local-stats-pixel fb-conv-api

dažu vārdu skaidrojumi #42

8 1

Ja gribat lai paskaidroju tavu vārdu,ieraksti komentārā :)

oļģerts-Vārda Oļģerts nozīme un skaidrojums: Pirmais tips.Laba gaume, nopietna iedziļināšanās darāmajā. Oļģerts ir godīgs, varbūtmazliet neizlēmīgs, taču viņa rīcībā ir liels krājums sirsnības. Otrais tips. Dzīvē izsities tikai pats ar savu darbu, vēlāk tik ļoti apaug ar avantūrām un fantāzijām, ka sapņu būdai vējš norauj jumtu. Ir sabiedrības dvēsele, uzstājīgs, plātīgs, talantīgs "fleitētājs".Tikpat kā neredz sevī ne kripatiņas egoisma. Neaizmirst, ja arī pārrēķinās, jo visos laikmetos prot iekārtoties. No šī Oļģerta tipa der mācīties, cik lielas priekšrocības pašpārliecinātībai: jo nav taču tāda stāvokļa, ko sauc par bezizeju.

marta-Vārda Marta nozīme un skaidrojums: Viņas asā uztvere un aizvainojošā atklātība sanikno ne vienu vien. Iedabā kontrasti - skarbums un negaidīts maigums. Vēlēšanās krāt un tikpat viegli iztērēt. Neatkarību prot savienot ar cieņu. Ir laba stila izjūta. Vēlas, lai viņas darbs tiktu atzīts. Prot radīt sev patīkamu dzīves filozofiju.

džeina-piedod neatradu skaidrojumu

annija-Vārda Annija nozīme un skaidrojums: Mīlestību pārvērš par rotaļu. Ir graciozi nepastāvīga. Mīl rotaslietas un izsmalcinātu sabiedrību. Taču tā var arī pievilt.

Annijas draugu un paziņu raksturojumi:

Skaista un gudra,ļoti rūpējas par savu ārieni, ļoti pieklājīga, taktiska, rūpējas par sevi un citiem, godkārīga un strādīga.

Vienmēr uzņemas daudz darbu, bet ne visus vienmēr spēj realizēt, jautra, mīļa un uzticama, vienmēr optimiste, bet ar samēru. Noteikti sapņotāja, patīk skaistas lietas un daba.

Annija ir brīžam uzticīga,bet brīžam ne.Parasti Annija ir mierīga,līdzsvarota. Viņa arī var bvūt negodīga, tas atkarīgs pēc rakstura

paula-Vārda Paula nozīme un skaidrojums: Lai arī kādi vēji pūš, Paulas daudzšķautnainā personība mirdz spoži, viņa ir īsts velna pulveris. Nenogurdināma un spītīga. Uz fantāzijas spārniem paceļas brīdī, kad pie durvīm pieklauvē ierastība. Atgādina smaržīgu puķuzirni, kas sniedzas pretī saulei.

Paulas draugu un paziņu raksturojumi:

Mīla,godiga

Es spēlēju vijoli klavieres eju folklora esmu aizmāršīga un SKAISTA!!!:)) Lai ko cilvēki par mani teiktu es pieceltos notīrītu putekļus un ietu tālāk un varbūt censtos laboties ja kādam kritu uz nerviem hihi hoho haha :D un varbūt nē muhahhahahaha...

Patīk izaicinājumi, trakot un visas spontānās idejas. Riebjas bezdarbība, nepieciešama nepārtraukta kustība un sabiedrība. Bez sabiedrības dzīvot nevar. Liela pašpārliecinātība, patīk uzstāties publikas priekšā un būt līderei.

Daudz draugu, jauka meitene bet iekšā arī mīt velniņš. Vienmēr cenšas būt gudra un labi mācīties. Vienmēr pastāvēs par sevi un neļaus sev nodarīt pāri.

Vārda Santa nozīme un skaidrojums: Pārāk impulsīva, enerģijā pāri plūstoša, jūsmīga, ar humora izjūtu, viņai patīk strādāt vienā un tajā pašā komandā. Spēj domāt ar abām smadzeņu puslodēm. Taču viņa ir arī stūrgalvīga. Uzskata, ka gara bagātība nebūt nav atkarīga no naudas vai lielām materiālām priekšrocībām.

Santas draugu un paziņu raksturojumi:

Santas dzīvē daudz vīriešu, visus aizrauj viņas skaistums un atklātība ārēji. Draugu ziņā jābūt uzmanīgai un rūpīgai, citādi nāksies draugus zaudēt. Dažkārt ir pārlieku liela egoiste. Viņai dažkārt liekas, ka viņa visu dara pareizi, bet pārējie ne. Santa ir jauka un mīļa. Viņai ir savs viedoklis un interesanta, dažkārt pat labā nozīmē dīvaini unikāla uzdevība. Bet kopumā Santas sirds ir kā tīrs, balts kristāliņš. Viņa ir aristrokrātu dzimtas pārstāve, fraņču vēsums, angļu dāmas cienīgas sarunas pie tējas ar savu labāko draudzeni.

Jauka sieviete, impulsīva. bet introvertaa

8 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Gatis?:)

0 0 atbildēt

gabriela, lūdzu uzraksti:)

0 0 atbildēt