local-stats-pixel fb-conv-api

Spīdzināšana cauri gadsimtiem. 2.daļa.48

1410 5

Tikumības josta. Pakārts, vilkts un sadalīts gabalos, Krokodila truba, Spāņu A-rāmis, Zirga iejūgs, Ķecera Dakša un Saspiešana.

1.daļa. http://spoki.tvnet.lv/vesture/Spidzinasana-cauri-gadsimtiem-1dala/623461 (47 baismīgas spīdzīnāšanas, moku, sāpju un nāves metods !

4.daļa. http://spoki.tvnet.lv/vesture/Spidzinasana-cauri-gadsimtiem-4dala/680665

1410 5 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

ķīnā vajadzētu ieviest tikumības jostu. emotion

66 1 atbildēt

Ah,nu kādēļ gan es nenocietos un pameklēju pēdējam bildes emotion  

14 0 atbildēt

vajadzēja ne tikai pielikt bildes pēdējam,bet arī video,tad to pārliktu vnk. pie šoka,kaut gan dēļ teksta to tāpat var darīt

9 0 atbildēt

7. - to riepu uzma-ukt t ir baigais čakars.

http://www.liveleak.com/view?i=e94_1317489390

4 0 atbildēt

Nekādi nevaru saprast, kāda velna pēc tas tiek izgudrots un vēl jo vairāk, kā atrodas cilvēki, kas to īsteno, par tiem, kas to labprātīgi sanāk un vēro nemaz nerunājot...

3 0 atbildēt

baigi baisie spīdzināšanas veidi

4 1 atbildēt

Tikumības jostas atkal paliek aktuālas . Bēgļi veicina Eiropas ekonomiku , sāk atvērties tikumības jostu izgatavošanas darbnīcas un pat piedāvati ekskluzīvi modeļi .

2 0 atbildēt

Kaadi gan cilveeki bija sadisti.

2 0 atbildēt

"Austrijā pat uz kādas sievietes skeleta  tika atrasta uzvilkta tikumības josta, un arheologi secināja, ka nabaga sieviete bija mirusi no vecuma, tā arī nesagaidījusi savu vīru."

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Ta riepa ap kaklu ir nezeligi...pamekleju video un atradu kur tada veida izdara navessodu...arprac...

1 0 atbildēt

Kāpēc par 4. nav nekādas informācijās, kas un kā?

1 0 atbildēt

Vēl, vēl idejas, lūdzu, kā paspīdzināt Putinu.... emotion

1 0 atbildēt

ķecera dakša,emotion

1 0 atbildēt
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Yo! nigaa! bija jau100x emotion

1 1 atbildēt

). Bumbieris ievietots mutē bija spējīgs  upurim  izsist zobus un pat salauzt žokli. Tā kā Jūs paši varat stādīties priekš, ko bumbieris varēja nodarīt, ja tas tika ievietots citās ķermeņa atverēs. Šī ir kārtēja skaisti noformētā un labi veidotā viduslaiku ierīce, kas sevī slēpj ļoti tumšu noslēpumu un atspoguļo spīdzinātaju  slimo baudu. Bumbieri skrūvējot tas plētās arvien platāk, plēšot cilvēka ķermeni un sagādājot upurim neiedomājamas sāpes.Bumbiera konstrukcija sastāv no plākšņveida metāla segmentiem ar asu galu, kas kopā veido bumbierim līdzīgu formu. To iebāž attiecīgā caurumā un bende, griežot skrūvi, izpleš segmentus.Ciešanu Bumbieri izmantoja viduslaikos, lai spīdzinātu sievietes, kas sev izraisījušas spontāno abortu, meļus, Dieva zaimotājus un homoseksuāļus. Tāpat Ciešanu Bumbieri bija ļoti atšķirīgi, atkarība no tā kurai ķermeņa atverei tas ir domāts (ānusam, vagīnai vai mutei), tāpat tie arī atšķīrās izmēros.Ciešanu Bumbieri ievietoja; Vagīnā - sievietei, ānusā - homoseksuāļiem, meļiem un Dieva zaimotājiem  - mutē. Spīdzināšaa ar bumbieri gan ļoti reti izraisīja nāvi... Taču upuris tik un tā tika piebeigts ar citām mokām un rīkiem.

Galvas spiedējs

Tika lietots viduslaikos, it īpaši inkvizīcijas laikā.Upura zods tika novietos uz dēlīša šīs ierīces apakšā un uz galvas uzlikta metāla cepurīte. Un tad upura galva tika pamazām spiesta. Vispirms zobi iespiežas žoklī un, tad upuris mirst sāpju agonijā, bet vēl pirms nāves sagaidīšanas upurim acis tiek izspiestas arā. Šo mocību metodi varēja pielietot vairākas stundas, ja bija nepieciešams izspiest informāciju no upura, ja upurim paveicās un mocīšana tika pārtraukta pusceļā, tad parasti tam bija neatgriezeniski un nelabojami samdzeņu, žokļa vai acu bojājumi. Bija vairākas šī moku rīku modifikācijas, viena šī moku rīku modifikācija bija ar nelieliem kausiņiem kuros iekrita izspiestie acsāboli.Vēl bija dažas līdzīgas, bet mazākas ierīces kuras izmantoja upura pirkstu spiešanai kā arī vēl dažas citas ko izmantoja kāju spiešanai.

Manās citās daļās var to visu atrast !!!

0 0 atbildēt

raksts interesants.Tumši gan tie laiki bijuši.

0 0 atbildēt

par otro. kā sievietes tīrija sūdus nost no tām asajām maliņām?? ;D

3 3 atbildēt