local-stats-pixel fb-conv-api

Nokriti no velosipēda? Pats vainīgs, še tev - administratīvais sods.83

596 0

Nokriti no velosipēda? - Maksā. Nokriti no velosipēda un aizbrauci, neizsaucot policiju? - Tā jau ir bēgšana no notikuma vietas, maksā dubultā.

Es šaubos, ka ir vēl kāds, kurš nav dzirdējis vai redzējis šo video, kur policista kungs A.Tutiņš skaidro lietas būtību par to, kāpēc vīrietim, kurš nokrita no velosipēda un guva traumu, tika piešķirts administratīvais sods.

Lai lieki neizplūstu vārdos, aicinu noskatīties TV3 izveidoto sižetu par šo mazo gadījumu un komentāros izteikt viedokli par visu šo ''NOZIEGUMU''.



596 0 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Ja es saslimšu tad es radīšu zaudējumus valstij un man vajadzēs maksāt soduemotion

7 0 atbildēt

Zemgales reģions spēkā atstāj visus lēmumus. Ir pieredze.

7 0 atbildēt

Viņa risinājums: Sūdzība Eiropas cilvēktiesību tiesā. Kārtējo reizi valsts zaudēs un maksās tūkstošus kompensācijās, kas, manuprāt, šoreiz pilnīgi pelnīti.

7 0 atbildēt

Tik čaulītes savāc aiz sevis, citādi vēl piestādīs protokolu par piemēslošanu

6 0 atbildēt

par krišanu no velosipeda naudas sods,par marihuanas pīpēšanu cietumsods,par slepkavību un izvarošanu mutisks brīdinājums.fuck yeaaa

5 0 atbildēt

Un pēc tam valsts vēl brīnās, ka cilvēki brauc laimi meklēt citās valstīs.. Nesakārtota likumdošana, algas smieklīgas, no tiem simtiem eiro, ko tu samaksā nodokļos, tu nedabū nedz bezmaksas medicīnas pakalpojumus, nedz kādus citus atvieglojumus. Tagad vēl par krišanu tiek piespiest administratīvais sods,  tas jau pilnīgs absurds..Pilnīgi kauns paliek emotionemotion

5 0 atbildēt

nevajag zēlot naudu un jāņem advokāts

vai sakariāk: jādabun kautkur nauda prekš advokāta...

4 0 atbildēt

Latvijā jau sāk notikt, tas pats, kas ASV tur vismaz neesmu redzējies nevienu policistu, kurš pateiktu, ka kļūdījamies. Vispār bail braukt uz ASV, jo kaut kur lasīju, ka viens večuks nēsāja koka nazīti (suvenīru) pa ielu un atnāca policists un pateica, lai apstājas un noliek to nost. Večuks bija kurls un policists uzreiz kādas piecas reizes izšāva un ziņās samelo, ka večuks esot viņam uzbrucis....

6 2 atbildēt

''Take what you can, give nothing back'' /Latvijas valdība*

4 0 atbildēt

Atgādina to policistu no "Nasha rasha", kas visus par maziem pārkāpumiem soda aši un nežēlīgi, bet visi reālie noziedzinieki, kuri izrādas radinieki, kādam augsti stāvošam izrādas nevainīgi. emotion

3 0 atbildēt
Nu tūtiņš nu
3 0 atbildēt

Ak, mana Tēvzemīte, brīnumu zeme, lai dievs nogrābstās ! emotion  Pēc iekritušajiem vaigiem spriežot, tas burta kalps naktīs čuč nevainīga bērna miegā emotion Kauns par tādiem likuma sargiem un tiesu sistēmu.

2 0 atbildēt

nevajadzeja parakstīt neko

2 0 atbildēt

Valstī viss ir kārtībā emotion

2 0 atbildēt

tā tak ir mūsu mīļā Latvija! Aicinu visus,kuri spāj domāt,pamest,šo ,Dieva pamesto bedri!

2 0 atbildēt

arī parasti nokrītot no riteņa, ir tā neveiklā situācija, kad skatās apkārt vai kāds neredzēja, tagad varēs attaisnoties pārējiem, ka skatījies, vai kāds ments neredzēja.

2 0 atbildēt

Gods kalpot Latvijai. emotion

2 0 atbildēt

Jāpiekauj tas Tūtiņš un tad jāizraksta protokols par zaudējumu nodarīšanu valsts instancēm. Tam idiotam laikam pietrūkuši izrakstītie protokoli, lai izpildītu mēneša normu, tāpēc arī izrakstīts kaut kāds murgs.

1 0 atbildēt

Esmu pensionārs un saņemu valsts pensiju. Sods par valsts naudas izkrāpšanu. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »