local-stats-pixel

Nacionala apvieniba Visu Latvijai24

Vakardien ievietota galerija ar patriotiskajam dziesmam, mani loti aizkustinaja :) Tadas dziesmas klausieties skudrinas skrien pari pa visu kermeni, tas laikam nozime, ka esmu milu Latviju, ceru, ka tadas sajutas ari ir katram spokam :) Tad nu ieliku dazus video un informaciju par, manuprat, vienu nu vispatriotiskakajam, isteniba nemelotu, ja ari tiektu, ka pasu patriotiskako kustibu ar jauniem, energiskiem un dzimteni milosiem cilvekiem, kas nu jau ir partapusi par politisku partiju ar merki, celt latvieslu labklajibu un latviskas piederibas pasapzinu. Citi fano par arzemju rokgrupam, aktieriem, sportistiem utt, kas protams ir apsveicami. Es fanoju par ''Visu Latvijai'' organizacijas ideologiju un uzskatiem, ka ari sis organizacijas biedri ir mani elki:) Ludzu neutvert so rakstu ka politisku reklamu !!!!

Partijas „Visu Latvijai!” galvenais mērķis bija, ir un vienmēr būs latviskas Latvijas celšana.

Mūsu galvenā vērtība ir latviešu tauta, tās garīgais mantojums, intereses un tiesības būt saimniekiem savā valstī.

Visa mūsu partijas darbība vērsta uz šo vērtību aizstāvību, izkopšanu un latviskas Latvijas mērķa sasniegšanu.


„Visu Latvijai!” ideoloģiskā bāze ir latviešu nacionālisms, kas veido stabilus un skaidrus pamatus patiesai demokrātijai un taisnīgumam Latvijas valstī.

Latviešu nacionālisms nozīmē ģimenisko attiecību pacelšanu tautas līmenī. Katrs mūsu pilsonis ir kā ģimenes loceklis, kuru nevar atstāt nelaimē, par kuru jārūpējas grūtos brīžos, kurš ir pelnījis cieņu vai līdzjūtību ar to vien, ka ir mūsējais. Tā notiek katrā labā ģimenē, tā jānotiek arī tautā kopumā. Šī kolektīvā apziņa, ka esam piederīgi vienam veselumam, vienai ģimenei, tā ir sociāli atbildīgas un taisnīgas politikas stūrakmens.
Lai kļūtu par līdzvērtīgu Eiropas daļu, mums jāizceļ un jāapliecina sava, neatkārtojamā latviskā tāpatība ne tikai kultūras jomā, bet arī sociālajā sfērā, izglītības sistēmā, valsts pārvaldē, ārpolitikā, iekšpolitikā un tautsaimniecībā.

„Visu Latvijai!” ir par latviešiem, bet tai pat laikā nevēršas pret citām tautām. Mēs esam par nacionālu daudzveidību pasaules mērogā, ko iespējams panākt, stiprinot nacionālu valstu patstāvību, kultūras identitāti un taisnīgumu starptautiskajās attiecībās.

«Visu Latvijai!» kā nacionāli noskaņotu jauniešu grupa
Apvienības «Visu Latvijai!» (VL) vēsture sākas 2000. gada augustā, kad Raivis Dzintars ap sevi sapulcē nacionāli noskaņotu latviešu jauniešu grupu, lai kopīgiem spēkiem cīnītos par latvisku Latviju. Apvienības nosaukums cēlies no devīzes „Visu no sevis un sevi pašu dodu Latvijai!”.
Pirmo plašāko ievērību VL iegūst 2001. gada oktobrī, kad protestē pret Mākslas akadēmijas studentu zaimojošo akciju pret Kārli Ulmani, kuri attēlo viņu tortes, gumijas cālēna, leijerkastes u.tml. formās. 2002. gadā VL, rīkojot vairākas sabiedrībā ievērību guvušas akcijas, nostiprina sevi kā vienu no spēcīgākajām latviešu nacionālo jauniešu organizācijām.

