local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoša teorija.184

1877 28

Pastāv versija, ka 1945. gadā, pēc 2.pasaules kara, nacistiskā Vācija netika pilnībā iznīcināta, jo daļai Hitlera piekritēju ir izdevies aizbēgt uz Antarktīdu, kur pazemes tuneļu un alu sistēmā tikusi izveidota slepena bāze 211 ar nosaukumu „Jaunā Švābija”. Nokļūt jaunajā vācu valstī varot tikai ar zemūdeni. No sauszemes puses izlūklidmašīnas un kuģi redzēja un vēl arvien redz tikai biezu ledus kārtu un piekrastes klintis.

Video var noskatīties: http://rutube.ru/tracks/389567.html?v=20d401aa8d4e08889e93a7cc7d71a303&autoStart=true&bmstart=1000

1877 28 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

Par tām šķīvīšu rūpnīcām, tās pats Adolfs iznīcināja tās ar zinātniekiem un NLO prototipiem, tikkai lai sabiedrotie neiegūtu šo info, jo ja reiz pats to nevarēs izmantot kapēc lai ļauto to darīt citiem?!

Bet kapēc gan tie krutie Antarktīdas "NLO" kas uzbruka ASV kuģiem tos visus neiznīcināja?!

Jebkurā gadījumā pa šito mēs neko neuzināsim, jo ja ir tāda SUPER DUPER slepena bāze tad es domāju ka aiziet ĻOTI milzīgi resursi lai tā arī paliktu slepena... Un visi kuri par to uzzina tālāk vairs nevienam to nepateiks!

0 0 atbildēt

Ideāls raksts +++ and one :) malacis

0 0 atbildēt

Reiz bija nacisti.... un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi savā antarktīdas alā...

0 0 atbildēt

Paldies par jauko rakstu! Teorija par šo visu dzirdēta un lasīta jau ļoti, ļoti sen, šis tas bija jau piemirsies. Domāju, ka mēs - parastie cilvēki - daudz ko nezinām par to, kas notiek "augstākajos" slāņos. Es nemaz nebrīnītos par to, ja kādu dienu nāktu gaismā ne tādi brīnumi vien. 

0 0 atbildēt
emotion dažām neticu
0 0 atbildēt
Kas par mułkibam.
0 0 atbildēt

wyll

Lūdzu pierādi, ka tas nav taisnība ar 7 argumentētiem faktiem, ja neuzrakstīsi, tad Tevis teiktajam nav jēgas. Tev jau nevajadzētu būtu grūti atrast šos pierādījumus, ja jau studē tieši par Vāciju.

4 5 atbildēt

ļoti labi +

0 1 atbildēt

Jā ideāls raksts un jakas tā visa ir tīra patiesība vācieši uztaisija nlo un no ledus pacēlās nlo un iznīcinātāji

0 1 atbildēt

Šāda veida raksts jau par šo tematu ir bijis. Bet šoreiz ne par to. Ir uzņemta filma par šo ideju , neatceros kā sauc , bet nu var pagūglēt. Arī arheologi ir meklējuši , ir atrasti sava veida pierādījumi , bet pilnībā nekas tāds nav pierādīts. 

0 1 atbildēt

jebkursh vestrunieks var apgaazt? , ja nemaldos mythbusters versija tikai pa vestures liniju , ar dns analizi parbaudija hitlera galvaskaisu , izdarijas sieviete, stalinam bija 7tini dubultnieki ! kapec lai hitleram nebutu

0 1 atbildēt

Kas tālāk, Hitlers uz Marsa?

3 4 atbildēt

Nu tad lai viņi arī tur sēž tai Antarktīdā, tkai lai nelien laukā. A moška lien? kaut kur tak tie lidojošīe šķīvīši rodas, pati esmu 3x redzējusi.

0 1 atbildēt

Taads fufelis :D

2 4 atbildēt

Tu bķaģ mazais, neattīstītais imbicīl, neiznēsātā mušmire, aizpis savu muti un pisies gultā, kropli! Jā, tu mācies augstākā klasē, debīliķi, jo es skolu jau 16 gadus kā esmu beidzis un studēju augstskolā, uzmini ko? Jā, bļaģ, vēsturi. Un mans maģistra darbs bija par ko- jā, par Vāciju otrā pasaules kara laikā. Tā kā aizpis savu muti, kamēr neesi pa to atrāvies, kropli

26 29 atbildēt

jaukas pasaciņas:D

6 9 atbildēt

nu wtf? lielāku murgu izdomāt nevarēji?

1 5 atbildēt

Raksts nav slikts - mīnus par to, ka atkārtojas - ja nemaldos tad trešo reizi redzu par šo tēmu ļoti līdzīgu rakstu.

1 5 atbildēt

 Ticēt vai neticēt ir katra personīgā izvēle. Un es nesāku dirsties, ja izlasīji visu sarksti. Kad man sāk dirst virsū, dodu pretī. Esmu diezgan cienījams cilvēks savā pilsētā un viss kas ir rakstīts par mani, ko es pats pasaku, ir 100% taisnība.

1 6 atbildēt

Cik reizes šito rakstu nāksies redzēt? Saprastu ja kāds jauns faktiņš klāt būtu , bet nekā :/

1 6 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »