local-stats-pixel fb-conv-api

Mīlestība ir skaļākā no valodām - ieskaties!6

127 0

Iespējams kāds jau ir redzējis šo video, bet šis stāsts neatstāj vienaldzīgus - mīlnieku atkaltikšanās pēc 30 gadiem.

Pagājušā gadsimta 70. gados Marina Abramoviča izšķīrās ar savu tā laika mīļoto. Viņu šķiršanās bija vienlaikus kā sirdi plosošs tā ļoti īpašs moments. Viņi gāja katrs no sava gala Lielajam Ķīnas mūrim, tiekoties pa vidu. Vēl pēdējo reizi apskāvās un pašķīrās - katrs devās uz savu pusi. Kopš tā laika viņi nebija satikuši viens otru, līdz..

Ir pagājuši vairāk kā 30 gadi, Marina veido mākslas performaces Modernās mākslas muzejā. Ikviens interesents var iet, sagaidīt savu rindu un uz minūti nosēsties pretī Marinai pie galda, skatoties vienam uz otru, pavadīt klusumā vienu minūti. Šādi svešinieku dienu dienā Marinai pretī sēžas desmitiem, pat simtiem un tūkstošiem.

VIenu dienu gan notika, kas negaidīts - bez Marinas ziņas, interesentu vidū ieradās arī viņas jaunības dienu mīlestība. Video materiālā ir parādīts mirklis, kad Viņš apsēdās pretī Marinai un minūti vienam uz otru bija jāskatās - skaties un redzi viņu emocijas un reakciju atkal redzoties pēc vairāk kā 30 gadiem.

Šis ir tikai vēl viens apliecinājums tam, ka īsta mīlestība nezina robežu pār kalniem, aiz jūrām, dažādās laika joslās, utt. Tā ir un paliks, lai vai kā mēs censtos pierādīt pretējo!



127 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Skaisti. Dziesma arī par viņiem. emotion

3 0 atbildēt
Skaisti!!
1 0 atbildēt

Vai so video var atrast you tube???? Ja jā tad kaa vinu sauc???emotion

1 0 atbildēt

Video redzamās emocijas aizkustināja. Daudz atmiņu par dzīves notikumiem liek pārdomāt.

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt