local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši ienīst krievu valodu?55

178 35

LATVIEŠI IENĪST KRIEVU VALODU?

178 35 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Man krievu valoda neizraisa nekādas īpašas emocijas, ja dotajā situācijā nepieciešams, runāju krievu valodā vai angļu ( sliktāk ), ģimenē protams latviešu. Viss ir atkarīgs no situācijas, kas kurā brīdī ir racionālāk. Man lielāka daļa darbabiedru ir krievvalodīgie ( ne visi ir īsti krievi), es ar viņiem runāju arī latviešu valodā un viņi arī atbild. Vienu reizi pajautāju vienam no viņiem, kādēļ nerunā latviešu valodā? Vīrs gados atbildēja: es labprāt, bet man kauns no AKCENTA UN KĻŪDĀM. Tanī brīdī es iejutos viņa ādā un padomāju, varbūt arī man būtu neērti runāt ar akcentu un dīvainu izloksni. Jebkurā gadījumā es ar kolēģiem cenšos runāt latviešu valodā un viņi bieži vien arī atbild, lai arī ar akcentu un nedaudz nedroši, bet tomēr.

2 0 atbildēt

Tika pieļauta milzīga kļūda, bet ko vēl var labot, netika vaikta lustrācija un deokupācija. Un bij daži deguni, iespējams ka tai skaitā arī šā brīža prezidents, kuri, lai viņi nošaujas, pakaras, pārgriež vēnas, parakstīja vienošanos par bijušo armijas virsnieku palikšanu šeit.

2 0 atbildēt
Video neskatīšos, jo jau raksta nosaukums pierāda tavu stūlbuma pakāpi. Valodu var ienīst tikai stūlbenis kas neko jaunu negrib iemācīties, tas arī attiecies uz daudziem krieviem pie mums LV kas negrib zināt Latviešu valodu. Jo vairāk valodas zinās jo pašam būs vieglāk komunicēt ar pasauli.
3 2 atbildēt

Malacis, prieks ka ir vēl domājoši cilvēki. Bet šodien domājoši cilvēki nav modē. 

2 1 atbildēt

Parak sekls skatijums.

0 0 atbildēt

Ienīst ?  emotion 

Nu nesmidini  emotion

Jebkurš letiņš parveršas krievvalodigaja tiko atsit kajas mazo pirkstiņu  emotion 

0 0 atbildēt
1 1 atbildēt
Krasava taisnība Tev ir!
0 2 atbildēt

Kulturals ,inteligents latvietis atbild krievvalodigajam -ne ponimaju.

0 4 atbildēt

Labs raksts!

2 8 atbildēt