«Visu Latvijai!» kā sabiedriska organizācija
2002. gada 10. decembrī notiek oficiālā «Visu Latvijai!» dibināšanas sapulce un nu tā apvieno ne tikai jauniešus, bet visu paaudžu latviešu nacionālistus. Par VL goda priekšsēdētāju kļūst publicists Visvaldis Lācis.
Trīs gados, kuros VL ir sabiedriskās organizācijas statusā, VL izveidojas spēcīga komanda ar intelektuāliem latviešu jauniešiem tās kodolā, vislatvieši regulāri publicējas lielākajos Latvijas masu medijos, nostiprinās daudzas tradīcijas – 18. novembra lāpu gājiens, 16. marta karogu aleja pie Brīvības pieminekļa u.c. – un VL kļūst par vienu no spēcīgākajām nacionālajām organizācijām Latvijā.
Plašu ievērību gūst VL 2005. gada 17. jūnijā veiktā PSRS karoga sadedzināšana pie Krievijas vēstniecības, bet gada beigās 18. novembra lāpu gājiens jau pulcē vairākus tūkstošus nacionāli noskaņoto latviešu.

«Visu Latvijai!» kā politiska partija
VL visu tās darbības laiku ir bijusi politiska organizācija, tāpēc 2006. gada 14. janvārī VL pārtop jaunā kvalitātē – politiskā partijā. VL aicina vairākas nacionāli orientētās partijas – TB/LNNK un „Jauno laiku” – 9. Saeimas vēlēšanās startēt no vienota saraksta, taču saņem noraidījumus un vēlēšanās piedalās ar savu sarakstu, iegūstot 1,48% balsu, kas ir labākais rezultāts starp visām nacionālajām partijām, neskaitot TB/LNNK.
Pēcvēlēšanu periodā VL plašāko ievērību gūst ar vairākām Abrenes aizstāvības akcijām, protestējot pret jaunā Latvijas – Krievijas robežlīguma noslēgšanu.

Vairak info par so visu avr meklet www.visulatvijai.lv ka ari www.youtube.com ar attiecigajiem atslegas vardiem mekletaja










23 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000
Visu cieņu LV!Bet nu tā partiju darīšana,solījumi,attīstības plāni,gudrās sejiņas man jau sen līdz krellītēm. PS. Šitā skaitas reklāma.....mjā...vēlēšanas nav aiz kalniem solīt var daudz bet iznākumā emotion emotion emotion
2 2 atbildēt
tagad tie pašmīlīgie s#@$ arī šeit uzpeldēs?
3 3 atbildēt
eh esat parpratusi jegu kadel es to liku.... nebija domata ka reklama, vienkarsi paradit to, ka LV ir cilveki kuriem nav pie pakalas, ka latvietis ar latvieshu valodu jau skaitas minoritate...eh lai nu paliek ... Un vini NAV pret krieviem, vini ir pret visiem Latvijai nedraudzigajem cittautieshiem, ko lai dara, ka tie parsvara, 90% ir krievi, tad nu vnk iznak tads iespaids. tas tac nav normali, ka 20 gadus pec neakaribas atjaunosanas, Latvijas krievi nejedz pat elemtarakos vardus latviski un prasa vel nez kadas velesanu tiesibas utt. Raksta merkis nebija VL reklamet, ka politisku partiju, ja tada butu mana doma, tad butu ielicis video ar velesanu solijumiem utt, seit es paradiju VL nostaju latvieshu laba. Varat teikt ko gribat, bet es esmu apr latvisku Latviju
0 1 atbildēt
VL ir nacisti, un taadus jau nu noteikti nevajadzetu atbalstit. Nacisms nekad nav novedis kaadu valsti liidz labaakiemn laikiem. Vieniigaa atbalstaamaa lieta ir partizaanisms. katrs pars sevi un savu valsti. bet masu kuudiishana ir galiigi garaam.
0 3 atbildēt