local-stats-pixel

kreks. (agrāk irbiite.)16

100 0
pasaules daile.
īstenībā skaitos sasodīti dzīvespriecīgs cilvēks. agrāk gan tāda nebiju. :) tagad man piedēvē to, ka asinīs vienmēr man ir zālīte. īstenībā tas man no vecākiem. arī tādi paši dzīvespriecīgi un dažbrīd ļoti pastulbi radījumi kā es vien ir.
mans vārds arī par to liecina - Irbe Rihtere (pārsvarā izrunā 'irbīte'). mammu sauc par žubi. :D bet brālīti par meldru (ir tādas skaistas ūdenszāles). esam dabas famīlija. iespējams, ka turpināšu šo aunas un loras paaudzi arī uz saviem bērniem. :)
mīļākā krāsa ir zaļa. gaiša, tumša, salātu un sūnu. viss zaļais ir manā dvēselē. :) to sauc parīpa miera un harmonijas krāsu. tāda es mēdzu būt gan. dažreiz uznāk dienas, kad vienkārši jau vaigi plīst no smaidīšanas. nereti nopērku kādu no savām mīlākājām puķēm (saulespuķes) un vienkāršu uzdāvinu kādam garāmejošam bēdīgam cilvēkam. tas vairo prieku pasaulē un manī. :) protams, ka mīļākais gadalaiks ir pavasaris. : pati arī esmu 9. maijā dzimusi. tā laikam sanāk kāda atbrīvošanas diena. i vot - simboliņš.

sagadījies, ka mācos vsnotaļ elitārā iestādījumā - āvģ.nezinu, kā tur tiku, nezinu, vai palikšu. :) esmu pārāk draiska, lai mācībām nodotos ar visu sirdi. bet gan jau. neesmu no glupajām. paralēli - jāņa rozentāļa mākslas vidusskola un rīgas trešā mūzikas skola. pēdējā iestādē mana specialitāte ir flauta, esmu sūtīta arī uz latvijas talantu. tas man padodas. :)

ir stiprs gribasspēks. ticu, ka paši kontrolējam savu dzīvi. īstenībā pie lielas apņemšanās tiešām spēju gāzt kalnus. skan mazliet iedomīgi, bet es tiešām zinu ko daru, kāpēc.

mīliet sevi, mīliet visus apkārt. ir 2 veidi kā baudīt pasauli. pirmais un vieglākais ir visur skatīties ar skābu ģīmi un īdēt, bet otrais (mazliet grūtākais) smaidīt gan tad, kad ir sasodīti labi, gan tad, kad tu vēliees pazust no šejienes.

kopumā iznāca ļoti gari, bet rakstro mani vismaz mazliet.. :)
ā, un lieta, ar ko lepojos - man ir baigi foršas vaigu bedrītes. :)
Reklāma
Reklāma
Reklāma
100 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
emotion skaistas bildes :)
5 1 atbildēt
+
4 1 atbildēt
+] tu lepojies ar savam vaiga bedritem, bet nekur ta kartigi nav manamas :/
3 0 atbildēt
+++++++++
4 1 atbildēt
vēl viena skaista, krāsaina priecīga meitene!!! :)
4 1 atbildēt
patīk tavs dabiskums un zilās acis. skaista esi, un pie tam nesamākslota, + no manīm!:)
4 1 atbildēt
muahah tāda ''famīlija'' :D
3 0 atbildēt
paldies jums.. :) tiešām priecē. :)
3 1 atbildēt
cmon. :D es agr'ak v'el'ejos savu meitu saukt par niedri.. :D
2 0 atbildēt
jā un saukās skoliņā par sviedri :D
2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
bamaha, njām. pati tā kā piefiksēju. bet ko lai dara, ja fotogrāfam viņas nepatīk - pārāk apaļa izskatoties smaidot. :) tā kā nu jā. žēl jau.
2 1 atbildēt
Ļoti skaisti !
2 1 atbildēt
sparkle, šausmas, cik skaisti skan.. :) tik jauki.. :)
2 1 atbildēt
Tev, kā elitāras skolas audzēknim, derētu zināt, ka 9. maijs ir nacisma sagrāves diena un laiks, kad Latvijas valsts zaudēja jebkādu iespēju atgūt neatkarību un uz 45 gadiem tika iekļauta Padomju Savienībā! Tas tikai tā starp citu...
1 0 atbildēt
deaam. paldies visiem jaukajiem, kas nobalsoja! :) tiešām llielas bučas un kas nu kuram pienākas! :)
0 0 atbildēt