local-stats-pixel fb-conv-api

Nokriti no velosipēda? Pats vainīgs, še tev - administratīvais sods.83

596 0

Nokriti no velosipēda? - Maksā. Nokriti no velosipēda un aizbrauci, neizsaucot policiju? - Tā jau ir bēgšana no notikuma vietas, maksā dubultā.

Es šaubos, ka ir vēl kāds, kurš nav dzirdējis vai redzējis šo video, kur policista kungs A.Tutiņš skaidro lietas būtību par to, kāpēc vīrietim, kurš nokrita no velosipēda un guva traumu, tika piešķirts administratīvais sods.

Lai lieki neizplūstu vārdos, aicinu noskatīties TV3 izveidoto sižetu par šo mazo gadījumu un komentāros izteikt viedokli par visu šo ''NOZIEGUMU''.



596 0 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Šis jā... !!!   emotion es vakar edzēju šo video. Šis Policists īpaši stulbs. 

0 0 atbildēt

Pff emotion Tam policistam es liktu maksāt sodu par pierādījumu, ka stulbumam nav robežu! Nav ko atklāt noslēpumus. emotion

0 0 atbildēt

Nez vai, ja viņa mezdels macoties braukt ar riteni, nokrīt, viņam arī uzliek administratīvo sodu? emotionemotion

0 0 atbildēt

Merce....emotion

0 0 atbildēt

katram pa pīrāgam ,..emotion..,

0 0 atbildēt

Es pat nezinu ko domāt. emotion

0 0 atbildēt

trolololo. es taču saku, tūdaļ sodīs gājējus, par nepiemērotiem apaviem utml.. nemaz nerunājot par to, ka ierāvis pa ielu iet vairs nedrīkstēsi.

lai onkulis veseļojās un to pašu ieteiktu darīt valsts policijai un likumdevējam!

0 0 atbildēt

ēeeeēe, a bet tad man jau cietumā vieta.... ar ciskudrelli esmu smuki jājies uz acīm vairāk kā vaidzētu

ar kājām ejot vēl vairāk...

bieds sabiedrībai emotion  emotion

0 0 atbildēt
Izkritu no gultas un atcerējos par šo rakstu , uzreiz iekšā spokos un meklēt 😁 Tagad iz zilums uz kājas , cik liels sods varētu būt ja kaimiņi izsauks policiju ?
0 0 atbildēt
Zel ka cilvece ir tik talu aizgajusi. Viwnkarsi zeel :-( ... cilveki paliek arvien stulbaki un stulbaki kauns vnk.
0 0 atbildēt
Es aptaujāju dažus cilvēkus par šo: Inta: Ar lomiku pa pauri job*** ro**? Andrītis: Tu debīls vai kā b**? Znaroks: Tas ir pīz**** šitā pateikt... Mans viedoklis: Tāda nav (pārāk debīls atgadījums lai komentētu)
0 0 atbildēt

Tātad liekot policijai un ātrai palīdzībai strādāt, tu radi zaudējumus. kā tad ar nodokļiem, vai tad tie nav paredzēti policistu algām lai aizstāv mūs, vai tie ir paredzēti lai atmaksātu neko nedarošas valsts instances - tad varbūt jādara vienkāršāk, nemaksājam nodokļus, maksājam konkreti par valst iestāžu pakalpojumiem. tad par izsaukumu ari samksā cilvēks 30 eiro un pārējo laiku, kad nekas nenotiek, lai valsts ierēdņi iztiek kā grib.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »