local-stats-pixel

diskusija par marihuānu latviešu valodā109

252 12




252 12 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 109

0/2000

komenta sākums labs, pēc tam aizgāja strulbumā...

0 0 atbildēt

un tad šeit būtu pilns ar igauņu un lietuviešu tūristiem, kas grib pīpēt legāli...

0 0 atbildēt

Nezinu... ik pa laikam uzpīpēju "zālīti" bet uz kko stiprāku pat nav bijušas domas. Lai gan ir bijuši reāli varianti kko paprovēt vairāk- nekad pat neesmu apsvēris tādu iespēju tiešām kko ierīt, iešņaukt vai iedurt... marihuāna ir savādāks līdzeklis kā apreibināties atšķirībā no pārējām narkotikām- būtībā tā pat ir pusnarkotika, jo tur nerodas tas ūberkaifs par ko runā visi narkomāni... zāle vnk iesit galvā- līdzīgi kā alkohols, tikai efekts ir nomierinošāks un nekad nav tā ka neatceries kas noticis, ja vien tur nav klāt piegāzta šerpā ķīmija. Gļuki- tas ir mīts, no parastas zāles nav nekādu brīnumu acīs vai galvā, protams te jau arī viss atkarīgs no dabiskuma.. ja daudz ķimikāliju- protams var kaut kas arī rēgoties utt, be4t man tāda problēma no pāris reizēm vēl nav bijusi. Bet- esmu pret legalizēšanu... kāpēc? Jo vienmēr uzrodas mazi varoņi kas grib visiem pierādīt ka superdaudz tur un jau pirmajās reizēs pamatīgi pārspīlējot daudzumu daudzi atjēdzas reanimācijā kā tas bija tā ķīmiskā mēsla "Spice" gadījumā. ja būtu saprātīgi cilvēki pasaulē kas apzinās ar ko riskē- varētu legelizēt bez problēmām.

3 3 atbildēt

vakar vienu kumci novilku :)

0 0 atbildēt

Iedod uzkuriit !!!!!!!! :D :mj2:

0 0 atbildēt

atbilde: Nē un negribu nemaz mēģināt <---- viņi visi ir muļķi un nesaprot ko saka ...

ja nēsi mēģinājis kā vari spriest? Tas ir taspats ka es tagad sāktu kritizēt kādu sporta veidu ko nemaz nēsu mēģinājis piem. ''Tennis ir tāda huiņa visi viņi ir mīkstie un ar viņiem nekad nespēlēšu''

Smieklīgi emotion

0 0 atbildēt

Kā teica Dre : I SMOKE TILL I SLEEP.

0 0 atbildēt

tad jau austrumos visiem bija jābūt beigtiem....tur alkoholu nelieto,bet hašs iet tā tikai...un neko-dzīvo 10x labāk,kā te..

0 0 atbildēt
Nu . Jam ta diemzrl ir lv problema . Ka vel jo projam vecir spriezj par to ko uzzinajushi pirms 1oooo gadiem. Narkologs. Bey ne suda nezin par marihuaanu
0 0 atbildēt

I smoke

I drink

I do my thing

emotion

0 0 atbildēt

Vajag rādīt vairāk ar marihuānu saistītas komēdijas, tad cilvēki nebūs tik iespringuši

0 0 atbildēt

Latvijā legalizēt nevajag Marihuānu! Ķīmiskā zālīte (SPICE) no kā cilvēki palika slimi pat nebija domāta pīpēšanai,bet gan kā vīraks! Tagad sīkie ietu uz veikalu nopirktu vīraka kasti un pīpētu viņi pēc dienas būtu jāved uz slimnīcu ārstēties,un ar laiku arī vīraks būtu narkotika! Bet,marihuāna īsstā nau narkoti,tie ir debīli uzskati cilvēkiem,kas māk tikka ilasīt diskusija un neko paši nezin! Jā piekrītu šeit lielākai daļai komentētāju,kad tie kas ir palikuši par narkomāniem ir tikkai tādas vainas dēļ,kad piedāvā kāds kautko stiprākku,ilgāku,labāku!taču,cilvēkiem,kam ir smadzenes tie tikkai papīpē dūmiņu un paballējas un viss, nemaz nekādu citu domu glavā nau ņemt ko jaudīgāku jo tas jau ir nožēlojami! ;) Lēnām šis jautājums tiek pacelts par marihuānu un tas man patīk, ka lielāka daļa cilvēku pieraduši pie tā ojj.. tas un tas piedzērā tas jau normāli par to pat maz runā, bet kad kāda kompānija uzpīpējusi zaļumu uzreiz viss ciems runā! Alhahols,cigaretes,marihuāna vienā klāse atsēdināti, nekas slikts,nekas labs!  tākā cilvēki atveriet acis paskatieties ko ēdat kādas ē vielas, bet tas ja unormāli par to neviens nerunā! nevienmēr ko runā tā ir taisnība! 

0 0 atbildēt

bet savā ziņā piekrītu tomēr, ka nevajadzētu legalizēt, jo, kā redzams, latvieši vēl tik daudz ko nezina par marihuānu, sāktos nekārtības kaut kādas.

0 0 atbildēt

VAJAG LEGALIZĒT emotion

0 0 atbildēt

Komentātors runā kā terminātors, kurš pabeidzis Latviešu valodas lingvistiskās izloksnes un uzsvara skolu.

0 0 atbildēt

Neizklaastiishu savus argumentus. Es tikai saku, ka Gandzha ir laba. labaaka par ciigaam,alkaanu,smagajiem narkjiem,benziina un aerosolu chufaniishanu u.c.

0 0 atbildēt

sandis semjonovs... sakarigakais no cilveekiem sajaa ..raidiijumaa ?!

0 0 atbildēt

Aptauja absolūti nejēdzīga!? 

Bet spokos jau patīk reklamēt dažādas muļķības un skaļi kliegt par to, cik ļoti katra draņķa kūpināšana pagarina locekli. 

2 3 atbildēt

Marihuāna baigi strīdīgā tēma no vienas puses no marihuāna neviens nav nomiris ,bet no citas puses no marihuānas rodās vairāk problēmu nekā no cigaretēm un alkahola(smadzeņu ,acu bojājumi lēnāka reakcija) ,bet tomēr ,manuprāt ,marihuāna ir labāka par cigaretēm (ne tikai sajūtu ,bet arī veselības ziņā) ,jo kaifam marihuānu nevaig tik daudz cik parastās cigaretes līdz ar to veselības bojājumi ,nav tik spēcīgi un tomēr arī marihuānu izmanto neskaitāmu lietu ārstēšanā. Par to ,ka no marighuānas cilvēki pāriet uz spēcīgākām narkotikām ,es domāu ,ka tas ir dēļ tā ,ka maririhuāna nav legāla(es runāju par Latviju) un ja dabū marihuānu ir kontakti kur dabūt arī ko spēcīgāku!

0 1 atbildēt

Labāk legalizējam opiātus :)

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »