local-stats-pixel fb-conv-api

Legālais dūms (EDART.TV)92

1390 3

Mūsu pilsētā Rīga notiek lietas kurām nav jānotiek, jauniešu dzīvē ar vien biežāk parādās tās saucamās "Legālās narkotikas" - jaunieši pērk it kā legālu narkotiku no kuras smadzenes atrofējas. EDART.TV , piedāvā noskatīties šo īso dokumentālo filmu , kura varbūt tieši jūs atturēs no jeb kāda veida norkotisko vielu pamēgināšanas!

Veidoja
Videomākslinieks Artūrs Lapinskis
Producents Edgars Aivars
Mūzika Reinis Ūdris (MoreThanSilence)
Montāža EDART

Kontakti:
twitter.com/edarttv
instagram/edarttv
draugiem.lv/edarttv

edart.tv@gmail.com



1390 3 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

Tā ir dabiskā atlase. Neviens saprātīgs cilvēks tādus draņķus nelietos. 

78 3 atbildēt

Es jums izstāstīšu savu stāstu ja runa iet par tā saucamajiem ''legālajiem''. Biju Rīgā , un nolēmu pamēģionāt tā saucamo legālo , ja jau nu esmu Rīgā , jo man bija tik dažas stundas laika , nevilkšu garumā , mēs ar biedru atradām spotu , kur ievilkt , tad iesim paēst un tad atgriezīsimies pie mūsu grupas , es Mariju kūpinu jau piekto gadu , tapēc to legālo pielieku pilnu kausiņu , gandriz pilnu , biedrs ievelk , tad ievelku es , divi dūmi un paips tukšs , ejam ārā no spota un es saprotu ka šis ir reizes 10 spēcīgāks par jebkādu Marihuānu kādu jebkad esmu īpējis , pēc 20m man ir tik slikti , neaprakstāmi , man viss sāk midžināt un bilde pazūd , es atceros pēdējo sekundi , es kā iesprostots 1D pasaulē lūpā uz mūžu , kamēr viss midžina un šūpojās , uz priekšu un atpakaļ . Pamostos slimnīcā , intensīvajā nodaļā , labu laiku noguleju slimnīcā un visu laiku mēģināju atmiņas sakārtot , izrādās esmu neiroloģijas nodaļā , man ir lauzts galvaskaus trijās vietās , asins izplūdumi galvā , un es sasitu galvu jo kritu , jo no rīgā viegli pieejama legālā man sākās epilepsijas lēkme , tāpēc es kritu un atsitu galvu pret zemi.Ārsts vecākiem esot teicis ka mani no mirušajiem izcēla ātrie. Tagad jau jūtos daudz labāk :) Galva nesāp , un problēmu nekādu nav , tik zāles jādzer , esmu dzimis laimes krekliņā. Un jā .. es zinu ja nebutu parspilejis ar to daudzumu kausiņā nekā tāda nebutu bijis. Vēlējos tomēr dalīties , jo kam negadās , mācieties no manis. NĒ LEGĀLAJIEM ! Pietam es kopš slimnicas uzpipēju īstu marihuāniņu , un man nesāp ne galva , man atgirezās apetīte , beidzot esmu spejigs gulēt, galva atpūšas un nedzūc , un pēc vienas pipešanas reizes tas efekts ka nekas nesāp ilgst dienas trīs . takā ... nu seciniet paši . :) Paldies par uzmanību.

64 6 atbildēt

Baac.Labs video.. nebrinos ka visi kurītaji grib lai aizver ciet visu.. Pats ari aktīvi nokuriju 5 gadus,katru dienu vsm pa G... traku daudzumu,traku stafu.. katru vakaru gaju uz milakajiem veikaliniem,njemu pa pusei...aromu,funky,maršalu un pūkaino..visu jaucu ar kadam 4tram ciigam...pec tam ar visu atjaukumu tiiriju čerņu no pudeles..un bliezu caur 8l spaini...traki jau rava nost,bet tas nav to verts..no ritiem tev ir pilniigs bezspēks,darīt neko negribas..tik sēdēt un tupit kompī..skolu un darbu del tā ari pazaudeju...vnk negaju,jo bija nenormals slinkums.. tgd jau kadus 3 vai 4 menesus nekuriju un 1 menesis kad cigas atmetu... dzive patiesam atgriezas..garsa,smarza... 

50 1 atbildēt

Yah...spaiss ir sūds. Vainu vsp nekurīt vai sazīmēt īstu mantu.

35 0 atbildēt

Šo rādīt televīzijā vajag. Būs mazāk jauno spaiseru.

32 1 atbildēt

Atceros kā es to mēslu pīpēju ,kad viņiem bija nosaukumi nu piemēram : "Pulse" "ozo" "spirit" "Diamond" un tādi , nopīpēju gadu gandrīz dienu dienā , pēc gada attapos psihiatriskajā nodaļā ar Paranoīda šizofrēniju ar halucinatoru paranoīdu sindromu...

22 0 atbildēt

Kāmēr pārējie 15 gadnieki iet pīpēt šito sūdu un dzert, tikmēr es te forever alone sēžu, ēdu mandarīnus un skatos multenes, labāk tā, nekā nomirt jaunam. emotion

22 1 atbildēt

beigas stipras.

16 0 atbildēt

Vienreiz pamēģināju šito mēslu, gandrīz galus atdevu. Šo vajag aizliegt ar visiem iespējamajiem līdzekļiem.

16 0 atbildēt

Cerams ka no spaisa par impotentiem paliks-Tādiem vairoties nevajag. Debīlie atsaldeņi.emotion

17 2 atbildēt

Video labs, malači.

Drūmi skatīties kas notiek ar latviešiem, video pat diemžēl patrāpijās mans klases biedrs..

Vismaz prieks par to ka daži no tiem narkomāniem paši apjēdz to ka būtu labāk atmest un ja bodes slēgtu, bet viņi vienkārši nav spējigi atmest..

Tas spaisika dīleris beigās bija dabujis pa nopelnie, tagad padomās par sekām pirms ko tādu darīs.

14 0 atbildēt

Kurš ielika mīnusu WTF?emotion Malači dzeki par filmu gaidam nākamo emotion

7 0 atbildēt

spēcīgs video!

7 0 atbildēt

 

Nafig to sūdu, pīpēt lai varētu būt laimīgs! PFFFFFFF...

Vajag labi justies? Atrodi draudzeni un būs jauku brīžu, kur ir problēma? emotion

7 0 atbildēt

Pagrimums..

Kārtējais veids,kā jau tā ne īpaši izglītotu sabiedrību pataisīt par vēl stulbāku.

7 0 atbildēt

Katru rītu ejot uz skolu es metu riņķi apkārt šitām bodēm. Ilgāk varu izvēdināt galvu un nav jāsūta šie spaiseri(vai kā viņus tur sauc) 3 mājas tālāk un jābojā sev nervi :)

7 0 atbildēt

Gaidu "Cau adatu" emotion

6 0 atbildēt

18 minūtē.Video beigās vispār vāks-tas frukts pēc reāla dārzeņa izskatījās. IDIOTI. emotion

5 0 atbildēt

Jā, "legālās" ir tiešām īsts mēsls. Ja jums tiešām nav variantu un gribas kaut ko "ļoti lietot", tad marihuāna tepat ir, bet vismaz nebojājat savu veselību un dzīvi ar spaisu.

5 1 atbildēt

Ideāls video - šādas lietas jārāda pa TV, nevis to nekam nevajadzīgo herņu, ko tur rāda diendienā. 

5 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »