local-stats-pixel fb-conv-api

6 Iemesli, kapēc Zombiju apokalipse ir reāla99

681 63

Iedomāsimies, ka zombiji ir reāla padarīšana. Esam redzējuši vairākas filmas, kurās parādīts, uz ko tie spēj. Muļķības?? Kapēc!? Pasaule palikusi tik draņķīga, ka dzimst trīsacaini mazuļi, seškājaināni kaķēni un divgalvainas žurkas. Pēc šitāda es nedomāju, ka zombiji nav tāla nākotne, vai tikai izdomas. (Kādu laiku atpakaļ bij raxts : (Kapēc Zombiju apokalipse izgāztos) Nu tad lūk. Šajā raxtā, būs rakstīts, kapēc zombiju apokalipse, var būt pilnīgi reāla lieta.

Īpašs paldies, ūserim : boyman

681 63 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Cilvēka organisms nedarbojas bez asins cirkulācijas, ir tur smadzenes, vai nav.

0 0 atbildēt

Ir viens risinājums, ierocies kautkādā pazemes bunkurā ar ēdienu un visu pārējo, pagaidi kamēr tie lopi sapūs līdz galam un problēma ir atrisināta. Ja jau saki ka vadās pēc smadzeņu šūnām un ir jau miruši, tad sanāk ka viņi pūs un vienkārši pārstās kustēt tiklīdz smadzenes vairs nepastāvēs. Bet ir vēl viena lieta.. ir tāda lieta kā līķa stingums, tāpēc šaubos vai viņi spētu vispār izkustināt jebkādu muskuli emotion

0 0 atbildēt

Zombiju apokalipse vismaz manā pagalmā neizdosies, jo man mājās ir Husqvarna motorzāģis un trimmeris, un pie ledusskapja ir daudz magnētu.

0 0 atbildēt

Bij interesanti palasīt emotion

0 0 atbildēt

kāda starpība kā nomirsim ,galig  poh vai uzkrtiis meteors vai bus zm infekcija ( no vienas puses butu zm  infekcija butu jautri uzspelet cs dzīvajā :D )

0 0 atbildēt

nu +40 grādos tuksnesī zombiji sakaltīs un nebūs spējīgi kustēties ... - 40 sasals cietā masā .

un vispār ir kāds redzējis ko trakum sērga pēdejā etapā var izdarīt ar cilvēku ? praktiski paliek par zombiju  .... emotion da labi skaidrs ka nav diez ko nopietns raksts .... kā var būt staigājoš mironis ja nestrādā sirds un netiek piegādāta enerģija muskuļiem ?

vistuvāk zombijiem ir jau minētā trakumsērga ... paliec debīls , putas pa muti un kod kā debīls visiem

0 0 atbildēt

Es šo rakstu varu apstrīdēt daudzos veidos. Forša tēma, bet kaut kas pietrūkst. :)

0 0 atbildēt

Ieliksu + , bet kopuma sasmejos :D

0 0 atbildēt

Te jau lielai daļai zombijs asociējas ar mirušu ķermeni bez asinsrites. Atjēdzieties tak, zombijam nav jābūt mirušam cilvēkam, kas augšāmcēlies, pakustiniet savu smadzeni nedaudz tālāk par to, ko filmās attēlo.

Zombiju apokalipse būtībā nav nekas neiespējams, vienkārši nekas tāds vēl nav piepildījies. Bet parazitējošs vīruss, trakumsērgai līdzīga infekcija, kas netraucē dzīvībai nepieciešamos organisma procesus, bet nomāc cilvēka smadzeņu saprāta daļu, un pārņem nervu sistēmu, kontrolē pašu primitīvāko instinktu sistēmu - kusties, kod, ēd, kusties tālāk, tā nav nekāda fantastika. :)

0 0 atbildēt

Prasas pec kaut kaa vairaak .. bet ir labi emotion

0 0 atbildēt

ja vīruss izplatīsies pa gaisu putekļusūcējs visus izglābs :D emotion

bet raksts tiešām labs emotion      liek aizdomāties ))

0 0 atbildēt

Malariju parnesa ari ar kodumiem ( odi ). Zombiji, lai kustētos, noteikti arī vajadzētu asinsriti vai kkadas nervu shunas, jo savadak, nav kas kustina muskulus. un vel daudz ko :D

0 0 atbildēt

Ja jau viņiem necirkulē asinis, tad kā viņi vispār var būt dzīvi? To es gan nesaprotu.

Gramatika gan bišķīt tev pieklibo.....

0 0 atbildēt

Ku forshi butu ja jus taqgad visi parverstos pa zombijiem un es ka duke nuke jus visus ar bisiti sautu :D

0 0 atbildēt

Par zombiju var paarversties sezot pie pc taa kaa eja laukaa un tusejam nepaliekam par zombakiem :D

0 0 atbildēt

zombiju leilākais mīnus īsais dzīves ilgums, ņēmot vērā to ka tomēr lai ķermenis funkcionētu viņam vajaga asins rit,i iespējams ka viņš spētu vēl kādu laiku bez tās iztikt, bet cik ilgi līdz tam ka viņš sāktu pūt un muskuļi vnk vairs nespētu pidīt savas funkcijas tikai tapēc ka būtu sapuvuši :D

0 0 atbildēt

Sviests.

0 0 atbildēt

karstums - dehidrēsies, muskuļi ( kustība) vairs nefunkcionēs

aukstums - tā kā nav cirkulācija, viņiem nav siltums, audi sasalst un iet bojā

lauvu zombijs - ohhh shit we're doomed, ne visas slimības, kas cilvēkam var būt arī dzīvniekam, bet tāpat lauvas ko vēl stulbākas paliks? who gives a shit?

3 4 atbildēt

get laid

2 3 atbildēt

Laikam pārak daudz filmas esi saskatījies

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »