local-stats-pixel fb-conv-api

Sveicu visus Uzvaras dienā!24

52 68

Sveiki!
Pirms 71 gada, sarkanā armija pacēla PSRS karogu virs Berlīnes, tā atzīmējot uzvaru pār nacismu un pilnīgo ļaunumu!

52 68 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Nu ja nu ja, rokas nociršana ir vairāk piedodama nekā kājas nociršana un svinama, jo redz tu vari staigāt, bet bez kājas tu to nevari. Bļin kā var ataisnot krieviju par to ka mūs "atbrīvoja" un paverdzināja mūs 50 gadu garumā. Ja krievi būtu tik labi tad tajā pat dienā būtu izvakušies no Latvijas un šiem nebūt slepenu sadarbību ar tevis nīsto nacistisko vāciju.

24 0 atbildēt

Lūdzu izbanot šo lietotāju,

21 0 atbildēt

Lūdzu nomaini savu niku.Man ir kauns, ka cilvēks ar latviešu varoņeposa galveno varoni nikā slavina PSRS, kura paverdzināja latviešus un citas Baltijas tautas kā arī ukraiņus, kazahus ,visādus stāņus,iznīcināja tūkstošiem cilveku izsūtot tos par safabricētiem noziegumiem, sveic "svētkos".

17 0 atbildēt

KO ?????????? KĀDA UZVARAS DIENA!!! SARKANĀ ARMIJA TĀDĀ PAŠĀ KRĀSĀ KĀ NACISTI!Krīt uz nerviem krievi,lai viņi svin krievijā,nevajag ievazāt šo sērgu šeit!

14 0 atbildēt

No, no, no, no, no, no...

NO!  emotion 

14 0 atbildēt

Ko tad tu esi uzvarejis, ka svinies?

13 0 atbildēt

Stulbais komunisma glorificētājs. Un vēl tāds lietotājvārds. Pretīgi. 

13 0 atbildēt

Tu video minēji ka Hitlers bija pasaules ļaunākais cilvēks, pēc kā tu to spried ka viņš bija tik ļauns?

12 0 atbildēt

Teikšu skarbi - sūdains video

10 0 atbildēt

Nēnu.. kāda starpība... Sadeva latviešu Jancim viņa zemītē pa spārniem Hans, tad - Vlaģiks. Beigās - sakāvās tie divi savā starpā. Vlaģiks beigās uzvarēja Hansu. Un tagad Jančukam jāplaukšķina priekā - par godu Vlaģikam, jo tagad tikai Vlaģiks dos pa Jančuka spārniem viņa tēvzemē. Ja kāds saka: nemurmulē, teikšu kā ir: mana dzimta divas trīs paaudzes iepriekš ir izbaudījusi abas frontes. Un piespiedu kārtā. Viens vecvectēvs vienā frontē, otrs - otrā. Kas ir specifiski: viens no viņiem ir saņēmis gan Triju zvaigžnu ordeni, gan Sv. Jura krustu. Mira Vjatlagas nometnē. Pēc pierakstiem: lai ģimeni neizpostītu, nācās karot. Teju neviens latvietis, kurš karoja Krievijas armijas "pusē", nedarīja to labprātīgi: visi to darīja tāpēc, ka tajā brīdī tā bija vienīgā iespēja karot pret tajā brīdī vājāko ienaidnieku. Tas nebija variants: ja Tevi izmanto, atslābsti un gūsti baudu!  Mani skumjā veidā fascinē tas, ka tie, kuri pārdzīvojuši šo kara laiku, nemaz tā nesajusminās par to, kādā veidā šodien atzīmē 9. maiju.  Es neapšaubu, ka visās pusēs - daudzām dzimtām un ģimenēm, - karš ir nesis lielas traģēdijas. Tauta karo Lielo vadoņu vārdā, kuri savas pakaļas nepaceļ no savas naudas pārbāztas smilšukastes. Bet tie cilvēki, kuri strādā un iznes sāpes, mirst un turpinās mirīt, kamēr nesapratīs, ka tiek izmantoti. Lai citi, sevis iecelti, varētu pelnīt lielo piķi.  Huhh... nekad publiski neisakos par šo tēmu, bet, liekas, ka dzimtas sakņu pētīšana šajā gadā, ir devusi zināmu devu pārdomu... Visiem vēlu veselību un pēc labākas sirdsapziņas - izprast, no kuras kultūras un tautas esi cēlies un kurā - iekāpis saviem zābakiem. 

8 0 atbildēt

Uzreiz sāksim ar to, ka šie nav nekādi svētki, priekš mums latviešim - kā bijām kādam zem lupas, tā arī palikām (kāda tur starpība krievi, vācieši, zviedri...). Fakts kā tāds, ka šī "atbrīvotāju" komūna atbrīvoja no drausmīgās Hitlera ietekmes, bet tajā pašā laikā, katrai okupētajai tautai uzšāva uz pēcpuses milzīgu zīmogu - PSRS (Dieva dēļ tos CCC*) Piedevām, saldajā izsūtot Latvju ļaudis uz nekurieni. Apstākļus neminēšu, jo varētu būt diezgan omulīgi vagonā ar aptuveni 50-100 cilvēkiem, kuri laiž garu ārā, aiz bada un aukstuma. Apturēja ļaunumu? Citi bļauj, ka JĀ, citi pretēji. Cilvēki! Atveriet acis, kas tad šobrīd notiek visu varenājā Putinkā? Es nemaz nerunāju par tām stulbi smieklīgajām bildītēm spokos un citu globālajā tīmeklī... Es runāju par mērķtiecīgu varas izrādīšanu uz kaimiņiem, izmantojot ko? Cilvēkresursus.  Un tāpat cilvēki bļauj - Russia perot (nē, nē, nē, par to pārmest nevar, es negribu rakstīt kirilicā, lai te paspīdētu kādam). Aklums vai stulbums, nezinu, varbūt pat apvienojums. Padomājot, var secināt, ka nācija ir saindēta, jau kopš 2.pasaules. Katram ir iebāzts galvā, ka Tu taču uzvarēji, darījis visus brīvus!!! 

Ne velti, ja kompānijā sēž 4 cilvēki un viens no tiem ir krievu tautības, visi runās krieviski. (Iz dzīves, varbūt meloju, subjektīvs viedoklis). Bet tā tas ir, un tā tas būs - diemžēl.

Priecīgu EIROPAS dienu visiem!  emotion 

8 0 atbildēt

Laimīgu svinēšanu ... tik veiksmi tev atcerēties - to par ko TU svini !

 emotion 

7 0 atbildēt

Manas domas par 9.05:

Sāksim ar tām lentītēm. Vai nēsātāji maz zin, ka tai lentei nav nekāda sakara ar 9. maiju ? Šī lentīte nāk no svētā Jura ordeņa, kas bij pats augstākais Cariskās Krievijas apbalvojums. 2005 gadā mediji krievijā izdomāja to piespraust 9. maijam. Žēl, ka simboliku jāsper citiem (jo Cariskā Krievija un PSRS nav viens un tas pats), jo pašiem tādas nav. 

Krievija un PSRS

Kāda velna pēc krievi svin psrs sasniegumus ? PSRS jau sen kā ir sagrauts, un atzīts par nederīgu. Vai tas Jūs to nezinat ?   emotion  

"Uzvaras diena"

Kāda tur uzvara ? Jebkurš karš, kurā kāds uzvarēja, vēl nav beidzies. Un tā arī pierādijās, kad psrs izjuka. Neaizmirsīsim par to, ka tā sauktā "uzvaras dienas" Latvijai ir sēru dienu, tieši tā paša iemesla dēļ, kamdēļ krievi to sauc par "uzvaras dienu".

Kopsavilkums

Neesat idioti, un lūdzu neatzīmējat to, kā mira tūkstošiem cilvēku, un valstis tika okupētas, miljoniem tika uzspiesta psrs politika. PSRS aizliedza latviešiem visu, kas bija saistītas ar latviskumu.  Mēs pat runāt latviski nevarējām, kad latvieši bij mūsdienu "krievvalodīgā" vietā, zem PSRS karoga. Bet krievvalodīgie tagad sprēgā par to, ka visiem vajag bāzt acīs savus kara "svētkus", un to, kā nospieda uz ceļiem mūs. Atrodoties nujau zem Latvija karoga !!!

P.S. Es atbalstītu, ja 9. maijs būtu sēru dienu, jo lai to panāktu - daudzi mira, vēlvairāk tika nospiesti uz ceļiem, piespiesti aizmirst savu tautību.

7 0 atbildēt

Ej ieskrieties

6 0 atbildēt
Usvarētājsatradies, ej parādi savu sūdaino video gejiem un citiem georga lentīšu nēsātājiem. Es esmu nacionālsocialists, ko un kas ir uzvarējis?!
4 0 atbildēt

Pamācies vēsturi, čalīt!  emotion  

3 0 atbildēt

Skatos ka provokācijas arī spokus nav agājusi ar līkumu.... vakar daudzi saņēma sms protams no nezināna numura ar apsveikumiem 9 maijā.....es nozviedzos un izdzēsu emotion

3 0 atbildēt
Kas mājās maizīti par "hļebu" sauc, tam no Latvijas ir jāizbrauc.
3 1 atbildēt

troll or just stupid?

1 0 atbildēt

Autor, tu esi daunis un ncionālisms nebīja slikts, kā arī Hitlers nebīja ļauns

0 0 atbildēt