local-stats-pixel

Nacionala apvieniba Visu Latvijai24

Vakardien ievietota galerija ar patriotiskajam dziesmam, mani loti aizkustinaja :) Tadas dziesmas klausieties skudrinas skrien pari pa visu kermeni, tas laikam nozime, ka esmu milu Latviju, ceru, ka tadas sajutas ari ir katram spokam :) Tad nu ieliku dazus video un informaciju par, manuprat, vienu nu vispatriotiskakajam, isteniba nemelotu, ja ari tiektu, ka pasu patriotiskako kustibu ar jauniem, energiskiem un dzimteni milosiem cilvekiem, kas nu jau ir partapusi par politisku partiju ar merki, celt latvieslu labklajibu un latviskas piederibas pasapzinu. Citi fano par arzemju rokgrupam, aktieriem, sportistiem utt, kas protams ir apsveicami. Es fanoju par ''Visu Latvijai'' organizacijas ideologiju un uzskatiem, ka ari sis organizacijas biedri ir mani elki:) Ludzu neutvert so rakstu ka politisku reklamu !!!!

Partijas „Visu Latvijai!” galvenais mērķis bija, ir un vienmēr būs latviskas Latvijas celšana.

Mūsu galvenā vērtība ir latviešu tauta, tās garīgais mantojums, intereses un tiesības būt saimniekiem savā valstī.

Visa mūsu partijas darbība vērsta uz šo vērtību aizstāvību, izkopšanu un latviskas Latvijas mērķa sasniegšanu.


„Visu Latvijai!” ideoloģiskā bāze ir latviešu nacionālisms, kas veido stabilus un skaidrus pamatus patiesai demokrātijai un taisnīgumam Latvijas valstī.

Latviešu nacionālisms nozīmē ģimenisko attiecību pacelšanu tautas līmenī. Katrs mūsu pilsonis ir kā ģimenes loceklis, kuru nevar atstāt nelaimē, par kuru jārūpējas grūtos brīžos, kurš ir pelnījis cieņu vai līdzjūtību ar to vien, ka ir mūsējais. Tā notiek katrā labā ģimenē, tā jānotiek arī tautā kopumā. Šī kolektīvā apziņa, ka esam piederīgi vienam veselumam, vienai ģimenei, tā ir sociāli atbildīgas un taisnīgas politikas stūrakmens.
Lai kļūtu par līdzvērtīgu Eiropas daļu, mums jāizceļ un jāapliecina sava, neatkārtojamā latviskā tāpatība ne tikai kultūras jomā, bet arī sociālajā sfērā, izglītības sistēmā, valsts pārvaldē, ārpolitikā, iekšpolitikā un tautsaimniecībā.

„Visu Latvijai!” ir par latviešiem, bet tai pat laikā nevēršas pret citām tautām. Mēs esam par nacionālu daudzveidību pasaules mērogā, ko iespējams panākt, stiprinot nacionālu valstu patstāvību, kultūras identitāti un taisnīgumu starptautiskajās attiecībās.

«Visu Latvijai!» kā nacionāli noskaņotu jauniešu grupa
Apvienības «Visu Latvijai!» (VL) vēsture sākas 2000. gada augustā, kad Raivis Dzintars ap sevi sapulcē nacionāli noskaņotu latviešu jauniešu grupu, lai kopīgiem spēkiem cīnītos par latvisku Latviju. Apvienības nosaukums cēlies no devīzes „Visu no sevis un sevi pašu dodu Latvijai!”.
Pirmo plašāko ievērību VL iegūst 2001. gada oktobrī, kad protestē pret Mākslas akadēmijas studentu zaimojošo akciju pret Kārli Ulmani, kuri attēlo viņu tortes, gumijas cālēna, leijerkastes u.tml. formās. 2002. gadā VL, rīkojot vairākas sabiedrībā ievērību guvušas akcijas, nostiprina sevi kā vienu no spēcīgākajām latviešu nacionālo jauniešu organizācijām.

