local-stats-pixel fb-conv-api

Sīkais atļaujās par daudz un par to samaksā64

487 14

Video redzams ko var atļauties mūsdienu neaudzināts ,,sīkais,,

šadi bērni ir redzēti uz ielas un viņu paliek aizvien vairāk un vairāk emotion

tapēc aicinu vecākus audziniet savus bērnus un neesat tādi vienaldzīgi kā video redzamā ,,mamma,, kuru kauns saukt pa mammu ja tā ir izaudzinājusi savu bērnu emotion



487 14 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000
Super!!!! Vajadzēja vēl arī mātei iešļākt....
71 1 atbildēt
Domāju visi sadkaras ar tādiem bērniem mūsdienās. Tad kad es mācijos pirmajā klasē man bija bail pat no 4.klases bērniem , bet tagad pirmklasnieki tevi vēl na*uj pasūtīs un vidējo pirkstu parādīs ja uz viņiem paskatīsies. Jāsāk domāt kurā posmā cilvēki ir zaudējuši veselo saprātu un pieļāvuši saviem bērniem izaugt par tādiem briesmoņiem. Nebūs brīnums ja tā jaunā paaudze izaugs par noziedzniekiem , narkomāniem u.t.t jo viņu vecāki acīmredzot uzmanību nemaz nepievērš . Tas pats ir ar bērniem un tehnoloģijām. Vēl ko varu pateikt , ir pat ļoti liela atšķirība vai bērns dzīvo laukos vai pilsētā. Manai māsai un manai māsīcai or tikai gada atšķirība (10-11 gadi), māsa ir jaunāka. Viņām abām ir skārienjūtīgi telefoni, planšetes u.t.t bet tā lielā atšķirība ir tāda-māsa dzīvo laukos un visu dienu pavada kā bērnam pienākas ceļot mājas no zariem , skraidot apkārt un par tehnologijām vispār aizmirst, kamēr māsīca dzīvo pilsētā un viss ko var redzēt ir tas kā viņa ir ieurbusies telefonā vai planšetā , liek instagramā selfijus , skatās video kā krāsoties un pati taisa video.. Un protams kamēr viņa lūdzas mammai lai nopērk viņai kosmētiku tikmēr māsa lūdzas lai nopērk kādu lelli vai ko tādu. Protams tas viss arī ir atkarīgs no audzināšanas, bet tomēr , neteikšu ka māsīca tiek izlutināta vai nav stingra audzināšana,kautkur kautkādā posmā bērniem ir nedaudz sačakarētas smadzenes un viņi pat vairāk nenovērtē visvienkāršākās lietas, tā vietā grib labāko telefonu, labākās mantas, vairāk naudu lai tikai izceltos.
44 0 atbildēt
Bija jālej virsū mātei! Un tad brīnās, ka bērni izauglt sūta māti dirst! Man gan bija stingri vecāki!
45 2 atbildēt

Nedomāju,ka tas bija īstais veids,kā sodīt bērnu,tur jau tā sieviete pati nolaidās līdz bērna līmenim!!! emotion tur ir jāsoda māte,kas stāv un skatās,kā viņas bērns taranē citus cilvēkus!

43 3 atbildēt

Mūsdienās jau bērni zin tikai savas tiesības, bet par saviem pienākumiem, nav ne mazākās nojausmas. 

37 2 atbildēt

tam sikajam krupim vispar pa dirsu vajadzeja sadot un maatei to skidrumu uzliet. aita kkaada staav un skataas un pectam vel samiilo to siiko krupi.

23 1 atbildēt

Tā jau ir izlaidība un neaudzinātība. Māte stāv blakus un ir bezspēcīga. Reiz ar vīru gājām pa pagalmu celiņu. Pretī nāca pirmsskolas vecuma meitene, kurai rokās bija pakupla rīkste  divreiz garāka par meiteni. meitene izstiepa roku ar žagaru sānis un apņēmīgi soļoja mums pretī, un negaidīti vīram pa kājām. Vīrs izrāva žagaru no rokām un viegli uzšāva meitenei pa kājām ( meitenei kājās bija zābaciņi). Mēs turpinājām ceļu. Taču, kad nācām atpakaļ, mūs jau gaidīja meitenes māte, kas jau paspēja izskraidīt krustām šķērsām centru ,mūs meklēdama, protams, viena bez bērna. 

Kā jūs domājat, par ko māte vairāk uztraucās?

23 2 atbildēt
Pilnīgi piekrītu. Runājot par māsas un māsīcas salīdzināšanu veicu nelielu eksperimentu, pajautāju abām vai viņu klasēs ir kāds atstumtais, māsīca pateica ka ir 2 meitenes jo viņām nesmukas drēbes un pat labu telefonu nav (lieki piebīst ka skatoties filmas viņa vienmēr komentē kāda iskatu ka nav smukas drēbes, lielas ausis u.t.t) , bet māsa atbildēja ka nav neviena atstumtā un viņa pat pateica "galvenais nav drēbes un mantas , skolotāja mums iemācija ka galvenais ir kāds ir cilvēks", māsa iet otrajā klasē un teikšu godīgi biju uz di*sas lad viņa tā pateica. Lauku skolas tomēr ir viena laba lieta. emotion
14 0 atbildēt

Raksts ir pamācošs! Vecākiem! Tiem, kuri bērnu grib. Kad bērnam pietiek vecāku uzmanības, viņš šādi "neizrādās". Ar bērnu var sarunāt pilnīgi visu. Bērns ir gudrs! Tikai tas ir jāsaprot. Aprakstīšu piemēru: manai meitai bija gadiņi 2. Protams, patīk lielveikalos esošās kustrīgās atrakcijas. Lai katru reizi viņa neprasītos "karuseļos", pateicu - būs jubileja, tad brauksi, cik ilgi gribēsi! Pēs dzimšanas vai vārda dienas vienmēr izpildīju vienošanos. Vairāk par 3 reizēm nekad nevajadzēja. Reiz viņa dzimšanas dienā slimoja. Pēc aptuveni 1,5 mēneša bijām lielviekalā, kur ir šādas atrakcijas. Meita saka: "dzimšanas dienā nebijām, jo slimoju". Aizgājām, viņa izbraucās un devāmies tālāk.

Svarīgākais, ko iesaku atcerēties: nekad nesoli to, ko nepildīsi! Soli to, ko zini, ka izpildīsi. Ja pateici, ka neņemsi viņu līdzi, tad arī nepaņem. Jo bērns ļoti ātri sapratīs, ka tavi solījumi ir tukši. Un tu kļūsi par savu tukšo solījumu vergu...

12 0 atbildēt

Sīkais ir izlaists, jā - tas video ir acīmredzami un neapšaubāmi.Bet  nu šeit nav jēgas par to runāt un varbūt pat izteikt kaut kādu kritiku par video notiekošo - svarīgi būs vienmēr ne tas, kā citi audzina bērnus, bet kā mēs paši izaudzināsim savus. 

7 0 atbildēt

vo, pareizi! man gan nekas tāds nebūtu jādara. viens skatiens un sīkie momentāli kļūst rāmi manā klātbūtnē. pat ne tikai sīkie.

7 2 atbildēt

Pareizi darīja emotion

6 1 atbildēt

dotajā video izskatās ka muterīte nav nekāda stingrā, un iespējams bērnu neaudzina.

5 1 atbildēt

Tas maoments kad sīcim smaids izdzist no sejas emotion

3 0 atbildēt

A, ko darīt? Pareizi arī izdarīja!

3 0 atbildēt

Kā var bērnus audzināt ja paši ,,vecāki,, vēl ir bērniemotion

4 1 atbildēt

Šitais baigi labs. Pilnīgi silti ap sirdi palika.

2 0 atbildēt

Pretīgā kuce! Savu kucesbērnu izlaidusi no būdas!

2 0 atbildēt

Kad es augu kaut, ko tādu pat iedomāties izdarīt nevarēju. Jo pēc tāda izgājiena, māte man uz vietas veikalā būtu sadevusi pa pakaļu. Ja runāsim atklātu valodu. Es vienkarši nesaprotu, kur var tā izaudzināt bērnu. Kur ir palikuši tie laiki, ka bērnus sodīja ar pērienu vai ielikšanu stūrī. Bet pareizi bērnus jau tagad nedrīkst sist pazvanīs uz sociālajiem, un vecēki dabūs vairāk nekā bērns. Beigās bērns būs tas cietējs. Man arī ir mazāki brālēni kam vienam ir 13 un otram 15gadi. Abi neko tamlīdzīgu ne agrāk, ne tagad neatļaujās darīt, jo mani krustvecēki auzdzina ļoti stingri. Ja neklausīsi, dabūsi pēc nopelniem un ja sūdzēsies vairāk dabūsi vēl. Tā ir audzināšana, neviss bērns dara, ko grib un ja bērnam aizrāda vai pieņemsim, kā video uzlej uz galvas. Vēl pažēlo. Bet patiešām tagad jau mazākam bērnam aizrādi un viņš tevi nolamās visos iespējamos lamu vārdos. Reti, kuram bērnam tagad mūsdienās ir cieņa pret vecēkiem cilvēkiem! Vajadzētu šito sīko aizsūtīt pie mana krustēva, nedēļa un viņš būs izmācīts uz visiem laikiem. 

Kauns mātei, kas atļauj bērnam tā darīt. Piekritīšu arī mātei vajadzēja kaut ko uzliet! 

2 0 atbildēt

Ja vecāki audzinātu savus bērnus kārtīgāk, tad arī viņi tā neuzvestos...emotion

1 0 atbildēt