local-stats-pixel fb-conv-api

Trakie nacistu fakti.36

1592 10

Laba diena, ļautiņi.

Jūsu uzmanībai - fakti par nacistiem!

1592 10 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Labs raksts+ no manis

Bet Firers bija ari ieprieksh runaajis ar uberdemokraatiskajiem angliem, lai shamie palidz atdot zhidiem Izraelas teritoriju un vareetu zhmonus evakueet no jaunaas Eiropas, bet taa kaa briti tam nepiekrita, tad vieniigais evakuaacijas cels bija caur skursteni!!!

26 1 atbildēt

Patika. emotion

23 0 atbildēt

Labs raksts, bro! emotion

21 0 atbildēt

Intresanti cik tuvi bija Hitlers ar savu homoseksuāļa drauguemotion

23 5 atbildēt

Fakti ir un paliek fakti. Vareji jau pieminet arī to ka medību likumi ir izstrādati tieši šaja laikā. Starp citu fīrers arī iestājās pret eksperimentiem ar dzīvniekiem. Dažas lietas no tā laika Vācijas ir jāpamācās, piemēram nācijas vienotība, kuras mums tā pietrūkst.

10 1 atbildēt

kāpēc? Var teik, ka Vācijā bija nacisms, neskatoties, ka abas ir līdzīgas ideoloģijas-fašisms, tomēr ir radies Itālijā.

6 0 atbildēt

Par to 3. vilni filmu man liekas skatījāmies skolā. Saucās "Die Welle", ja nemaldos.

5 0 atbildēt

Rēms ar Hitleru bija pašos pirmssākumos, pirms viņš kļuva par kancleru. Garo dunču naktī naktī 1934. gadā Hitlers nolēma atbrīvoties no saviem brūnajiem draugiem SA ar Rēmu priekšgalā, jo brūnie sāka kļūt par draudīgu spēku un gribēja izstumt Vācijas regulāro armiju. Paldies par rakstu.

5 0 atbildēt
Ernsts Rēms bija SA virspavēlnieks. Hitlers pats izdeva pavēli viņu nogalināt 1934. gadā, Garo Nažu naktī.
4 0 atbildēt
Blah, blah, blah 75% propogandas!
3 0 atbildēt

Kārtējo reizi pierādas ka fakti nav pilnīgi precīzi... Nezinu kur pazūd visa patiesība bet piemēram Fords netika abalvots ar kkādu mistisko Vācu lielo krustu... bet gan ar Vācu ērgļu krustu "Grand Cross of the German Eagle"

Un arī par to pēdejo faktu ir tā ka pats Fīrers lika viņu nogalināt. Tātad fakts nav īsti paties emotion

2 0 atbildēt

Faktu atlase interesanta, izdevusies. Pluss pienākas.

Pareizi būs "Alens Dalless".

Der atcerēties, ka ļaunie būtu jāsauc par nacistisko Vāciju, jo ne jau visi vācieši bija nacisti (nacionālsociālistu partijas biedri) vai, kā Krievijā vēl šodien tos sauc, fašisti. Tāpat, kā PSRS iedzīvotāji tikai pa retam bija boļševiki vai komunisti.

Bišķi šaubīgs 3. fakts - par 3. vilni: it kā skola, it kā studenti. Laikā un vietā, kur neonacisms tika apkarots ļoti nopietni un pārspīlēti. Attēlā, visticamākais, ASV skolnieki salutē savam karogam. Jā, kāškrusti Vācijā vēl tagad nedrīkst pavīdēt pat Holivudas filmu plakātos.

2 0 atbildēt

4. un 5. - vaciesi taja laika vnk uz galvu jobnulis :D 

1 0 atbildēt

7 attēlā, tie koki, janemaldos ir izcirsti.

1 0 atbildēt

Paldies par rakstu! Vismaz kaut kas noderīgs!

Vēl vienu daļu, lūdzu! :) emotion

1 0 atbildēt

Vāciešus par fašistiem  izdomāja saukt krievi, jo, kā zinām, vācieši arī bija sociālisti - nacionālsociālisti. Krievi nedrīkstēja pieļaut ka viņus pielīdzina "ļaunajiem vāciešiem" un tā kā fašisms un nacisms ir diezgan līdzīgi, tad vāciešus PSRS sauca par fašistiem.

1 0 atbildēt
Fantu izgudroja nacisti nevis Coca-Cola, jo nacistiem ļoti garšoja kola, bet tās piegāde uz Vāciju bija teju neiespējama, tādēļ viņi paši vēlējās atdarināt kolu pēc oriģināla. Rezultāts skaidri redzams, lai gan nav kola, toties oranžš un kolai līdzīgs dzereklis, kuru nopirka Coca-Cola.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

par to fantu gan nav taisnība.. Fanta tika izgudrota un piederēja Vācijai, pēc 2.pasaules kara Coca cola pārņēma fantu...

0 0 atbildēt

5. emotion

0 0 atbildēt