local-stats-pixel

Tanki 2. Pasaules karā, to apraksts, modeļi, kurus izmanto14

159 3
Reklāma
Reklāma
159 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

lasot tekstu es prātā jau spēlēju World of Tanks :D

4 0 atbildēt

T-34 un Royal Tiger emotion

1 0 atbildēt

Gribu kādu no viņiem mājas pagalmā emotion

1 0 atbildēt

Pantēra I, II, III, IV, neesi nedaudz aizrāvies? Sorry, bet te ir tik daudz tuftas, ka tikai "-" sanāk, par spīti tam, ka temats man tuvs.

3 3 atbildēt

Tīģeri ražoja Henschel rūpnīca nevis Porsche, Porsche prototipus pārtaisīja par Ferdinand tanku iznīcinātājiem. arī Mouse, tomēr biežāk sauc par Maus - orģinālvalodā.

Vācu tankiem bija daudz labākas optikas par krievu tankiem, tāpēc arī vācieši varēja izmantot visu 88mm lielgabala potenciālu, t.i. šaut tik tālu, cik nu viņš vilka.

0 0 atbildēt

labs raksts - 4 bildē is trofejas KV-1, nokļuvis pie vāciem.

bildēm prasītos koments vai apraksts, kas tajā bildē ir redzams.

0 0 atbildēt

Starp citu, daudzas internetiskās enciklopēdijas piemelo un  wikipēdija ir starp piemelotājiem. Vācijas rīcībā Pz III un Pz IV (Phanther, Tiger) parādās tikai 1942. gada beigās un mazā daudzumā. Līdz 1942. gada beigām Vācijas rīcībā bija tikai Pz I un Pz II, kas nebija sakarīgi konkurenti pat PSRS vieglajiem tankiem. Bruņu uzlikšanas tehnoloģia PSRS un Vācijas tankiem arī bija stipri atšķirīga. Ja PSRS tankiem bruņas pie korpusa tika piemetinātas un pašas bruņu plāsnes arī tika sametinātas kopā, tad vācieši bruņu plāksnes kniedēja un arī savā starpā tās tika sakniedētas, līdz ar to Pz III un Pz IV bruņu izturībā nespēja sacensties ar T-34. Vienīgais, kas kaut kā kompensēja vājākas bruņas bija 88mm stobrs. Bet dēļ tā stobra un bruņām abiem tankiem palielinājās masa, bet tā kā motori bija tie paši kas Pz II, pamatīgi nokritās tanka ātrums. Līdz 1942. gada beigām vāciešiem nebija neviens tanks, kas varētu konkurēt ar PSRS tankiem. PSRS uz robežas ar vāciju bija vairāk kā 24000 tanku, bet PSRS armijas sakāvi nodrošināja liels PSRS tanku mīnuss - visi tie izņemot T-34 nebija lietojami kaujās PSRS teritorijā.

0 0 atbildēt

piedod, bet nemeigini tik daudz textu salikt jo tas loti atbaida meigini izgriezt lauka nesvarigako un atstaat tikai to galveno jo vienkarsi dazreiz ir tadas vietas kur paliek arii garlaicigi un negribas isti turpinaat lasit kaut ari man loti patik shadas temas.......

atceries ka pats raksts jau nav slikts ;)

2 3 atbildēt

"5 tūkstošiem milijonu rubļu" Autors laikam skaitļus virss 1000 atpazīt nemāk... parāda ļoti daudz par intelekta līmeni.

3 4 atbildēt

klau autor - mani mācīja (piekam vēl LPSR laikos), ka leņķis parasti ir max 360 grādi, ko nozīmē "450 grādu lenķī" ?

0 1 atbildēt