«Visu Latvijai!» kā sabiedriska organizācija
2002. gada 10. decembrī notiek oficiālā «Visu Latvijai!» dibināšanas sapulce un nu tā apvieno ne tikai jauniešus, bet visu paaudžu latviešu nacionālistus. Par VL goda priekšsēdētāju kļūst publicists Visvaldis Lācis.
Trīs gados, kuros VL ir sabiedriskās organizācijas statusā, VL izveidojas spēcīga komanda ar intelektuāliem latviešu jauniešiem tās kodolā, vislatvieši regulāri publicējas lielākajos Latvijas masu medijos, nostiprinās daudzas tradīcijas – 18. novembra lāpu gājiens, 16. marta karogu aleja pie Brīvības pieminekļa u.c. – un VL kļūst par vienu no spēcīgākajām nacionālajām organizācijām Latvijā.
Plašu ievērību gūst VL 2005. gada 17. jūnijā veiktā PSRS karoga sadedzināšana pie Krievijas vēstniecības, bet gada beigās 18. novembra lāpu gājiens jau pulcē vairākus tūkstošus nacionāli noskaņoto latviešu.

«Visu Latvijai!» kā politiska partija
VL visu tās darbības laiku ir bijusi politiska organizācija, tāpēc 2006. gada 14. janvārī VL pārtop jaunā kvalitātē – politiskā partijā. VL aicina vairākas nacionāli orientētās partijas – TB/LNNK un „Jauno laiku” – 9. Saeimas vēlēšanās startēt no vienota saraksta, taču saņem noraidījumus un vēlēšanās piedalās ar savu sarakstu, iegūstot 1,48% balsu, kas ir labākais rezultāts starp visām nacionālajām partijām, neskaitot TB/LNNK.
Pēcvēlēšanu periodā VL plašāko ievērību gūst ar vairākām Abrenes aizstāvības akcijām, protestējot pret jaunā Latvijas – Krievijas robežlīguma noslēgšanu.

Vairak info par so visu avr meklet www.visulatvijai.lv ka ari www.youtube.com ar attiecigajiem atslegas vardiem mekletaja










23 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000
Partijas „Visu Latvijai!” galvenais mērķis bija, ir un vienmēr būs latviskas Latvijas celšana - Tas man mazliet smieklus uzdzena jo visi vienmer saka ka visu dara tikai un vieniegi Latvijas celšanai...
5 0 atbildēt
eee...nē...VL ir pret krieviem....un variet te grozīties kā gribiet...tā ir un būs...tā ir galēji nacionalistiska partija ar tikpat drastiskiem uzskatiem. Viss. Tas nav apspriežams. Tas ir fakts.
6 2 atbildēt
Visu cieņu, lai nu būtu, bet tieši VL man izraisa pretenzijas. Varbūt liksies smieklīgi, bet pietika iepazīt vienu piparu no VL, ka tagad no visiem ir alerģija!
4 0 atbildēt
Katra no mums dzivo viens mazs patriots...Citiem lielaks, citiem mazaks!
5 1 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-02-08 23:08:13 piekritu Tev, neiet runa par krieviem ka tadiem, kas kopuma ir slikti, bet par visiem, Latvijais nelabveelligajiem cittautiesiem, vnk lielaka dala no tiem ir krievi, tadel tads iespaids, ka VL ir pret krieviem. Kaut ka nesmu manijis, studenti no Afrikas valstim Latvija prasitu sev velesanu tiesibas :)
3 0 atbildēt
man visvairak vinos patik, tas ka vini ir par LATVISKU LATVIJU. vini jau nesola treknos gados, un vel nezin kadus brinumus. Vinu merkis ir tik vien ka latviska Latvija un lai mes saja zeme butu vieniegie saimnieki :) Zaiguc: ir tac visadi cilveki, busi trapijusi uz ne to labako, Norakstit visu eku par nekam nederigu nevar pec viena deformeta kiegela
4 1 atbildēt
saprotu Tevi, jo ne visi vienmer ari to dara, bet VL ir daritaji nevis runataji :)
4 1 atbildēt
hmm... viņi ir par pilnīgu latvijas neatkarību, bet par NATO un ES, un viņi nav pret citām tautām, bet ir pret krieviem... kaut kā pārāk daudz pretrunu ko? emotion
3 2 atbildēt
atceros vēl raivja dzintara un citu viņa domabiedru saitu latvians, kur viņi ne tikai nievāja cittautiešus, bet arī aicināja uz vardarbību un pilnīgi atklāti slavēja nacismu. sevišķi atceros bildi, kur izsmēja melnādaino karavīru goda sardzē. man pat asaras nāk, kad redzu citas izcelsmes cilvēku, kas uzskata to par godu kalpot mūsu valstij, kura laikam nebūs pelnījusi tik lojālus pilsoņus! starp citu, bija arī bildes, kur raivis draudzējās ar osipoviešiem, kas nu noteikti nav latvijas mīlētāji!! fui, viena vienīga rasistu banda visi! jūs esat patiess negods latvijai!!
1 0 atbildēt
Eso avatarsEso
Šitam saeimā neikļūt. Un kādēļ jaliek te šitāda reklāma par viņiem? Tip pareizā un godīgā partija? ne sūda ! Taj partijā ir tikai zaļi gurķi, saliekot tos jaunos viņi arī cer dabūt balsis no jaunākiem cilvēkiem, jo vecie jau skaitās zagļi un krāpnieki.. Šitie būs tādi paši :) Būt pret krieviem ar nav gudri, jo kā nekā mums viņu te ar ir daudz un balso viņi ar.
1 0 atbildēt
Latviešu nacionālisms nozīmē ģimenisko attiecību pacelšanu tautas līmenī. nu nezinu gan, nacionālisms kā termins to galīgi nenozīmē, šaubos vai vārda Latviešu pievienošana varētu to tik ļoti izmainīt 30ie gadi parādīja, cik ļoti pēc krīzēm visiem eiropiešiem patīk nacionāli spēki emotion emotion lai gan galvenie saukļi ir nomainīti tikuntā uzticības nav. jāiet ir vai nu ar tautā pierādītu personību vai konkrētiem plāniem, arī ar patiešām labiem nodomiem čali ar pīpi pirmo reizi uz jumta nelaistu...
1 0 atbildēt
Kad VL būtu teikuši ka no Latvijas būtu jāizmet visi nelatvieši? Tajā partijā ir arī krievu tautības cilvēki. VL ir par to lai no valsts tiktu izraidīti cilvēki, kas ienīst Latviju(kas ir normāli). Man VL patīk tieši tāpēc, ka salīdzinot ar citiem nacionālistiem viņi ir reālāk domājoši un nav tik radikāli.
3 2 atbildēt
Šo izlasot, rodas tāds priekštats, ka viņi uzskata, ka visas problēmas atrisināsies, kad no LV izmetīs visus nelatviešus. Protams, ir jāsaglabā latviešu kultūra un tradīcijas, bet nejau kļūstot visiem par absolūtiem nacionālistiem. Visi mēs esam cilvēki, neraugoties uz nacionalitāti. Latviešiem, krieviem uc tautām iekš LV un vispār pasaulē ir jābeidz dirsties savā starpā un sākt cīnīties ar maitām virs un starp mums, un beigt vienreiz skatīties uz kultūru atšķirībām.
3 2 atbildēt
Peec taa kaa paaris lietas nu jau ir vairaak vai mazaak skaidras.... No3 caliisha runa - FAIL emotion
2 1 atbildēt
Kaa es gribeetu lai Latviaa taa pat kaa USA buutu daudz neegjeru! tas butu tik stiliigi man liekas! :D
3 2 atbildēt
Visu cieņu LV!Bet nu tā partiju darīšana,solījumi,attīstības plāni,gudrās sejiņas man jau sen līdz krellītēm. PS. Šitā skaitas reklāma.....mjā...vēlēšanas nav aiz kalniem solīt var daudz bet iznākumā emotion emotion emotion
2 2 atbildēt
tagad tie pašmīlīgie s#@$ arī šeit uzpeldēs?
3 3 atbildēt
Kur tad VL ir nacisti? VL ir Kārļa Ulmaņa izkoptā latviešu nacionālisma piekritēji. Vai Ulmanis pēc tavām domām arī bija nacists? Ja kādam nepatīk zaļi gurķi, tad lai balso par veciem zagļiem. Un es pazīstot Raivi Dzintaru zinu, ka viņš strādā dēļ jums nevis dēļ sevis. Siltu vietu viņam jau piedāvāja gan TB/LNNK gan ZZS.
0 0 atbildēt
Anonīmais "viszinis" Jāsmejas:):) www.latvians.lv NAV RAIVJA DZINTARA UN VISU LATVIJAI MĀJAS LAPA
0 0 atbildēt
pilniibaa atbalstu strencenieti un VL, visus Latvijas nelabveeljus uz izgaaztuvi..
0 0 atbildēt