local-stats-pixel fb-conv-api

Sīkais atļaujās par daudz un par to samaksā64

487 14

Video redzams ko var atļauties mūsdienu neaudzināts ,,sīkais,,

šadi bērni ir redzēti uz ielas un viņu paliek aizvien vairāk un vairāk emotion

tapēc aicinu vecākus audziniet savus bērnus un neesat tādi vienaldzīgi kā video redzamā ,,mamma,, kuru kauns saukt pa mammu ja tā ir izaudzinājusi savu bērnu emotion



487 14 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Ha! Laba recepte! emotion Apbrīnoju par savaldību pret to knēveli!

1 0 atbildēt

nea vel ir daži ( ieskaitot mani ) 

1 0 atbildēt
Šādi skati ir ļoti bieži sastopami. Varbūt ne šādā vecumā, bet ir 9-12 gadīgi bērni, kuriem par visu ir po***j un uzskata, ka viņi ir neizskarami un var teik jebko vecākiem cilvēkiem. Ar to audzināšanu ir kā ir, bet nu mājās ir jārunā ar bērniem un jāliek saprast, ka viņi nevar darīt visu, ko vēlas.
1 0 atbildēt

Ja vecāki audzinātu savus bērnus kārtīgāk, tad arī viņi tā neuzvestos...emotion

1 0 atbildēt

māte dura  "SIRRUS velisepēds"

0 0 atbildēt
I avatarsI

Patiesībā varētu likt tādu izlaistu bērnu vecākiem milzīgus sodus, lai sāk aizdomāties,.

0 0 atbildēt

Ārpus konteksta izrauts video neko neliecina par audzināšanu.

0 0 atbildēt

Šiet mans viedoklis drusciņ dalās. Bērns visticamāk tikai spēlējās, māte tur jā bija vainīga, vajadzēja tomēr kaut ko darīt lietas labā... Bet LV likumdošana, piedodiet, ir pilnīgā d****. Starpcitu jūsu zināšanai - uz ielas tu nedrīksti ne iesist (kaut vai viegli uzšaut) savam bērnam, ne skaļāk pateikt kādu vārdu, pretējā gadījumā tev ir iespēja "satikties" ar sociālo dienestu, bāriņtiesu, utt. un gala rezultātā tev bērnu var vienkārši atņemt. Jo tā skaitoties "slikta" audzināšana.

Nezinu, kad es biju maza, nevienu reizi vien dabūju ar kārtīgu siksnu un tā ka zils, un neteiktu, ka izaugu par sliktu cilvēku, mācība bija skaidra un gaiša.

0 0 atbildēt

So true. Mana draudzenei sāk parādīties pumpas, bet tā daune no ''Kas te, es te'', jeb Evelīna Lase sauc viņu aizvainojošos vārdos, utt.

0 0 atbildēt

Citi laiki,  citi tikumi =(

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Man ari bija tā bija es eju pa ielu un viens mazais pateica ej kāst  pid***s

P.S ceru ka sapratāt 

0 0 atbildēt

hahahahahah emotion

0 0 atbildēt

Es varbūt tā nebūtu rīkojies, jo palielam, viņa vecumā daudz kas ir atkarīgs no tā, kādu piemēru rāda vecāki (māte vobše agoņ - stāv pat nereāģē). Es savukārt, būtu izteicies "vieglu" aizrādījumu, ka pirmajās pamatskolas klasēs nezvai iemāca, kā kulturāli izaudzināt bērnu! 

0 0 atbildēt

Sīkais saņēma , ko pelnījis!!!!

0 0 atbildēt

Nu nezinu, man liekas ka bērns paliek bērns lai viņš kāds, lai vai kā tā mamma viņu ir audzinājusi ! Bet nu šitādu nekaunību par pieaugušajiem es vēl nēēšmu redzējusi! Nu labi pieņemu to ka tas ir nepieklājīgi ka šitā ''sīkie'' dara pieugušajiem ! Man ienāca prātā doma ,nu ja veikalā ir apsardze tad lai izved ārā to mazo zēnu ar mammu un lai laimīgi visi ! Nu ja es būtu tā zēna mamma es noteikti paņemtu stikla pudeli un *****tu tam kas uzlēja virsū zēnam! Mhhmm!emotion

0 1 atbildēt

JAUNS VIDEO LINKS   SKAtīt ŠEIT >>> https://www.youtube.com/watch?v=jK-Zws9UmII      emotion

0 3 atbildēt
Nervozs gan tas virietis. Tas nav virietis, bet baba sikajam ta izdarit. Es to nervozo butu uz vietas parlocijis par shaadu gaajienu.
0 8 atbildēt