local-stats-pixel fb-conv-api

Legālais dūms (EDART.TV)92

1390 3

Mūsu pilsētā Rīga notiek lietas kurām nav jānotiek, jauniešu dzīvē ar vien biežāk parādās tās saucamās "Legālās narkotikas" - jaunieši pērk it kā legālu narkotiku no kuras smadzenes atrofējas. EDART.TV , piedāvā noskatīties šo īso dokumentālo filmu , kura varbūt tieši jūs atturēs no jeb kāda veida norkotisko vielu pamēgināšanas!

Veidoja
Videomākslinieks Artūrs Lapinskis
Producents Edgars Aivars
Mūzika Reinis Ūdris (MoreThanSilence)
Montāža EDART

Kontakti:
twitter.com/edarttv
instagram/edarttv
draugiem.lv/edarttv

edart.tv@gmail.com



1390 3 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

Jā, "legālās" ir tiešām īsts mēsls. Ja jums tiešām nav variantu un gribas kaut ko "ļoti lietot", tad marihuāna tepat ir, bet vismaz nebojājat savu veselību un dzīvi ar spaisu.

5 1 atbildēt

Par šito tēmu varētu cepties ilgi un dikti, bet viss ko varu pateikt - viņi paši sev tikai var palīdzēt, nejau kāds cits.

Protams, pats arī esmu mēģinājis un tur sākas prikols - tev pirmajās reizēs ir viss jautri utt.

Ķipa nekādu blakus efektu neesot, bet ka jau esi nokurījis pusgadu, "legālie" vairs nenorauj kā agrāk, rodas atmiņas traucējumi,

tad jau ir psc...Tu kļūsti slinks,rodas bezspēks, visu dienu negribi neko darīt, kā tikai kurīt to sūdu...

 

Atceros, ka 1. kursā savācāmies un uz legālo bodi gājām,

Daudzi "biedri" ar kuriem kurījām, viņi to darīja 4FUN piedūroties vai tāpēc ka nav naudas kkam kvalitatīvam, bet apsisties jau gribējās..

Tā kā, labāk nelietojat padomājat par savu veselību pēc 10gadiem, un tas viss tikai tāpēc ka redz gribēju būt kaifā uz 30minūtēm...

3 0 atbildēt

2 reizes esmu mēģinājis, pat nesaprotu, kas tur patīkams.. Sajūtas ir briesmīgas, pat biedējošas. Bija tāda sajūta, ka tūliņ ģīpšu, trakums. Bezjēdzīgi.

3 0 atbildēt

Ta komanda "stop drugs "  vispar kko dara ?

Vai tikai grib lai cilveki domatu , ka kkas notiek lietas laba !!?????

Kamer mes pasi neko nedarisim , nekas ari nemainisies .

3 0 atbildēt

Uz to pat nevar paskatities !!!!!!

Es nesaprotu kapec bija japarakstas par legalo veikalu aizversanu ,ja pec ta tikai paradijas vel vairak veikalu un cilveku kas pieved lidz pasam majas durvim to indi !!! ????????

Vnk javac kompaniju un jaiet demolet tos veikalus .Un tiem pardevejiem degunus lauzt !!!!

4 1 atbildēt

Man viens draugs stastija kas kuri spaissu. Vins aizgaja uz bodi nopirka spaissu,uzkurija. Pienaca klat ,kkads prasija via pacienas draugas atbildeja,kad jaa. Prasija,vai vins ir meginajis tas atbildeja,ja ja neskaitamas reizes. Vinam uzstaisija parashutu,ievilka 1 dumu,un atsledzas,parbaudija vinam pulsu,nav. Izsauca atros ,tie knapi paspeja atdzivinat. Tapec nejiesaku pipes spaisu. Es iesaku pipet Gaani.

4 1 atbildēt

Sick emotion

3 0 atbildēt

Liekas,ka nesaku to pirmo reizi,bet Jums čaļi tiešām labi video. Cik atceros,man tie Gricmaņa video grieza acīs, jo likās,ka atspoguļo tikai izņirgāšanu, bet šāda video izveidošana - cepuri nost.

Var piekrist dabīgās atlases principam,bet būsim reāli,lielākā daļa no šiem puišiem brīvprātīgi uz ko tādu neparakstijās. Var viņu vainot,protams, bet vainu ir jāuzņemas valstij,kura neko nedara,lai vērstu visu uz labo pusi. Labi,ka ir sākuši vērt ciet šis bodītes..tikai tagad,kad lielāka daļa jau no šiem cilvēkiem ir kļuvuši par narkomaniem.

2 0 atbildēt

Super gabals šis vismaz bija emotion   

2 0 atbildēt

Man no spaisa bija sajūta, ka es esmu apdirsies, ļoti ātra sirdsdarbība, viss raustījās, domāju ka miršu. No viena dūba turēja 1h.

2 0 atbildēt

Es saprotu tur kaut kādu zālīti daži pa stūriem pīpo , bet nafigam šidāds sūds vajadzīgs

2 0 atbildēt

kad neņirgājaties par bomžiem un garīgi slimiem cilvēkiem, tad labas un kvalitatīvas lietas sanāk.

4 2 atbildēt

Liek aizdomāties.

2 0 atbildēt

Tas notiek tāpēc ka marihuāna ir nelegāla,ja tā būtu legāla ātri vien izskaustu visas ķīmiska spaisa bodītes ka arī ekanomika krietni uzlabotos,tūrisms utt.

5 3 atbildēt

Episkas beigas :D

3 1 atbildēt

Talakais aiz pirma erma, ir Dzima laikam, neaceros, bet ari atpalicis, otrais ir dirsejs ka parasti, pipe ilgak pa 3 gadiem, cik zinu redzu biezi pie Origo strlijam kapeikas.

Labi ka Edart.Tv Nodeva mentiem pirmo! ! Pareizi jadod musariem sie SPAISERI!!!!

2 0 atbildēt

Skumji skatīties...

2 0 atbildēt

emotionParasutsemotion Laba manta lai ar vinu liktu tam spaiserim VISU FANKYJU AKB CISTA GANAM NOKURIT!!!! Parasuts no 0.5 ir pa 4,5 - 6.5 X stipraka koncentracija neka no 2.l JO dumu daudzums un vakuma vilktspeja ir stipraka - Jo mazaks tilpums : Vairak Stiri, Jo Lielaks: Mazak Stiri

4 3 atbildēt

Mana pieredze. Biju izbrinits par siem spaisiem,jo vinji ir tiesam loti specigi(pats esu marijas pipetajs). Nav bijis nekadu negativu notikumu ar spaisu,vienigi ja par daudz iepipeju,var palikt slikti,tapec parasti neizmantoju lielas dozas.0,25g man tika izmantoti ka minimums uz 7 pipesanas reizem,uz diviem cilvekiem,tapec jutos normali. Bet viens negativs efekts no spaisa-no vinja ir pohas.kad efekts pazud,es palieku viegli aizkaitinams,garastavoklis ir vnk briesmigs un jutos slikti(garigi,nevis fiziski). Ticiet vai ne,parastaju to dranki pipet tikai tapec,ka spokos izlasiju rakstu par chali,kurs nonaca slimnica un gandriz nomira.Tiesam sabiedeja,kops ta laika pat nemeginaju. labak protams vispar nepipet un nedzert,bet es esu tads pastulbs cilveks un ar laiku dabiska atlase daris savu,bet ja tomer izveleties ko es labak lietosu-tad dabigo mantu,tas ir-marihuanu.

1 0 atbildēt

1x tā normāli pamēģināju un bija sajūta, ka galus atdošu. Nē, paldies. :)

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »