local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikas pasākums : kurzeme tusē talsos labaaaisā0

6 2

Tātad sveiki spocēni :)

Gribu jums pastāstīt par ballīti ko noteikti ir vērts apmeklēt IKVIENAM. ( jau sākumā atvainojos par ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdām)
Tātad parcik pats esmu no Talsiem, pagājušo gad oktobra mēnesī apmeklēju Cherry Club ballīti "Roadtrip Trakākā ballīte Talsos" kuru organizēja DJ Nill Ketner....
Ballīte bija ideāla... Bija Beerpong sacensības, profesionālas dejotājas atbilstoši interesantos apģērbos, ideāla mūzika un gaismu šovs.....
Es varu pateikt tikai to, ka priekš tik mazas pilsētiņas, kā Talsi, Ballīte bija grandioza.... Pie kluba cilvēki rindās sāka stāvēt jau pus stundu pirms pasākuma...

Kad iegāju klubā, likās parasta ballīte... Taču notikumiem turpinoties, tā tomēr nebija... Visi apkārt esošie cilvēki bija pozitīvi uzlādēti... Neviens nemeklēja kašķi :)

Pats labākais bija Šampein šovers kuru pasniedza mums pats DJ un viņa palīgs... Visi cilvēki bija sajūsmā :) Pēc šovera šampanieša pudeles tika laistas pa visu publiku, lai katrs no apmeklētājiem nobaudītu dzirkstošo dzērienu un veldzētu slāpes, kaut uz brīdi. :)

Tātad Gribu JŪS VISUS iedrošināt uz KURZEMES TRAKĀKO BALLĪTI ar DJ NILL KETNER 10. AUGUSTĀ TALSU LIDLAUKĀ. To nevar palaist garām,jo tas būs pirmais āras pasākums TALSU LIDLAUKĀ ,kurš notiks zem klajas debess šogad!! Milzīga skatuve un jautra atmosfēra!

Es Saku VISIEM Ballīšu mīlētājiem... Šī ballīte būs Grandioza un lieliska. Katram BALLĪŠU ZVĒRAM IR JAIERODAS> :)

Vakara kulminācijas ugunij vēl lielāku liesmu piedos bundzinieks "KARL" ,kas ar savu piespēli liks visai publikai kustēties vienā ritmā un izjust katru dziesmu no tās pamatiem!Vakaru uzkarsēs karstās RIDER ENERGY MEITENES,kas jūs aplies ar ūdeni un kas zin,šampanietis ar mums būs līdzi! Iespaidīga OPEN AIR skatuve,spēcīga skaņa un ballīte.


TĀ NAV REKLĀMA, TAS IR IZAICINĀJUMS KATRAM BALLĪŠU ZVĒRAM...

NEPALAID GARĀM, NENOŽĒLOSI.



6 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000