local-stats-pixel fb-conv-api

faktiņi par coca-colu , kas iespējams mainīs tavu dzīvi un ko tu nezināji71

611 44

sveiki, šodien izdomāju ielikt rakstiņu par vienu no populārākajiem dzērieniem pasaulē un latvijā. Daudzi cilvēki to lieto katru dienu uzturā bet daži vispār nedzer, jo zin kautko tādu, ka negribas vairs dzert kolu. man šķiet, ka katrs kautko zin par kolu, bet es ceru, ka šis raksts dos jums ko jaunu.

Pats kolu dzeru ļoti reti, jo pirms 4 gadiem dzirdēju, ka ja bieži lieto kolu uzturā var palikt neauglīgs un bērni var nebūt, tātad viens iemesls vīriešim kuri grib bērnus nedzert kolu.

coca - colas kompānija arī uzpelnas uz lieliem akcijas trikiem piemēram katra trešā pudelīte ir laimīga, bet akcijas laikā kolas cena ir paauktināta tapēc viņi nvis ieet mīnusos, bet aiziet vel lielākos plusos, jo tad cilvēki sāk tieši pirkt. Pats katru gadu esmu atklājis noslēpumu, varbūt ar to padalīšos citos rakstos : )

izlasiet un ceru, ka apdomāsit un mainīsit kautko savā dzīvē (biežiem kolas dzērājiem, bet pārējiem, lai uzinātu ko jaunu un draugu pulkā tēlotu krutāku izstāstot šos faktiņus ; D. Lai labi lasās :)

611 44 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Šajā rakstā kolas kaitīgums ir pārspīlēts par apmēram 80%!

1) motoru tīrīšana ir pilnīgi bezjēdzīga ar kolu, jo tur vajag nepolārus šķīdinātājus, nevis polāro kolu. Tas ir tas pats, kas taukainu pannu mazgāt ar pliku ūdeni!

2,3)Korozija pazudīs arī uzlejot cidoniju sulu, rabarberu sulu, citronu sulu utt...

4) Liet kolu kanalizācijā arī ir gandrīz bezjēdzīgi, jo aptuveni 100 reizes efektīvāks ir sārmainais kurmis. Skābajā kolā organiskie savienojumi tik viegli nenoārdās kā kurmī.

5)Pēc 2 dienām gaļas steika vietā tu atradīsi gaļas steika marinādi kolā!!! Nekas nekur nebūs pazudis!!

6) Asinis visvieglāk ir atmazgāt ar aukstu ūdeni. Skābajā kolā asinis denaturējas, koagulējas un vēl vairāk pieķep pie asfalta.

7) Atkal tieši tā pat būs ar cidoniju, citronu utt sulām

emotion Nu ja nerūsējošais tērauds skaitās ļoti speciāls paliktnis (tāds pats materiāls kā piena mašīnās), okej, lai iet.

9) Ortofosforskābe vispār ir vāja skābe. Kuņģa skābe ir daudz spēcīgāka.

10) Nu šī ir kārtējā bezjēdzīgā rīcība. Kolā esošā amonija sulfīta karamele sakrāsos tavas drēbes pretīgi brūnā krāsā un traipus tā labāk par tam paredzēto pulveri neizņems!

66 0 atbildēt
Tie jau nav fakti, bet gan veidi, kā kolu vēl var izmantot, neskaitot dzeršanu.
32 0 atbildēt

tu aizmirsi piebilst : ''Izmantojiet colu, ja vēlaties remdēt slāpes '' emotion emotion

24 0 atbildēt

diršana

17 0 atbildēt

nezinu gan, esmu mēģinājis gan tīrīt rūsu vai uzliet uz skrūvēm, lai atskrūvētu, bet nelīdz. Kaut kā sulu ražotājiem konkurenti ta jānīcina.

13 0 atbildēt

Un kaa te bija ar tiem eksperimentiem, kur pashi spoki lika kolaa un marineeja viskaut ko, saakot ar naglaam un beidzot ar banaaniem? Un nekas vinjiem nenotika?

10 0 atbildēt

nezinu par gaļas steiku, bet cūkas aknas kola pa nakti saēd, paliek pāri tikai gļumīga substance.

kādreiz nēsāju vara ķēdīti, kad tā sāka smērēt kaklu, uz diennakti vajadzēja atstāt kolā, neticēsiet, bet ķēdīte bija kā jauna.

par skrūvēm arī taisnība, kultivatoram mainīju zobus, protams rūsa un skrūves atgriezt neizdodas, kāreiz pienāca mazais brālēns ar kolas pudelīti aplēju un olēēē rezultatīvi.

Pats tagad strādāju firmā kas piedāvā transporta pakalpojumus, firmai piedāvāja pārvest vai aizvest limonādes koncentrātu ( kolas vai kvasa nezinu ), kolēģim prasu lai iepilina man nedaudz tā koncentrāta, kamēr neviens neredz, protams 5 litru kanniņa ielēja, atstāju boksos līdz vēlākam, kad bija jābrauc mājās - skatos mans koncentrāts burtiski un tieši saēdis manu 5 litru kanniņu, kad satīriju flīzes vienkārši mirdzēja kā nekad agrāk.

Šitas viss var izklausīties kā liela dir*ana, bet kas man gribat ticat gribat neticat.

8 0 atbildēt

Pirmkārt tas viss ir pārspīlēts

Otrkārt spēcīga un patiesi garda kola ir tikai amērikā,nekur ārpus amērikas kōla negaršo tā!

6 0 atbildēt
Neizlasiju pat lidz galam, var redzet ka fakti izvilkti no d... un nav pat parbauditi
6 0 atbildēt

bled kuņģī ir skābe kura kaulus izķaida... ta tad kapec kuņģa skābe nesaēd mus? Un neviens tak neliek dzert ar varu kolu. 

3 0 atbildēt

Man liekas, ka kaut kur bija eksperimenti, kas pierādīja, ka vismaz daļa no šiem nav patiesa.

3 0 atbildēt

Par to mazgāšanu liela diršana, jabūt galvu saspiedušam, lai ar kolu kaut ko mazgātu, jo vēlāk kolai izžūstot paliks lipīga virsma no kolā esošā cukura...

4 1 atbildēt

pilnīgs sviests. jebkurš karbonizētais dzēriens tīrīs izlietnes un podus. no pirksta izzīsts raksts

2 0 atbildēt

un vispā kolai ir velviens pielietojums - padzerties! emotion

2 0 atbildēt
Baigā diršana. Ir taisīts eksperments ar steiku un kolu. Nedēļu turēja kolā un steiks sāka smirdēt ("Kā par brīnumu") Paturi pata savus nadziņus kolā un paskaties vai tā būs. emotion Bet ir gan kaitīga, bet nevajag jau te par indi pataisīt.
2 0 atbildēt

"Lai notīrītu dubļus no drēbēm, izlejiet kolas pudeli uz netīrām drēbēm, pievienojiet veļas pulveri un izmazgājiet veļas mašīnā kā parasti. Kola palīdzēs tikt vaļā no traipiem. Kola arī notīrīs automašīnas logus un spoguļus no putekļiem."

Kāpēc dubļu traipiem virsū jālej kola? Dubļus traipus tāpat nomazgās veļasmašīna...

2 0 atbildēt

Nu ir nedaudz pārspīlēts, ar to tīrīšanu emotion

2 0 atbildēt

Nope. Šie fakti nemainīja manu dzīvi. emotion

2 0 atbildēt

pff Katru dienu kōlu dzeru un kautka'vel esmu dzīvs un auglīgs :$

2 0 atbildēt

60% no ši raksta bija "Kā kaut ko iztīrīt izmantojot kolu" emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »