Man trešais raksts 1 dienas laikā
Es esmu jauniņais starp jums, piedodat, ja ir kādas kļūdas
Ceru, ka patiks un nenoskaudīsi man to plusu
Ja vēlēsieties būs arī nākamā daļa
Man trešais raksts 1 dienas laikā
Es esmu jauniņais starp jums, piedodat, ja ir kādas kļūdas
Ceru, ka patiks un nenoskaudīsi man to plusu
Ja vēlēsieties būs arī nākamā daļa
Belugas kaviāra kilograma cena ir 5000 ASV dolāri. Kaviārs ir zivju ikri, kurus izslauc no zivīm, kas galvenokārt nozvejojamas Kaspijas jūrā, tiesa gan, līdz šī zivs pieaug vajadzīgajos apmēros un ir slaucama, paiet aptuveni divdesmit gadi.
Safrāna kilograma cena ir 4000 ASV dolāri. Lai iegūtu kilogramu kaltēta safrāna, ar rokām nepieciešams novākt no 100000 līdz 150000 safrāna krokusa ziedus. Safrāns galvenokārt tiek izmantots dekorēšanai un smaržas piešķiršanai, taču senos laikos tas tika pielietots medicīnā. Safrānam piemīt rūgtena garša.
Balto trifeļu kilograma cena ir no 32000 līdz 10000 ASV dolāru. Baltās trifeles, tāpat kā melnās, ir sēnes paveids, kuras izrok no zemes. Baltās trifeles iegūst Itālijas ziemeļrietumos. Tās bagātīgā B vitamīna sastāva dēļ baltās trifeles tiek dēvētas par skaistuma vitamīnu. Baltajām trifelēm piemīt ceptu valriekstu garša
Kobes steika kilograma cena ir 800 ASV dolāri. Steiks tiek iegūts no Waygu šķirnes liellopiem, kas tiek audzēti Hyogo prefektūrā Japānā. Lopiņi tiek baroti ar ekoloģiski tīru pārtiku un vēl kaut ko, tikai audzētājiem zināmi, kā arī tiek kopti un ķemmēti. Steiks izceļas ar īpašu maigumu un sulīgumu.
Indīgās fugu zivs pagatavošana noteikti ir jāuztic tikai profesionālim, kurš ir izgājis speciālus šīs zivs pagatavošanas kursus un ieguvis sertifikātu, pretējā gadījumā, ja zivs nebūs kārtīgi pagatavota, cilvēks pat no vienas zivs var saindēties un nosmakt.
Ganjau, ka kāds ir redzējis Simpsonus un zin, kas var notikt
"Baigi labi"!Samaksāt 4"pakas" un staigā ar rūgtenu muti.Vai arī samaksā X sumu aprij to mīlīgo bumbiņu,apmet kūleni un staigā baltās čībās.++
Ir OK pirmajam rakstam Tā turpināt.
http://tasty.mīlu Kombuļu Inesi/jaunumi/pasaule-desmit-dargakie-edieni.d?id=43120198
Safrāns ir dārgs, bet ar kilogramu pietiks vairākiem tūkstošiem cilvēku... jo viņa ir ne tikai dārgākā, bet arī pati vieglāka garšviela..
un ja apēdīsi gramus 10-20, tad baltās čibiņas tev garantētas..
Milzīgam katlam ēdiena pietiek ar ~~0,1 gramu (vai pat stipri mazāk) un tas sanāk vien nieka 40 centi starp citu tā arī viņu tirgo, safasētu pa miniatūrām porcijām- 10 porcijas kautkur 5-6 EUR (sen nēsmu pircis) ja gribi iekrāsot rīsus tad pietiek ar 3 daļu no tā ķobīša.. un tas ir tikai kādi 20 centi..
nu varen dārga garšviela sanāk