local-stats-pixel fb-conv-api

Bodybuildisti (tiešām laba fiziskā forma)26

44 2

Bodybuilding - Kultūrisms tā ir ķermeņa modificēšana (muskuļu palielināšana) ar intensīvu svaru cilāšanu. Izveidot ķermeni tuvu ideālam nav iespējams ja netiek pareizi trenētas noteiktas ķermeņu grupas vai netiek pareizi sabalansēts uzturs un ēdienreizes. Individuāli ar kultūrismu nodarbojas cilvēki kas vēlas uzlabot savu fizisko formu vai arī piedalīties sacensībās kurās vērtē uznākšanu, muskuļu grupu pareiza pasniegšana, izskats... Pirms sacensībām kulturisti uzturā mazāk lieto pārtiku kurā ir daudz taukvielu lai nedaudz notievēt un padarītu muskuļus izteiktākus. Pirms iznākšanas iesmērējas ar eļļām lai muskuļu grupas apgaisimojumā kļūtu izteiktākas. Daudzi no kultūristiem ir pazīstami ar  Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno un Charles Atlas. Pašlaik trīsreizējais uzvarētājs Jay Cutler tur nosaukumu Mr Olympia, kā pasaules vadošais kultūrists.

Video ir redzams ko var izdarīt cilvēks kurš neatlaidīgi trenējas. :)



44 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

atbildot uz SoulEater komentāru " atbildot uz Kotlete komentāru " Nē nu protams... " Nu kaadastrapiiba ja tu nodarbojies ar kaadu no sporta veidiem vienalga kaadu tu jau modificee savi kermeni!  tie sporta veidi kur darbojas rokas tur gribi negribu rokas buus mazliet uzpumpeetas! 

0 0 atbildēt

labāk jau būt normāli uzkačātam, nevis kkādai * cacai, kas ne sevi, ne arī kādu citu nevar aizstāvēt. vismaz šie cilvēki ir smagi strādājuši un kko sasnieguši, gribu redzēt kādu no lielajiem runātājiem, kā jūs kaut vai ar steroīdu palīdzību ko tādu sasniegtu. vienkārši tas ir spēks, ja cilvēks var pavilkt entās tonnas smagu auto, respect visiem šiem večiem.

0 1 atbildēt

pretty damn gay... :D :D un jaa tas nav sporta veids.... taa ir kachaashanaas nevis sporta veids! :D :D :D

0 1 atbildēt

pretīgi. (puke)

1 2 atbildēt

Pretīgi iztās ka tāds muskuļkalns

1 2 atbildēt

monstrs ne cilveks :D

0 2 atbildēt