local-stats-pixel

diskusija par marihuānu latviešu valodā109

252 12




252 12 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 109

0/2000

Man patīk tas prikols,ka vienmēr jebkurā protestā,veinalga par ko ir tēma..korupcija,saeimas atlaišana,pensiju problēma,utt....vienmēr stāv kāds gudrais ar plakātu- Legalizējiet Marihuānu!!! :D :D

67 0 atbildēt

Man jau labāk patiktu, ja apkārt staigātu apkurijušies urļiki un bomāri, nevis apdzērušies. Cik ir gadījumi, kad vīrs apdzēries pārnāk mājās un visus dauza, ja viņš būtu apkurījies viss būtu kārtībā.

68 6 atbildēt

95% ir sākuši ar marihuānu.... muļķības, es smēķēju marihuānu, cigaretes, dzeru un nemaz netaisos tagad sākt bombīt kokaīnu un vitamīnu...

77 16 atbildēt

Guntars Osis, Hobijs: dārzkopība, Nodarbošanās: narkologs :D

46 0 atbildēt
Eso avatarsEso

Zāle ir veselīgāka nekā alkohols, pohas arī nav.

No zāles vēl neviens nav nomiris, atsķirībā no alkohola.

Uzkūrijot cilvēks paliek mierīgāks un ir labs garīgais, bet no alkohola cilvēks ātri agresīvaks paliek, kašķīgāks. Cilvēkam pieaug velme nokrāpt savu partneri.

Nezinu kautko tamlīdzīgu vajadzēja runāt, nevis viens čalis kas pirms 15 gadi uzkurijis un ķip kko zin.  

53 9 atbildēt

Kāpēc tad cilvēki pāriet uz "smagākām" narkotikām, manuprat, tas ir tikai tāpēc, ka šiem cilvēkiem, kas pērk marihuānu no dīleriem, tiek piedāvāts izmēģināt, ko "labāku", domāts ar efektu, ka tas būs daudz ilgāks un labāks. Ja marihuāna būtu nopērkama veikalos vai tā pat kā Amsterdamā- coffe shopos, tad šādu problēmu nebūtu, jo pārdevējs nevar piedāvāt ko tādu, kas nav dekriminalizēts un legāls.

26 0 atbildēt

tas narkologs izskatās pēc tāda, kas jau 30 gadus geru sit vēnā :D

27 4 atbildēt

95% heroīna lietotāju bērnībā ir dzēruši mātes pienu. AIZLIEGT SIEVIETES!!!

28 6 atbildēt

marihu\ana izmainija manu dzīvi, nejau uz slikto pusi, gandžā atvēra manas acis uz pasauli, izmainija manu domāšanu, es gandriz visp nelietoju alkoholu....PALDIES maniem draugiem, ka ie[azistināja mani aar M.J. un lika man saprast nesaprotamo!

18 2 atbildēt

un var redzēt, ka tas narkologs nekad savā mūžā nav pīpējis kāsīti, bet nu cenšās runāt tā itkā būtu...

19 5 atbildēt

Protams, marihuannas aizstāvju vecie argumenti- viņi salīdzina zāli ar smagākām narkotikām. Protams, ka nav briesmīgi- neviens nost nesprāgst. BET 1) neviens nedod garantu par to,ko jūs pērkat uz ielas. Kādam būs izdevīgi apsmidzināt ar sintētiskajiem, lai efekts lielāks.  Ja cilvēkam uznāk pašnāvnieciskas tieksmes un agresija, tā nav tīra zāle.

2) groziet kā gribat, bet efekts uz smadzenēm ir...tikai tas notiek ar gadiem! Jo ir cilvēki,par kuriem sakām-viņš laikam zāli pīpē. Viņi ir lēni..gan runā,gan kustībās...un  viņiem pasliktinās atmiņa.

3) bet pats lielākais defekts- jauniem vīriešiem parādās potences problēma, ja ilgstoši zāli pīpē. Esmu ar to saskārusies,un tas nav patīkami.

14 3 atbildēt

visi kuri atbildēja ar -jā tiks apcietināti ;D

7 0 atbildēt

BĻ* kā besī tā balss kas skan tajos starplaikos, izklausas pēc google translate čaļa emotion 

7 0 atbildēt

es ar draugiem , pagalma marihuanu pasleptu atradam :)

7 0 atbildēt

Interesanti, cik šīe rezultāti atspoguļo īstenību  : ))))))

5 0 atbildēt

vismaz labi ka ir populaari, ietekmiigi un gudri cilveeki kas meegina panaakt to ka marihuaanu legalizee

11 7 atbildēt

Ja sižets ir par marihuānu tad kāpēc rāda (koku,ripas,šļirces) ? emotion

5 1 atbildēt

lol... 95% sākuši ar marihuānu. Un alkoholiķi sākuši sākuši ar aliņiem. Nez, es pīpēju samērā regulāri, taču šobrīd neesmu pīpejis zāli gandrīz divus mēnešus un neizjūtu kaut kādu baigo tieksmi pēc zāles, kur nu vēl pēc kaut kā stiprāka.

4 1 atbildēt

Zaļo nelegalizēts tīri visu naftas, farmācijas un vēl nez kādu magnāte pēc. Jo agrāk kaņepe tika uzskatīta par brīnumaugu, no tās varēja saražot gandrīz vai jebko. Audums, papīrs, degviela, pat plastmass... emotion

4 1 atbildēt

atkal, kāpēc nav varianta vnk nē, šis aptaujas vienmēr iedzen tautu divās daļās - kā ''sloktos'' par un kategoriski pret ! emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »