local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoša teorija.184

1877 28

Pastāv versija, ka 1945. gadā, pēc 2.pasaules kara, nacistiskā Vācija netika pilnībā iznīcināta, jo daļai Hitlera piekritēju ir izdevies aizbēgt uz Antarktīdu, kur pazemes tuneļu un alu sistēmā tikusi izveidota slepena bāze 211 ar nosaukumu „Jaunā Švābija”. Nokļūt jaunajā vācu valstī varot tikai ar zemūdeni. No sauszemes puses izlūklidmašīnas un kuģi redzēja un vēl arvien redz tikai biezu ledus kārtu un piekrastes klintis.

Video var noskatīties: http://rutube.ru/tracks/389567.html?v=20d401aa8d4e08889e93a7cc7d71a303&autoStart=true&bmstart=1000

1877 28 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

shii raksta autors peec manaam domaam nemz nemegina propoganded sho teoriju paet vnk pasniegt ka iespejamu :)

1 0 atbildēt

teorija varetu but pareiza, jo cik zinams krievija esosais hitlera "likis" pec nesen veiktajam DNS analizem esot izradijies ka nemaz neesot vina :D

1 0 atbildēt

Pilnībā neticama teorija, bet, jā, pirmo reizi ko tādu dzirdu - interesanti.

1 0 atbildēt

ideāls raksts.

1 0 atbildēt

o, varen interesanta teorija !

1 0 atbildēt

NU noteikti ka ir. vel ir fakts ka caur mūsu zemeslodes poliem ir tārpeja ;)

1 0 atbildēt

es bērnībā dzīvoju puskoju tipa māja un dzīvokļa numurs bija 211 emotion

1 0 atbildēt

bet nopietni runājot Vācija šokē ar ļoti daudzko. Jau fakts, ka uz ceļiem nospiestā un novārdzinātā zeme 10 gados uzbūvējās par tādu lielvalsti, ka sasita vareno Franciju lupatās dažu mēnešu laikā un sagrāba visu Eiropu. Arī tagad tā ir ES galvenais balsts!

1 0 atbildēt

tas kipa pa tiem lidojosajiem objektiem naw pufelis :D tas ir visur :D 

1 0 atbildēt

Nu raksts ir tiešām loti interesants, kopumā var teikt ideāls. Gribēju piebilst to ka daļēji neticās, fufelīgi, vnk mūsdienās ir ultraskaņas viļņi, siltum uztvērēji radari, sonāri u.t.t Neticās ka ar kautko tādu nevarētu atklāt.... Ja ASV girbētu viņi uzlaistu gaisā to antarktīdu kopā ar visiem vīrusiem kas iemitinājušies pazemē... Un vel kas starpcitu hitlers un vinju zinātnieku grupa bija loti gudra... viņiem tiešām bija labi plāni nenoliegsim. Mūsdienās vel stāv sūdi ko hitlers ir paslēpis.... PAr rakstu liels +!!!

1 0 atbildēt

Tiem, kas klaigā par to ,ka viss šitas ir pilnīgs fufelis:Kā jūs izskaidrosiet, pazudušas 150 zemūdenes.? kā izskaidrosiet, ka saplosīta eskadra atgreizās mājas.? - viņi visi viens otru apšava, nodedzinaja visurgājējus un uzspirdzināja lidmašīnas. pārlasat velreiz. :) Bet raksts ir nu vnk Bomba. 2 reiz izlasiju un nepažēloju 4 plusus. Labākais raksts ko esmu redzējis.

1 0 atbildēt

ehh ko gan visi 6ie piilishu puuteji dariitu BEZ WW2

0 0 atbildēt

bet iespējams, ka tur tiek iegūti derīgie izrakteņi.. tas ir bagāts kontinents.. 

 

nu iespējams amerikāņi zog šos derīgos izrakteņus... vai vēl kād.s.. paslepus, lai no kosmosa neredz.

0 0 atbildēt

par šo jau spriež ilgi. intresants raksts

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Par tām šķīvīšu rūpnīcām, tās pats Adolfs iznīcināja tās ar zinātniekiem un NLO prototipiem, tikkai lai sabiedrotie neiegūtu šo info, jo ja reiz pats to nevarēs izmantot kapēc lai ļauto to darīt citiem?!

Bet kapēc gan tie krutie Antarktīdas "NLO" kas uzbruka ASV kuģiem tos visus neiznīcināja?!

Jebkurā gadījumā pa šito mēs neko neuzināsim, jo ja ir tāda SUPER DUPER slepena bāze tad es domāju ka aiziet ĻOTI milzīgi resursi lai tā arī paliktu slepena... Un visi kuri par to uzzina tālāk vairs nevienam to nepateiks!

0 0 atbildēt

Ideāls raksts +++ and one :) malacis

0 0 atbildēt

Reiz bija nacisti.... un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi savā antarktīdas alā...

0 0 atbildēt

Paldies par jauko rakstu! Teorija par šo visu dzirdēta un lasīta jau ļoti, ļoti sen, šis tas bija jau piemirsies. Domāju, ka mēs - parastie cilvēki - daudz ko nezinām par to, kas notiek "augstākajos" slāņos. Es nemaz nebrīnītos par to, ja kādu dienu nāktu gaismā ne tādi brīnumi vien. 

0 0 atbildēt
emotion dažām neticu
0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »