local-stats-pixel fb-conv-api

dažu vārdu skaidrojumi #26

16 2

okay ja gribi lai paskaidroju tavu vārdu nākošajā rakstā,raksti komentārā! :)

Keitija-Ketija ir cēlies no ebreju vārda kecija kas bija viena no Noasa meitām un vārds tulkojumā nozīmē " kanēļa smarža"

un velviens pa keitiju-inteliģenta, pašpārliecināta, zin ko grib un gandrīz vienmēr to arī saņem, neatvairāmi skaista.

Aina-Vārda Aina nozīme un skaidrojums: Ainu raksturo neremdināmas alkas redzēt, baudīt, dzīvot. Nerimtīga kustība, nemitīga aizraušanās. Dzīvotgribas pārkairinātība. Labsirdība, devīgums un pat izšķērdība. Viņu saista oriģinālas izpriecas. Aina visu dara it kā rotaļādamās. Kaut liktenis viņai uzbūvē nepārejamus Šķēršļus, Aina nemet «flinti krūmos». Viņu urda nesātīga ziņkāre. Vienmēr ap Ainu ir draugu loks un nenorimst rosīgas pārrunas. Ir gardēde. ņipra, nepiespiesti brīva. Un prot veidot ap sevi arī neparastības oreolu.

Elizabete-Vārda Elizabete nozīme un skaidrojums: Nemaina savus uzskatus un zina, ka vienīgi mīlestība spēj pārstatīt kalnus. Neparasts valdzinājums Elizabetei raksturīgs visdažādākajos dzīves posmos. ļaunu atmaksā ar labu. Arī vientulībā priecājas: cik reizēm skaisti Šķirtiem būt! Novērošanas spējas ļauj viņai izvairīties no "falšiem" draugiem.

Vārda Anete nozīme un skaidrojums: ņem, ko dod iespējas. Jūsmīgas aizgrābtības laiku viņas dzīvē nomaina pretējais - izmisums un depresija. Augstprātīgu labvēlību dāvā saviem elkiem. Var sevi arī bezprātīgi izšķērdēt.

Anetes draugu un paziņu raksturojumi:

Vnk fantastisks cilvēks

Tā kā arī mani sauc Anete,varu droši teikt,ka Anetes ir impulsīvas,uzticamas,diezgan haotiskas,bet tai pašā laikā kārtīgas,čaklas un strādāt gribošas,vēlas būt uzmanības centrā,atraktīva,ar labu humora izjūtu,apzinīga un kaut kā tā:)

Cilvēks, kurš cīnās ar sevi un citiem.

Ļoti jautra, kompānijas dvēsele,cilvēks,kas tiecas uz savu mērķi. Spotiste visās dzīves jomās. Tuvākos draugus vērtē augstu, taču ģimenes vērtība ir nenovērtējams dārgums. Apzinīga un kārtīga, ka redz iemeslu censties, jo uzskata, ka visam, ko dara ir jābūt jēgai. Mīl riskēt, noteikti vispirms izdara un tikai pēc tam domā. Vienīgais, kas nepatīk: cilvēki, kas nedomā, kam nav savs viedokli, kas nespēj loģiski spriest un domāt.

16 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Sidnija 

0 0 atbildēt

Dzeina

0 0 atbildēt

Agnese un Mārtiņš : ))) 

0 0 atbildēt

Paula

0 0 atbildēt

Annija

0 0 atbildēt

oļģerts

0 0 atbildēt