local-stats-pixel fb-conv-api

TOP-10: Paši kaitīgākie produkti35

215 13

Lai nomestu svaru, obligāti nevajag sevi mocīt ar diētām un katru dienu iet uz sporta zāli. Pietiek ar to, ja no ikdienas patēriņa izsvītro pašus kaitīgākos produktus. No sākuma tas var likties grūti, pat neizpildāmi, bet ar laiku organisms adaptējas un pārstāj prasīt no tevis tevis izslēgtos kaitīgos produktus.

215 13 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pie.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

fast food emotion my love 

0 0 atbildēt

es piemeram sajā sarakstā lietoju tikai sāli un kolu loti loti reti.

0 0 atbildēt

Tātad..... ēdīsim salātlapas ar mazkaloriju krējumu? Kaut kas taču tam organismam dažādībai arī vajadzīgs! Un patiesībā... daudz muļķību te sarakstīts. Jā, jā, var dzīvot tikai uz zaļbarības, var arī pārtikt no garīgās enerģijas, bet nu atzīsim - cilvēks tomēr ir radīts tam, lai ēstu daudzveidīgu pārtiku!

0 0 atbildēt

un kur roltoni? 

0 0 atbildēt

kas mūsdienās nav kaitīgs ? 

es labāk izbaudu savu dzīvi un dzīvoju mazāk , nekā ēdot un darot visu pareizi dzīvot ilgu , garlaicīgu dzīvi :)

0 0 atbildēt
Ēst sagribējās
0 0 atbildēt
anh avatarsanh

Nu kamoon, dažos "faktos" ir lielas kļūdas, piemēram saldinātājs izmantots coca-cola ligt nav nemaz neveselīgs, ja vien to kolu nedzer tonām katru dienu. Kā arī salīdzniāt majonēzi ar kečupu ir jābūt galīg tupam lol, majoneze ir piena produkts ar daudz taukiem, kečups ir pavisam kas cits, tur praktiski vispār nav tauku, bet ir cukurs.

0 0 atbildēt

mja kkad uzinaju ka 1 majonezes karote =90 kalorijas huj es to sudu vairs edu :D 

0 0 atbildēt

nu tad es vairs vispēr neēdīšu :).              nākamo rakstu taisīsi par to kas ir nevesalīgs izņemot ēšanu? tad tā raksta jēga būs ka dzīvot nav veselīgi? :D

0 0 atbildēt