local-stats-pixel fb-conv-api

Volkswagen Golf R ( Labots )1

16 2

Sveicināti visi.

Ieskatīsimies nedaudz jaunajā Volkswagen Golf R autiņā. emotion.

Pēc skata jauks . linkā ir info,un bonusiņā video.

Skaties un saki viedokli par šo auto.

Saprātīgais un praktiskais Golf vienmēr ir izcēlies ar īpaši aizraujošām modeļa versijām un tagad ir prezentēta jaunākā no visām – Golf R. Ja ar īpaši sportisko balstiekārtu vel nav gana, tad bailes spēs iedvest nepilnu 300 zirgspēku jaudīgais dzinējs, kas paslēpies zem miermīlīgā korpusa.

Jaunais Volkswagen Golf R ir saņēmis 296 zirgspēku agregātu, kas nodrošina paātrinājumu līdz 100 km/h vien nieka 4,9 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums ir ierobežots pie 250 km/h atzīmes. Minēto jaudu un 380 Nm griezes momentu nodrošina spēkrata divu litru TSI dzinējs.

Tāpat jaunais Golf R ir saņēmis kompānijas jaunāko 4Motion pastāvīgo visu riteņu piedziņu. Tā nodrošina jaudas un griezes momenta sadalījumu katram ritenim atsevišķi, lai samazinātu spolēšanu un riteņu slīdēšanu, nodrošinot labāko saķeri.

Auto ir pazemināts par 5 mm, ja salīdzinām ar Golf GTI, savukārt pati piekara ir palikusi cietāka, padarot gaitu vel sportiskāku. Protams, vajadzības gadījumā uzstādījumus var rediģēt un pārvietošanās gaitu mainīt, izvēloties vienu no trīs braukšanas režīmiem – Comfort, Normal un Sport.

Lai vērotājiem no malas neizdotos sajaukt Golf R ar kādu citu šī modeļa versiju, auto ir saņēmis jauna dizaina priekšējos un aizmugurējos buferus, četrus izpūtējus aizmugurē un 18 collu riteņu diskus (papildaprīkojumā ir pieejami arī 19 collu diski). Visbeidzot jāmin, ka iepriekš ziņotos jaudas rādītājus iespējams sasniegt tikai ar versiju, kas saņēmusi sešpakāpju divsajūga automātisko ātrumkārbu. Gadījumā, ja izvēle kritīs uz sešpakāpju manuālu pārnesumkārbu, tad 100 km/h lielu ātrumu būs iespējams sasniegt 5,3 sekundēs.

Golf R pārdošanā pie dīleriem lielākajā daļā Eiropas nonāks vien nākamā gada pavasarī (Vācijā – šā gada beigās), savukārt tā cena būs aptuveni 30 tūkstoši britu mārciņu par lētāko versiju.







16 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kāpēc pie apraksta ieliktas Scirocco bildes?

p.s. izpūtēji nav 4 gēbē, bet, līdzīgi kā vecajam R32, centrā novietoti 2 gēbē.

 

Paldies par labojumu :)

0 0 atbildēt