local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc latvieši nepieņem citas krāsas un tautības cilvēkus?20

142 33

Kā samierināties ar to, ka tavi paša miesīgi vecāki, kuriem jāatbalsta tevi jebkurā situācijā, var rīkoties šādi un nosodīt tevi par to, ka tev draugs ir citas tautības un krāsas?



142 33 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Tas tikai normāli, ka latvietis precas ar latvieti. Izņēmumiem ir adekvāti jāpaskaidro (tā, lai saprot), ka neies cauri žīdu politika- globalizācija, jeb asinsajaukšana. Tas normāli, ka vecāki audzina bērnus pareizi.emotion

10 1 atbildēt

Pamet to čiganku nekavējoties, sapīsies vēl vairāk,un pēc kāda laika tev mājās viss tabors dzīvos! P.S. Ir dzirdēts tāds gadījums iz dzīves pirms gadiem sešiem... emotion

7 0 atbildēt

ļoti noderīgs padoms emotionemotionemotionemotion

2 0 atbildēt

Jo es neskatos MTV un nevēlos brīvprātīgi iznīcināt balto rasi.

1 0 atbildēt

Abus puikiņus visticamāk uztur vecāki un paši neko saldāku par burkānu šajā dzīvē nav redzējuši.

Kad rīkosies ar sevis nopelnītu naudu, tad dara kā grib, bet esot uzturamajam(liekēdim) ir jāklausa māte(tēvs) barotāja. Pat suns nekož rokā, kura to baro. Par pamattēmu - dalieties ar pieredzi. Kurš un kad ir redzējis strādājošu čigānu?

2 2 atbildēt
Nu nav jau brīnums, ka iebilst pret tādām attiecībām. Nu nav no viņiem nekā laba sagaidāma. Ja pat latvietis dzīvojot kopā ar čigāniem, paliek kā viņi, tas nav reāli. Un tā tik tiešām ir, varēs pēc tam tā normāli visu viņu taboru uzturēt, jo viņiem nav vispār nekāda kauna sajūta..
1 1 atbildēt

Diemžēl ir grūti dzīvot kopā ar acitas mentalitātes cilvēku. īpaši, ja nepieņem viens otra kulturu.

0 0 atbildēt

Cirvi...., tas ka tu vel pist neesi dabūjis nevajag dirst citiem virsū. Es saprotu ka 12 gados mīlestība ir sviests, bet zinu ka 15 gados jau pastāv jūtas....Ozzy Osbourne Apprecējas 18 gados un 15 satikās ar meiteni un velprojām dzīvo kopā kas ir VOV.

0 1 atbildēt