns ir VAJADZĪGS lai uzturētu organismu un ļautu tam kustēties. Tikpat labi tu mums varētu mēģināt iestāstīt, ka skeleti kustēsies un mūs ēdīs, ja viņiem uzbērs super-putekļus. Nu piedod, džekiņ, nespīd. Izdomā kaut ko citu.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »