local-stats-pixel fb-conv-api

Tu tam nespēsi noticēt - 10 tūkstoši olu!!!!!!7

Kaut arī lielākā daļa jau olas ir krāsojuši, ripinājuši, ēduši un Lieldienas svinējuši, tomēr nedaudz pastāstīšu par tām. Lieldienas ir kristiešu svētki, kuros tiek svinēta Jēzus Kristus augšāmcelšanās, kas notiek trešajā dienā pēc Jēzus krustā sišanas. Dažādi kristieši svin lieldienas atšķirīgos datumos un atšķirīgām tradīcijām, pareizticīgie šogad lieldienas svinēs 12.aprīlī, bet katoļi jau nosvinēja 5.aprīlī.

Kā jau minēju iepriekš, atšķirībā no ticības, tradīcijas atšķiras. Bet ne jau tikai atšķirībā no reliģijas, bet aŗī no ģimenes. Katra ģimene izdomā kaut ko, ko atkārto gadu no gada, tādējādi tas kļūstot jau par ģimenes tradīciju. Šis stāsts būs par Folkera Krafta (Volker Kraft) ģimeni, kuriem Lieldienas ir vieni no gaidāmākajiem un mīļākajiem svētkiem gadā. 50 gadu laikā Folkers kopā ar savu ģimeni ir "izaudzējis" simbolisku Lieldienu koku, sakarinot ābeles zarus ar dažādām krāsainām olām. Šogad entuziasts uzstādīja pats savu rekordu, dekoram izmantojot 10 tūkstošus olu!!!!!

248 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Vienādu olu nav. Tikai 7 attēlā ir vairākas vienādas olas, gan sarkanās, gan zeltītās.
4 0 atbildēt

Cilvēks nesmīn, nespriedelē un neapšauba, nenievā, bet cenšas sagādāt prieku savējiem, ciemiņiem, garāmgājējiem. Kas gan var būt vēl skaistāks par darbietilpīgu, bet skaistu darbu!

2 0 atbildēt

savas olas vel nav uzkāris ?emotion

0 0 atbildēt

es savas 2vas nekrasoju, bet tiek 5000 džekiem arī domāju, ka nevajadzēja!!! emotion

0 0 atbildēt
10k olas dekoram, viņi bišķi nepārspīlē? emotion
0 0 atbildēt
Nākamgad plānojam braukt un apskatīt šo darbu. Tik iespaidīgs. Uz mūsu ielas arī daudziem dobēs var redzēt maziņus kociņus kur Lieldienās bija izkarinātas plastmasas olas.
0 0 atbildēt