local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmie cilvēki kas uzkāpa uz Mēness.10

Mēness vieta kur cilvēks gribēja uzkāpt gadsimtiem ilgi. Šo vēlmi izpildīja 1969.gada 21.jūlijā divi cilvēki uzkāpa uz Mēnesi Nils Ārmstrongs, Bazs Oldrins.Bija vēl apkalpē Maikls Kolinss(viņs neuzkāpa uz Mēness, viņš palika ''štābā'') viņu NASA kosmosa kuģi sauca Apollo 11. Dažiem kam interesē precīz laiks tas bija - 16.07.1969. 13:32:00 (laiks). Starta vieta no kā ši apkalpe izlidoja bija Kanaverala. Nolaišanās laiks bija 24.07.1969.16:50:35(laiks). Nīls Ārmstrongs izkāpjot uz Mēnesi teica neaizmirstamus vārdus ''One small step for man, a giant leap for mankind.'' Tagad mazliet par citu ekspedīciju- Vienīgā neveiksmīgā ekspedīcija uz Mēness bija Apollo 13 avārija. Tam ceļā uz Mēness sprāga skābekļa balons, kā rezultātā sabojājās orbitālā bloka elektropiegāde. Astronautiem nācās pāriet uz ekspedīcijas bloku, un viņi ar pūlēm atgriezās uz Zemes. Tas mazliet par citu ekspedīciju emotion ... Atgriežamies pie Apollo 11. Gribētu pastāstīt par vienu atgadījumu kas notika ceļā uz Mēness. Nils Ārmstrongs lūkojās par kabīnes logu un saskatīja tādu ļoti spīdošu objektu. Viņš apskatījās binoklī ko bija paņēmis līdzi un saskatīja ''L'' burta izskatu mazliet. Tā bija ļoti spīdoša gaisma tā to aprakstīja viņi, bet ar to viņi nebija beiguši savus dīvainos redzējumus. Kad viņi nolaidās uz Mēness, Apollo 11 pēkšņi pamanīja ''kautko neizskaidrojami lielu un dīvainu'' viņi to nemācēja pamatot... bija liels uztraukums atradu priekš jums tekstu par šo lietu kad Apollo 11 to pamanīja un sazinājās ar Hjūstonu. Saruna būs angliski.

Mission Control: What's there ? Mission Control calling Apollo 11. Apollo 11: These babies are huge, sir ... enormous....Oh, God, you wouldn't believe it! I'm telling you there are other space craft out there... lined up on the far side of the crater edge... they're on the moon watching us. Moon: Those are giant things. No, no, no - this is not an optical illusion. No one is going to believe this ! Houston: What ... what ... what ? What the h--- is happening ? What's wrong with you ? Moon: They're here under the surface. Houston: What's there ? (muffled noise) Emission interrupted; interference control calling 'Apollo 11' Moon: We saw some visitors. They were here for a while, observing the instruments Houston: Repeat your last information ! Moon: I say that there were other spaceships. They're lined up in the other side of the crater ! Houston: Repeat, repeat ! Moon: Let us sound this orbita ... in 625 to 5 ... Automatic relay connected ... My hands are shaking so badly I can't do anything. Film it ? G--, if these d--ned cameras have picked up anything - what then ? Houston: Have you picked up anything ? Moon: I didn't have any film at hand. Three shots of the saucers or whatever they were that were ruining the film Houston: Control, control here. Are you on your way ? What is the uproar with the UFOs over ? Moon: They've landed here. There they are and they're watching us Houston: The mirrors, the mirrors - have you set them up ? Moon: Yes, they're in the right place. But whoever made those spaceships surely can come tomorrow and remove them. Over and out.

Bet tas nebija viss kad viņi kāpa atpakaļ kosmosa kuģī viens no apkalpes salauza kloķi, lai varētu aizstaisīt durvis. Bet viņus izglāba pildspalva, kas Bazam Oldrinam bija līdzi. Un tā šis stāsts beidzas par Apollo 11.

P.S. Ceru, ka bija labāks nekā mans iepriekšējais un nenogarlaikoja Jūs. emotion

34 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Eu avatarsEu

Kad pats izkāpšu uz Mēness ticēšu tam, šobrīd atturos.

 Bet cepums par rakstu.

2 0 atbildēt

atbildot uz Mwpfizer komentāru "   " Vismaz prieks, ka autors spēj cilvēcīgi atbildēt, nevis riet pretī kā trakumsērgas mocīts suns emotion

1 0 atbildēt

Šo vēlmi izpildīja 1969.gada 21.jūlijā divi

BET precīzs laiks ir:  16.07.1969. 13:32:00 (laiks). 5 dienas agrāk, wtf. ?!

1 0 atbildēt

Es vēl tagad apšaubu ka kāds vispār ir bijis uz mēnesi.

1 1 atbildēt

sen jau zinams, ka uz meness kads ir :)

1 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 1969.gada 21.jūlijā trīs cilvēki uzkāpa uz Mēnesi Nils Ārmstrongs, Bazs Oldrins un Maikls Kolinss(viņs neuzkāpa uz Mēness) emotionemotion Mīnuss, jo nesaprotams teksts pieturzīmju trūkuma dēļ..

0 1 atbildēt