local-stats-pixel fb-conv-api

Bodybuildisti (tiešām laba fiziskā forma)26

44 2

Bodybuilding - Kultūrisms tā ir ķermeņa modificēšana (muskuļu palielināšana) ar intensīvu svaru cilāšanu. Izveidot ķermeni tuvu ideālam nav iespējams ja netiek pareizi trenētas noteiktas ķermeņu grupas vai netiek pareizi sabalansēts uzturs un ēdienreizes. Individuāli ar kultūrismu nodarbojas cilvēki kas vēlas uzlabot savu fizisko formu vai arī piedalīties sacensībās kurās vērtē uznākšanu, muskuļu grupu pareiza pasniegšana, izskats... Pirms sacensībām kulturisti uzturā mazāk lieto pārtiku kurā ir daudz taukvielu lai nedaudz notievēt un padarītu muskuļus izteiktākus. Pirms iznākšanas iesmērējas ar eļļām lai muskuļu grupas apgaisimojumā kļūtu izteiktākas. Daudzi no kultūristiem ir pazīstami ar  Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno un Charles Atlas. Pašlaik trīsreizējais uzvarētājs Jay Cutler tur nosaukumu Mr Olympia, kā pasaules vadošais kultūrists.

Video ir redzams ko var izdarīt cilvēks kurš neatlaidīgi trenējas. :)



44 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

atbildot uz Sančers komentāru " Izspiežas tie asinsvadi tik traki " ja asinsvadus sacensībās neredz tas zaudē punktus, un tas ir neveselīgi..

ja trenēties pareizi tad ir pievilcīgi ;)  

3 0 atbildēt

Teikšu tikai pārsi vārdus vesēligajai pārtikai un ilgajam treniņa , bez steroīdiem viņi tur nestēvētu ;)

3 0 atbildēt

Ko juus varat dirst uz viniem! juus esat meeginaajusi to dariit! es jau kaadu gadu intensiivi x3 nedeelaa apmekleeju svaruzaali un rezultaats naak loti gruuti! tapeec ja nezinat labaak vispaar neveriet muti!

3 0 atbildēt

niggas spēcīgi :D

3 0 atbildēt

atbildot uz SoulEater komentāru "EM>atbildot uz Paartiizaans komentāru " Ko juus... "

Nē nu protams, labāk izskatīties pēc lupatas, kā lielākā daļa tagadējo *, saldo, sāļo un vēl nez kādu mīksčauļu bariņu. Protams iet tik tālu cik ir aizgājuši šie 2 varbūt ne katram patīk, bet labāk izskatīties pārkačātam, nevis pēc jēlas zivs.  

3 1 atbildēt

ja es buut mr olimpia man buutu pie dirsas , ja kaads teiktu ,ka esmu paarkachaats. ttas ir lielaakasi respekts BB aprindaas .

2 0 atbildēt

sporta veids, ko jus raudiet,kam interese,kas jums patik,ko atbalstiet utt. :D lai tach dara ko grib.pff, taka baabas jus te blaujiet.

2 0 atbildēt

atbildot uz SoulEater komentāru " atbildot uz Paartiizaans komentāru " peec tav... " nu citu cilveeku vienkaarsi nav ir ir taadi kam nev nekaa un izskataas kaa ģlotas tad ir  resni un apaliigi un ir taadi kas modificee savu kermeni bodybuilders!

2 0 atbildēt

atbildot uz SoulEater komentāru " atbildot uz Paartiizaans komentāru " Ko juus ... " peec tavaam domaa labaak izskatiities kaa gļotai?? steroiidus es neatbalstu bet reaals respekts tiem kas treneejas bez stroiidiem!

2 0 atbildēt

MONSTRIemotion

2 0 atbildēt

tas video vnk iespārda emotion

3 1 atbildēt

Izspiežas tie asinsvadi tik traki

2 0 atbildēt

O_O

1 0 atbildēt

atbildot uz marcis1252 komentāru " labāk jau būt normāli uzkačātam, nevis kkādai... " nu nezinu,tev laikam liekas ka tas ir skaisti? tad es labāk eju ar tievu čali,nekā ar tādu briesmoni! Tas nav normāli,manuprāt tā ir slimība,tāda kā narkotiku lietošana,dzeršana utt ;)

1 0 atbildēt

NUman patīk kad ir vnk uzkačāti muskuļi, bet ne tad kad jau vnk kkādi kluči un vēnas ir smagāki par kauliem :D

Bet tā, jau smuki uzkačāti musīši- nav ne vainas

1 0 atbildēt

Vispār tiešām,  Kas par daudz, tas par skādi.. ;)

0 0 atbildēt

taurenīts nedod dievs patrāpīties šitādiem ceļā!! sitiens varbūt nebūs ātrs bet toties sāpīgs

0 0 atbildēt

 

protams ka vīrietim jāuztur sevi labā formā,bet kas par daudz tas par skādi(tas Jay Cutler).bet nu jā,tas ko var tie 4omi video ir vnk. wow. +

0 0 atbildēt

Perfect! Viennozīmīgs + no manas puses. :)

1 1 atbildēt

Daži protams ir pārspīlēti, bet kopumā ir labi. Lūk kā īstam vecim būtu jāizskatās.

0 0 atbildēt